bazár, predaj, inzercia, predám

Investičná príležitosť pre podnikateľské subjekty za férovú

Kategória: Ostatné

Na Záhorí, v okrese Senica, v obci Borský Svätý Jur, ponúkame na predaj staršiu budovu v historickom štýle na komerčné využitie. Budova je situovaná pri hlavnej ceste, nachádzajú sa v nej 2 samostatné obchody s presklenými výkladmi so vstupmi z hlavnej ulice. Parkovanie osobných áut je bezproblémové na spevnenej asfaltovej ploche, dostupné po šírke 2 pozemkov.

Benefit Nehnuteľnosti:
2 obchody v prenájme a prístavbu po čiastočnej rekonštrukcii je možné využiť na akúkoľvek komerčnú podnikateľskú činnosť.

V budove sa nachádza elektrická prípojka 220/380V s novou elektroinštaláciou, obecný vodovod, plyn, kanalizácia - dve zberné žumpy a veľká centrálna žumpa, vykurovanie je zabezpečené plynovými gamatkami.

Do budovy sa vchádza cez veľkú historickú drevenú bránu. Za bránou je otvorená zastrešená predsieň so samostatnými vstupmi do obchodných priestorov po stranách. Celá nehnuteľnosť sa skladá z pôvodnej stavby a z novšej prístavby v uzavretom dvore.

Pôvodná časť: murovaná tehlová stavba s pôvodnou strešnou krytinou (keramická bobrovka), pôvodné okná, 2 samostatné obchody (každý o výmere cca 50 m2), chodba, kancelária, WC, 2x chladiarenské boxy (bývalá predajňa mäsa). Ďalšou súčasťou je priestor so samostatným vstupom -chodba, 2x WC, sanitárna miestnosť s domácou vodárničkou, bojlerom a systémom rozvodov pre chladiarenské zariadenia. Pod obchodmi sú vybudované suché, tehlové, klenbové pivnice o ploche 2x 26,6 m2 vhodné na uskladnenie vína, medoviny, ovocia, zeleniny a pod.

Novšia časť: murovaná tehlová stavba s betónovou krytinou a drevenými oknami. Dispozične sa skladá z 2 izieb so samostatným vstupom, 2 miestností s 2 vstupmi, pričom jedna z miestností bola bývalá tanečná sála a malej samostatnej garážovej prístavby.
Na uzavretom dvore je trávnatý porast, ovocné stromy, orech a kríky. Za uzavretým dvorom sa nachádza samostatný pozemok - záhrada so samostatnou príjazdovou cestou o rozmere 2097 m2, ktorý je možné odpredať na stavebné účely.

V obci Borský Svätý Jur sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, Senica je vzdialená 27 km, Skalica 40 km, Trnava 60 km, Bratislava 67 km.

Cena nehnuteľnosti sa skladá z III.častí:

I. časť: budova s prístavbou a pozemkom na komerčné využitie - 121 000€

II. časť: samostatne záhrada - stavebný pozemok s príjazdovou cestou - 130 000€

III. časť: pri kúpe v celosti je cena po zľave 213 000€. Cena I. časti tak bude iba 83 000€!


Dohodnite si nezáväznú obhliadku 7 dní v týždni.
Investičná príležitosť pre podnikateľské subjekty za férovú
Podobné inzeráty
Na predaj spoločnosť s čistiacimi zariadeniami
Vzrušujúca príležitosť na získanie spoločnosti s čistiacimi zariadeniami Pozor podnikatelia a investori! Hľadáte pripravený podnik so širokou zákazníckou základňou? Nehľadaj ďalej! Sme radi, že vám môžeme predstaviť výnimočnú príležitosť vlastniť alebo investovať do osvedčenej spoločnosti, ktorá sa špecializuje na predaj a prenájom čistiacej techniky Kärcher ako autorizovaný predajca. O spoločnosti: Naša spoločnosť prevádzkuje dve predajne strategicky umiestnené v Leviciach a Komárne, vybavené skladovými zásobami. Spoločnosť je na trhu už 5 rok a v priebehu rokov sme si usilovne vybudovali základňu lojálnych zákazníkov a vybudovali si silnú povesť v oblasti poskytovania vysokokvalitných čistiacich riešení. Okrem našich kamenných predajní sme zriadili aj e-shop, ktorý je takmer dokončený a pripravený na rozšírenie online prítomnosti vašej firmy. Prečo spoločnosť pradávam? Jediný dôvod, prečo som sa rozhodol predať tento prosperujúci podnik, je časová tieseň. Ako vlastníkovi mi moja zaneprázdnenosť bráni v aktívnom kontakte so zákazníkmi a zvyšovaní predaja. Pevne veríme, že tento podnik má neuveriteľný potenciál rastu, najmä s majiteľom, ktorý dokáže venovať jeho prevádzke potrebný čas a pozornosť. Čo je pre vás pripravené? • Dobre zavedené podnikanie: Využite výhody, ktoré sme vybudovali, vrátane širokej zákazníckej základne a silnej reputácie značky. • Viaceré zdroje príjmov: Využite predaj aj prenájom čistiacej techniky Kärcher, ktorá ponúka rozmanitý tok príjmov. • Špičkové predajne: Využite výhodu dvoch vhodne umiestnených predajní v Leviciach a Komárne, ktoré prilákajú zákazníkov z okolia. • Online prítomnosť: Využite výhody nášho e-shopu pripraveného na rast a využite obrovský potenciál online predaja. • Existujúce kontakty a zákazníci: Poskytneme vám komplexný zoznam kontaktov a zákazníkov, čím zabezpečíme bezproblémový prechod. je tu aj Investičná príležitosť na čiastočnú akvizíciu spoločnosti: Prípadne som otvorení zvažovať investíciu a čiastočnú akvizíciu spoločnosti. Táto možnosť je vhodnejšia pre jednotlivcov, ktorí majú odborné znalosti v tejto oblasti a majú obchodné schopnosti. Ak ste šikovný a dôvtipný podnikateľ, ktorý chce rozšíriť svoje portfólio, táto investičná príležitosť môže byť perfektnou voľbou. Ak máte o túto príležitosť skutočný záujem, kontaktujte ma telefonicky na alebo e-mailom na sluzbyfrankie@ . zatelefonujeme si a dohodnite si osobné stretnutie, na ktorom vám môžeme poskytnúť ďalšie podrobnosti a prediskutovať potenciál tohto lukratívneho podniku. *Vyhlásenie: Všetky rokovania a podmienky podliehajú vzájomnej dohode medzi zúčastnenými stranami.
Investičná príležitosť v centre Hlohovca
SHARK REAL ponúka na predaj dve budovy s veľkým pozemkom v úplnom centre mesta Hlohovec. Jedna z budov, ktorá leží na rozsiahlom pozemku o veľkosti 1088 m2 je dvojpodlažnú historickú budova v pôvodnom stave. Budova je vhodná ako investičná príležitosť s možnosťou vybudovania viacerých bytových alebo kancelárskych jednotiek. V prednej časti pozemku sa nachádza ešte jedna nová trojpodlažná hrubá stavba s projektom na obchodné priestory na prízemí a troch mezonetových bytov na poschodí. Okresné mesto Hlohovec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a množstvom architektonických pamiatok, ako napr. Hlohovský zámok, Zámocký park či kostol sv. Michala Archanjela. V blízkosti sa nachádza aj množstvo turistických atrakcii. Disponuje tiež výbornou strategickou polohou v blízkosti diaľnice D1, len 30 km od Trnavy a 70 km od Bratislavy. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Investičná príležitosť... + Vynikajúca cena... + Priestranný pozemok s možnosťou rozparcelovania na menšie pozemky... + Priamo v centre mesta... Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle alebo na e-maile: sharkreal@
Predaj investičnej budovy vo Svite
Ponúkame na predaj zaujímavú budovu situovanú na rozhraní obytnej zástavby a začiatku priemyselného areálu vo Svite. Budova slúžila v minulosti ako škola. Krásna funkcionalistická budova v sebe skrýva obrovský investičný potenciál s možnosťou prispôsobenia na bytové či nebytové priestory. Zastavaná plocha budovy je 1990 m². Úžitková plocha predstavuje cca. 5000 m² v závislosti od zvolenej rekonštrukcie. Má štyri nadzemné podlažia. Prízemie je možné využívať ako obchodné priestory. Široká škála využitia tejto budovy spolu s veľkou rozlohou v tisícoch m2 podlahovej plochy je jej najvyššou devízou . Zaujímavá cena za m² stavby robí z tejto ponuky zaujímavú investičnú príležitosť. Ponúkaná nehnuteľnosť by sa dala po rekonštrukcii krásne využiť tak pre verejný či súkromný sektor. Verejný sektor: Kreatívne centrum, múzeum velikána Baťu, či na inú kultúrno-spoločenskú ustanovizeň, pod správou kraja či státu. Centrum sociálnych služieb, hospic Súkromný sektor: Domov dôchodcov Kongresové centrum, prípadne rozdelenie na viacero viacúčelových priestorov Vytvorenie nového IT HUB-u, kde by boli sieťované jednotlivé subjekty pod jednou strechou a zároveň s vysokou pridanou hodnotou Možnosť prestavania na bytové priestory Prestavba podľa individuálnych preferencii budúcich nájomcov Polyfunkcia s bytovými jednotkami na streche s nádhernými a ničím nerušenými výhľadmi na Tatry. Doprava Budova je situovaná priamo v podtatranskom meste Svit (8 km od Popradu), pričom poloha objektu je vynikajúca. Napojenie na diaľnicu D1, či cestu 1. triedy je bezkonkurenčné. Blízkosť železničnej stanice Svit, autobusovej stanice, či zastávok MHD je skvelým predpokladom na ekologickú dopravu pre budúcich zamestnancov či rezidentov. Parkovacie miesta by sa dali taktiež vytvoriť na spodnom podlaží. Priame napojenie na cyklochodník a s ním aj na Popradskú cyklomagistrálu je ďalším bonusom. Krásne lesnaté okolie Svitu, zelené nábrežie rieky Poprad a s ním aj obľúbená Lopušná dolina vás presvedčia o tom, že Svit už zďaleka nie je len priemyselným mestom tak ako to bolo v minulosti. Presvedčte sa s nami, že táto investičná nehnuteľnosť vám má čo ponúknuť...
Na predaj účelové zariadenie poľovníckeho združenia v Holíči
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ako výhradný sprostredkovateľ ponúkame na predaj zaujímavú nehnuteľnosť v meste Holíč (okres Skalica), nachádzajúcu sa v tesnej blízkosti novej rozhľadne a veterného mlynu. Na pozemku o výmere 3582 m2 sa nachádza účelové zariadenie poľovníckeho združenia, polyfunkčná budova, asfaltová plocha, lavičky a stoly, a bunker pre uloženie vrhačiek. Súbor nehnuteľností slúži ako strelnica na asfaltové terče, teda športové využitie, i ako zábavno-rekreačný areál pre šport a relax. Polyfunkčná budova je murovaná stavba, ktorá je rozdelená na dve časti a každá má svoj samostatný vstup. Jedna časť slúži ako bufet, a sú tu dve miestnosti, kuchynská linka a časti nábytku. Druhá časť slúži ako zázemie pre poľovnícke združenie a má dve miestnosti. Budova je napojená na vodu, elektrinu, kanalizácia je zvedená do žumpy. Zastavaná plocha je spolu 52 m2 (rozmery budovy sú 14,3 x 3,7 m). Vnútorná podlahová plocha je cca 42 m2. Pozemok je nepravidelného tvaru, veľký, priestranný, rovinatý, z časti zalesnený a z časti zatrávnený. Skladá z troch parciel (zastavaná plocha a nádvorie o výmere 3209 m2, zastavaná plocha a nádvorie o výmere 52 m2 - tu je postavená polyfunkčná budova, a ostatná plocha o výmere 319 m2). Cesta vedie priamo k pozemku, a je asfaltová a z časti spevnená. Na pozemku Mesto Holíč vybudovalo nové sociálne zázemie (WC a umývadlá). Veterný mlyn a rozhľadňa sú vo vlastníctve Mesta Holíč - nepredávajú sa! Výhodou nehnuteľnosti je, že je ihneď k dispozícii, výborná tichá lokalita, dostupné parkovanie, pekná lokalita mesta. Vhodné pre združenia alebo podnikateľské subjekty zaoberajúce sa kultúrnou či športovou činnosťou, ochranou prírody. Cena: 182.000 € V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. Sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Pri financovaní dostanete od nás ako BONUS ZNALECKÝ POSUDOK A KOLOK PRE KATASTER GRÁTIS. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 13 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Bc. Dáša Vlková, RSc. - - grandreality@ Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
VÝRAZNÁ ZĽAVA▻PREDAJ BUDOVY V RUSKOVCIACH▻INVESTIČNÁ PRÍLEŽ
▶ !!! VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA !!! ◀ ^_____^ ▶ !!! PRETO VOLAJTE RÝCHLO, NEPREMEŠKAJTE PRÍLEŽITOSŤ !!! !!! INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ S VYSOKÝM POTENCIÁLOM NA VÝBORNOM MIESTE !!! ▶ AJ S POTENCIáLOM PREROBENiA NA PENZIÓN, PRÍPADNENE 2 BYTOVé JEDNOTKY !!! ⁕⁕⁕ ▶ So súhlasom majiteľov Vám v obci Ruskovce pri Bánovciach n/Bebr. ponúkame na predaj budovu s možnosťou podnikania aj bývania, situovanú v príjemnom prostredí tichej časti obce, vedľa obecného parku. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom pozemku s vybudovaným parkoviskom o celkovej výmere pozemku 910m2. Zastavaná plocha budovy je cca 327m2, ÚP - cca 261m2. Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch a bremien. Celý pozemok je oplotený, prístup je z obecnej komunikácie. ⁕⁕⁕ ▶ OPIS: ⇒ budova bola daná do užívania v roku 1945 ako kultúrny dom. V roku 1992 bola zrealizovaná prístavba s vydaným KR na zmenu spôsobu užívania ako "pekáreň". Základy stavby tvoria betónové základové pásy s izoláciou proti vode, zvislé nosné konštrukcie sú z pálenej tehly hrúbky cca 500 mm, vnútorné priečky sú z PORFIXU. Podlahy sú betónové s vodorovnou hydroizoláciou proti zemnej vlhkosti, strecha je valbová, sčasti zrekonštruovaná. ▶ V rokoch 2014 až 2017 budova prešla kompletnou rekonštrukciou a v r.2017 bolo vydané KR na zmenu spôsobu užívania ako "Cukrárenská výroba a reštaurácia". ⁕⁕⁕ ▶ REKONŠTRUKCIA: ⇒ kompletné zateplenie budovy s en. certifikátom AO /B ➕ kompletne urobené protipožiarne bleskozvody (doklad) ➕ nové elektr. prípojky (budova je napojená na transformátor) ➕ výmena elektr. a vod. rozvodov vrátane odpadov ➕ keramické podlahy v celom areály vrátane zateplenia ➕ nové kúrenie s medenými rozvodmi a drevosplyňujúcim kotlom na tuhé palivo (2017) ➕ zhotovenie stierok a keramických obkladov ➕ v časti výrobne/reštaurácie boli znížené a zateplené stropy (sadrokartón) ➕ výmena okien (plastové), interiérových a vchodových (hliníkové) dverí ➕ kompletne zrekonštruované toalety vrátane sanity (+umyvárne, sklady, šatne, kuchynka, kancelária). Okrem menovaného bola sčasti zrekonštruovaná strecha vrátane krovov a latovania s novou krytinou z poplastovaných plechov. ⁕⁕⁕ ▶DISPOZÍCIA: ⇒ budova nie je podpivničená. Pozostáva z 2 podlaží: prvé nadzemné podlažie - prízemie /1NP/ a druhé nadzemné podlažie - povala /2NP/. ⇒1NP - prízemie má tri vstupy: prvý a druhý vstup je kompletne priechodný, tretí vstup je samostatný, umiestnený v zadnej časti budovy. ✔ Prvým vstupom (pre zamestnancov) sa spojovacou chodbou dostaneme do šatne, príručných skladov a 3 výrobných miestností. ✔ Druhým vstupom sa cez vstupnú chodbu dostaneme do kancelárie a soc. zariadení s prístupom do tretej výrobnej miestnosti. ✔ Tretím samostatným vstupom sa dostaneme do kotolne a technickej miestnosti. ⇒ 2NP tvorí povala s protipožiarnym schodiskom a možnosťou prerobenia na ďalšie obytné miestnosti. ⁕⁕⁕ ▶Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod a elektrinu. Disponuje aj vlastnou kopanou st
NIVY investičná príležitosť - rodinný dom s predzáhradkou na
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s predzáhradkou v prestížnej a vyhľadávanej lokalite rodinných domov, v mestskej časti Bratislava-Ružinov, na Šarišskej ulici, v blízkosti novovybudovanej lokality NIVY, ktorá predstavuje nové moderné centrum Bratislavy. Realizujú sa tu najluxusnejšie projekty s množstvom bytov, kancelárií a obchodných priestorov. Dom je možné využívať na podnikanie a aj na pokojné bývanie pre náročného klienta. Možnosť rozdeliť dom na samostatné bytové jednotky. Dom má dve nadzemné podlažia, jedno podzemné podlažie a obytné podkrovie. Je napojený na kanalizáciu, vodovodnú sieť, sieť elektrickej energie a na plynovodné potrubie. V dome sa nachádza 9 miestností, na pôdoryse sú označené ako byt A. K nehnuteľnosti patrí predzáhradka o výmere 44 m2, ktorej zrušením je možné získať 4 parkovacie miesta. Dom sa nachádza v pôvodnom stave, s výnimkou keramickej škridle Bramac a fasády. Je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Vo fotkách nájdete návrh vizualizácie obývačky o výmere cca 30 m2, ktorú získate odstránením tehlovej priečky. Takisto je možné túto miestnosť využiť ako open space alebo priestrannú zasadačku. Na dome nie sú žiadne ťarchy.  Prečo je táto lokalita unikátna? Tichá lokalita rodinných domov, napriek tomu v pešej dostupnosti novovybudovaného moderného downtownu. Centrum mesta ponúka bohatý kultúrny život s množstvom divadiel, galérií, múzeí a kín. Do historického centra sa dostanete prechádzkou za pár minút, v blízkosti sa nachádza nová medzinárodná autobusová stanica Nivy, viacero obchodných centier Nivy, Eurovea, Aupark, Central, business centier, takisto ste za pár minút na obchvate alebo na nábreží Dunaja. MHD je vzdialené 5 min. peši. V okolí sa nachádzajú škôlky, aj školy, súkromné zdravotnícke centrum, viaceré športoviská, potraviny, reštaurácie a kaviarne. Cena nehnuteľnosti je 355.000,- eur. Možnosť dokúpiť časť záhrady. Prečo si kúpiť tento dom: - moderná novovybudovaná lokalita - výborná investičná príležitosť - možnosť rozdeliť na 2 bytové jednotky Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@, telefón: