bazár, predaj, inzercia, predám

Jablká -jakubky

Kategória: Potraviny

Predám krásne jablká jakubky 0,90€/kg
Jablká -jakubky
Podobné inzeráty
Sušené jablká.
Ponúkam na predaj domáce sušené jablká z jabĺk vypestovaných v mojom sade bey postrekov, bez umelých sladidiel, konzervantov a éčiek. Sušené jablká majú vysoký obsah draslíka a horčíka, normalizujú srdcovú frekvenciu. Sušené jablká sa odporúčajú konzumovať aj po infarkte, ich vlastnosti umožňujú rýchle obnovenie sily tela. Cena 11,00 € / kg. Vieme zabaliť aj menšie množstvo a poslať poštou.
Sušené domáce jablka na predaj, nestriekané
Pol kila, 500g po 9 eur Sušené prirodzeným spôsobom Domáce jablka, nestriekané, pestovane na dedine Sušené ovocie je jedným zo spôsobov, ako si aj v zime navodiť chuť leta. Veď kto by nemal rád napríklad sušené jablká? Prečo míňať peniaze na drahé vitamíny, keď máme na dosah množstvo zdravých potravín? Sušené ovocie je skvelým zdrojom vitamínov, minerálov a ďalších cenných látok, ktoré môžete mať pre svoju rodinu k dispozícii po celý rok. Sú zdravou alternatívou sladkostí a zároveň poskytujú vašim deťom všetko, čo potrebujú pre zdravý vývoj.
Krájač jabĺk
Predám úplne nový ani raz nepoužitý krájač na jablká.
Sušené domáce jabĺčka nestriekané
Ponúkam na predaj sušené domáce nestriekané jablká z horského prostredia ovocného sadu. Bližšie info píšte na e-mail rajka8@ alebo volajte na tel. číslo: 0. 15 € - 1 kg. Predávame aj menšie ľubovoľné množstvo. Ku akémukoľvek objednanému množstvu pribalíme 100g vlašských orechov ako darček. :)