bazár, predaj, inzercia, predám

IT služby

Kategória: IT, webdesign

Dobrý deň,
ponúkam IT služby na živnosť.
5 ročná prax it technika.
Opravy, skladanie, repasy PC a notebookov, nastavenie wlan sietí, routerov, kamier, správa a patch management pc ...
IT služby
Podobné inzeráty
Ponukáme Off-Page SEO optimalizáciu pre Váš web. Zadarmo
✅ Zaregistrujte sa u nás na webe a získajte spätný odkaz (backlink) pre Vašu firmu zadarmo. ✅ Naše služby sú veľmi špecifické a to tým, že sa defacto „staráme“ o firmy. Zaisťujeme všetko, čo firma potrebuje na to, aby dosahovala lepšie výsledky vo vyhľadávačoch. Zameriavame sa prevažne na organické vyhľadávanie, ktoré podporujeme mnohými spôsobmi. ⤵️ NAŠE SLUŽBY ➡️ Off-Page faktory • Off-page faktory sú súčasťou SEO optimalizácie, ktorá je veľmi dôležitá pre ideálne zobrazovanie v organických výsledkoch. ➡️ Doporučenie služieb • Dokážeme Vašu firmu odporučiť všade na našej stránke, vďaka tomu klient narazí prevažne na Vás. ➡️ TOP záznam, spätné odkazy a lepšia indexácia • Balík, v ktorom je všetko, čo potrebujete na zabezpečenie off-page faktorov, ktoré sú dôležité pre vyhľadávače. ➡️ Odkaz v pätičke • Trvalý odkaz v pätičke, ktorý spôsobí EXTRÉMNY nárast spätných odkazov na Vaše stránky. ➡️ Tvorba webstránok • Vytvárame moderné webové stránky, ktoré spĺňajú všetky kritériá SEO optimalizácie. ✨ Prečo využívať náš porovnávač? • možnosť porovnať viacero služieb naraz • jednoduché hľadanie služieb • rýchle porovnanie podľa Vašej priority: kvalita, lokalita, recenzia, cena a otváracie hodiny ✨ Aj Vaša firma môže byť súčasťou porovnávača! • staňte sa aj Vy súčasťou najväčšieho porovnávača na Slovensku ale aj v Česku ( ) • zviditeľnite si Vašu firmu na internete • po registrácii máte možnosť získať zaujímavé benefity ☎️ Kto sme? ✅ Sme firma, ktorá takisto niekedy potrebuje vyhľadať a zároveň rýchlo porovnať akúkoľvek službu. • Preto sme vytvorili webovú stránku, ktorá ponúka všetkým službám na Slovensku zviditeľniť sa na internete • prostredníctvom porovnávania, ktoré bolo vyvinuté na maximálnu spokojnosť zákazníka v rozhodovaní pri • výbere služby, ktorú práve hľadá. ✅ Zákazník si preto môže rýchlo a jednoducho porovnať služby v závislosti • od lokality, kvality, prevádzkových hodín, recenzií, ale aj ceny za služby • presne podľa jeho predstáv, • a to všetko len na jednej stránke a predovšetkým na jednej strane. ✅ Ak máte firmu pripadne ponúkate službu pre zákazníka a máte strach z konkurencie? Pretože je lacnejšia? • To však neznamená, že bude aj úspešnejšia! ✅ Ak robíte Vašu službu pre zákazníkov, ako najlepšie viete a stojíte si za svojou kvalitou, • určite sa neváhajte registrovať. ✅ Porovnávač ponúka pre Vás ako firmy a pre zákazníkov prehľadné informácie o službách vo Vašom okolí. • Môžete sa jednoducho ZVIDITEĽNIŤ, stačí sa len ZAREGISTROVAŤ. ✅ Efektívna, zároveň lacná reklama pre Vašu firmu. • Po registrácii máte možnosť získať rôzne benefity, odmeny pre Vás: • (našu nálepku na vašu prevádzku - ktorá obsahuje jedinečný QR kód vášho profilu na našej webovej stránke, kde Vás ľudia vedia jednoducho ohodn
Profi Webové stránky, Eshop, Grafika, Marketing na mieru
Dobrý deň. Som mladý živnostník ktorý by vám rád ponúkol svoje služby aj prostredníctvom tejto inzercie. Zaoberám sa profeionálnou tvorbou Webou, Eshopou a rôznych Programátorských, Grafických a Marketingových služieb. Za svojou kvalitou si stojím, za moju kvalitu hovoria moje práce a desiaty spokojných klientov, ktorý sa radi ku mne vracajú. Ceny sa snažím držať čo najprijateľnejšie pre všetkých a tiež ku každému klientovi pristupujem individuálne. Služby ktoré vám poskytujem: Tvorba Webových stránok, Tvorba Eshopov, Tvorba rôznych typov portálov, Tvorba Grafických prác: Logo, Vizitky, Plagáty, Billoardy, Bannery, ... Marketingové služby: Google reklamné kampane, Facebook a Instagram reklamné kampane, SEO, Copywritting, Linkbuilding, ... Vďaka mojim bohatým skúsenostiam vám viem ponúknuť svoje široké portfólio služieb, všetko na jednom mieste a za najvýhodnejšie ceny. V prípade záujmu o moje služby alebo sa len potrebujete poradiť, ma môžete kontaktovať na: tel: mail: info@ PS: V prípade športových klubov, škôl a neziskových organizácií, poskytujem svoje služby v rámci sponzoringu z výraznou zľavou.
Tvorba webových stránok, eshopov, grafika, marketing, SEO
Dobrý deň. Volám sa Kristián Draškovič. Mám 25 rokov a som vyštudovaný grafik digitálnych médií, so zameraním na web. Ku grafike a tvorbe webových stránok som sa dostal cca vo svojich jedenástich rokoch a od vtedy ma to drží. Od roku 2013 som sa dostal postupne aj k marketingu a SEO. Po škole som začal sa venovať týmto službám vo voľnom čase na hobby úrovni, no dnes moje hobby robí hlavnú časť môjho príjmu nakoľko sa mu venujem FULLTIME. V súčasnej dobe sa špecializujem hlavne na tvorbu web stránok a eshopov na platforme Wordpress a Marketingu na sociálnych sieťach a Google. Prostredníctvom tohoto inzerátu vám chcem ponúknuť tieto služby: Tvorba Web stránok Tvorba Eshopov Správa a úpravy na webových stránkach a eshopov Rôzne Grafické služby ( vizitky, letáky, bannery, ... ) Marketingové a Reklamné služby Hostingové služby + Registrácia domén A služby ohľadne profesionálneho písania článkov a textovania webov. Ceny tvorím individuálne podľa požiadaviek klienta, no nemám ich prehnané, som zástancom ľudových cien. Pre viac info ma prosím kontaktujte buď na tel: každý deň do 22:00 alebo emailom na: info@ Vždy je aj po dohodne možnosť stretnutia v kancelárii na Pluhová 933/49 v Bratislava ( pi Poluse ).
Profesionálna webstránka a eshop už od 199€ - Košice, Poprad
Potrebujete profesionálu web stránku na prezentáciu Vašej spoločnosti alebo e-shop pre predaj Vaších produktov a zároveň kvalitný online marketing formou SEO alebo Google reklamných kampaní..? Máme pre Vás teraz akčnú ponuku platnú do 15.07.2023 za zvýhodnené akciové ceny za webstránku už od 199eur a za tvorbu e-shopu od 599eur s doménou a ročným hostingom v cene! Vytvoríme pre Vás dizajnovo responzívnu webstránku alebo e-shop so všetkými prvkami, ktoré by mal štandardný web alebo e-shop obsahovať. Súčasťou webstránky za akciovú cenu 299eur je moderný dizajn, základné menu, 5-10 podstránok, kontaktný formulár, fotogaléria, prezentačný slider na úvodnej stránke a taktiež základné SEO s optimalizáciou a indexáciou webstránky do webových vyhľadávačov. ► Spravíme Vám analýzu pre vaše podnikanie a najefektívnejšie riešenie pre vašu firemnú webstránku alebo e-shop. ► Dizajn tvoríme na mieru(logo, bannery, slider) aby Vaša webstránka vyzerala profesionálne. Funkcionalitu tiež spracujem podľa Vašich požiadaviek. ► Responzívny design pre mobil, tablet, notebook, projektor, PC. Vaša web stránka bude optimalizovaná pre všetky bežné zariadenia. ► Bez mesačných poplatkov t.j po odovzdaní web stránky žiadne poplatky neplatíte. E-shop či web stránka sú plne vo vašom vlastníctve. ► SEO optimalizácia a zrýchlenie pre Vašu webstránku aby bola na prvej strane Google vyhľadávania. Vďaka SEO optimalizácii vašej webstránky Vás potencionálni klienti nájdu rýchlejšie. ► Zabezpečíme Vám v prípade Vašej požiadavky novú funkcionalitu pre Váš existujúci web alebo eshop s taktiež úpravy a dotvorím obsah. ► Ponúkame vývoj webových riešení na mieru(PHP, PrestaShop,Magento,WordPress,Laravel,Javascript, Vue.js) a taktiež vývoj softvéru a aplikácií pre platformy WINDOWS a ANDROID. Tvorba webstránok a e-shopov pre rôzne druhy odvetví ako sú napr. ✅ realitná kancelária ✅ reality nehnuteľnosti ✅ inzertný webportál ✅ inzercia predaj kúpa aukcia ✅ cestovanie ubytovanie & rezervácie termínov hotely ✅ reštaurácia gastro služby ✅ auto moto servis ✅ personálne a administratívne služby ✅ stavebníctvo ✅ zoznámka webchat ✅ kozmetický, masážny salón s registračným formulárom ✅ zdravotníctvo ✅ advokácia a právnické služby ✅ a pre veľa daľších odvetví. Naše služby poskytujeme po celom Slovensku a vyše 90% stretnutí riešime online čím šetríme Váš čas aj čas pre zhotovenie projektu. Samozrejme vieme sa s vami stretnúť aj osobne. Pre viac informácií a referencií alebo nezáväznú cenovú ponuku neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na našu spoločnú spoluprácu!
Tvorba webu a eshopu rýchlo a podla vaších predstáv
Ponúkame kvalitnú tvorbu webových stránok a eshopov pre podnikateľov. Zaručujeme vždy len top kvalitu. Máme bohaté dlhoročné skúsenosti na trhu a množstvo veľkých a menších projektov za sebou. Za našu kvalitu a prístup hovorí množstvo spokojných klientov. Ak máte aj vy záujem o vytvorenie vlastnej webovej stránky alebo eshopu, tak nás kontaktujte buď telefonicky alebo emailom. Služby ktoré ponúkame: Tvorba web stránok Tvorba eshopov Grafické služby (tvorba loga, vizitiek, plagátov, ... ) Marketingové služby (Google reklama, SEO, Copywritting ) Vytvorim Vám webovú stránku alebo eshop s jednoduchou správou obsahu kde pridávanie stránok, podstránok a produktov zvládne každý. Plne responzívny web Váš web bude pekne spracovaný na PC ako aj na mobilných zariadeniach (tablet, mobil). Cena dohodou na základe bližších informácií o projekte. V prípade záujmu o moje služby, ako aj nezáväznú cenovú ponuku ma neváhajte kontaktovať pomocou kontaktného formulára, telefonicky alebo na stránke Teším sa na našu spoluprácu!
START prezentačná web stránka pre vašu firmu za 569,00 €
Moderná prezentačná web stránka obsahujúca 5 podstránok ako Domov, O Nás, Naše služby, Kontakt či Galéria. Výhodou tejto web stránky je obsahujúca administrácia, vďaka ktorej si viete obsah na stránke kedykoľvek editovať a upravovať. Web obsahuje (cena zahŕňa): - 5 podstránok ako Domov, O nás, Naše služby, Kontakt či Galéria - administrácia pre úpravu obsahu (textov a obrázkov) - kontaktný formulár (zákazník vás môže kontaktovať) - optimalizácia webu pre mobil a pc - štatistiky návštevnosti Web je postavený na systéme wordpress, ktorý ponúka ľahkú editáciu obsahu. Inštrukcie: Čo od Vás potrebujeme vedieť k tvorbe webu? - Aké sekcie v menu chcete mať (ako domov, o nás, naše služby, kontakt, galéria) - Dodať obsah do jednotlivých sekcií (ako text o vašej firme, kontaktné údaje, fotky) – vieme vám s vyhotovením textov pomôcť + rovnako dodať kvalitné obrázky z fotobanky - Dodať vašu predstavu o stránke, umiestnení obsahu a prípadne aj o dizajne - V prípade, že už máte web a chcete len aktualizáciu obsahu či dizajnu, poprosíme vás o inštrukcie - Zaslať odkazy na sociálne siete ako facebook stránku či instagram účet (ak máte založené) Okrem toho ponúkam kompletnú správu webových stránok a e-shopov, správu reklamných kampaní na Google, Facebooku a Instagrame.