bazár, predaj, inzercia, predám

Jabra evolve 65 Stereo - nové

Kategória: Slúchadlá

Dobrý deň,
predávam úplne nové bezdrôtové slúchadlá Jabra Evolve 65 ktoré neboli ani raz použité. Sú to kvalitné kancelárske slúchadla s certifikátom pre MS Teams.

Parametre:
Pripojenie: bezdrôtové

Konštrukcia mikrofónu: boom
Frekvenčná odozva mikrofónu: 150 Hz až 6800 Hz
Polárny vzor: jednosmerný (unidirekcionálny)
Potlačenie šumu: Áno
Citlivosť: -17 dBFS / Pa


Veľkosť meniča: 28 mm
Typ meniča: dynamická membrána
Rozsah frekvencia: 20 Hz až 20 kHz
Citlivosť: 93,6 dB
Aktívne potlačenie hluku (ANC): NIE
Pasívne potlačenie hluku (PNC): Áno
Režim počúvania: binaurálny


Podpora SBC: Áno
Indikátor hovoru: Busy Light
Funkcia HD Voice: Áno

Výdrž batérie pri prehrávaní hudby: až 14 hodín
Výdrž batérie počas hovoru: cca 10 hodín
Výdrž batérie v Stand-By: až 360 hodín
Doba nabíjania: 120 minút

Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 4.0
Maximálny dosah: 30 m
Duálna konektivita: Áno
Párovanie viacerých zariadení: až 8 ks

CENA NOVÝCH SLÚCHADIEL : 150€ špecifikácia:
číslo je vymyslené, kontaktovať prosím cez formulár. Poštovné po dohode prípadne osobný odboer v KE/HE.
Jabra evolve 65 Stereo - nové
Podobné inzeráty
Jabra Evolve 80 MS Stereo, USB-A
Predám káblové náušné slúchatka Jabra Evolve 80 MS, Model: HSC019 Profesionálna stereo náhlavná súprava, ktorá je určená predovšetkým pre tých, ktorí kvalitnú komunikáciu po internete potrebujú k svojej každodennej pracovnej činnosti. Vlastnosti: Reproduktory s Hi-fi/Wideband charakteristikou pre realistickú reprodukciu zvuku Digitálne spracovanie zvukového signálu DSP Koženkové náušníky pre komfortné nosenie Jednoduché pripojenie cez USB-A 3,5 mm jack pre flexibilitu pripojenia Praktická riadiaca jednotka pre prijímanie hovorov a ovládanie hlasitosti Certifikácia Microsoft Lync a Skype for Business pre jednoduchú správu Mikrofón s funkciou potlačenia hluku, vďaka čomu je sústredenie prevedené na samotný hovor Funkcia PeakStop pre vyrovnávanie hladín hovoru a jednotlivých zdrojov zvuku Používané boli minimálne, super stav bez poškodení. Výborné na prácu z doma / Home Office či v Open Space, ale i hranie hier a počúvanie hudby ... Viac info: Cena: 95 Eur. Pošlem aj poštou.
Jabra Evolve2 65 MS Stereo USB-A Black Bluetooth 5.0, USB-A
⬇️ VHODNÉ AJ AKO DARČEK!!! Nové a v kompletnom originálnom balení za super cenu. ZÁRUKA 12 mesiacov. K dispozícii viac kusov. Profesionálna bezdrôtová náhlavná súprava navrhnutá pre vysokú produktivitu Cena na ➜ cca 193 EUR ( Produktové video ➜ Profesionálna náhlavná súprava Jabra Evolve2 65 v čiernej farbe ponúka flexibilné riešenie do hlučných kancelárií. Slúchadlá sú vhodné nielen do kontaktných centier, ale aj na kvalitné počúvanie hudby. Doprajte si maximálnu slobodu počúvania so vstavanou batériou a bezdrôtovému prenosu signálu až na vzdialenosť 30 metrov. O vysoko kvalitnú komunikáciu sa starajú 3 strategicky umiestnené mikrofóny, digitálna čipová súprava a najnovšia technológia spracovania signálu. Tento model je vybavený MS certifikáciou, ktorá zaručuje bezproblémovú spoluprácu slúchadiel s obľúbenou platformou Microsoft Teams. ➜ Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Jabra Evolve2 65 Black (USB-C): - Štýlový dizajn a kvalitné spracovanie - Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 s dosahom 30 m - Podpora pripojenia až 2 zariadení súčasne - Výkonné 40 mm meniče - Pasívna izolácia okolitého hluku - Ergonomické vankúšiky z mäkkej pamäťovej peny - Sklopný mikrofón - LED indikácia hovoru BusyLight - Dobíjacia batéria s výdržou až 37 hodín - Možnosť pripojiť bezdrôtovo alebo cez USB-C kábel - Adaptér Jabra Link 380C BT súčasťou balenia - Certifikácia Microsoft Teams - Mobilná aplikácia Jabra Sound+ (Android, iOS) ➜ Špičkový zvukový výkon a krištáľová čistota hovorov Bezdrôtová náhlavná súprava Jabra Evolve2 65 disponuje výkonnými 40 mm meničmi so špičkovým zvukovým výstupom, ktorý zaisťuje moderná digitálna čipová súprava. Vďaka tomu je kvalita zvuku a hovorov posunutá na úplne novú úroveň. Pre kvalitnú komunikáciu so zákazníkmi alebo vašimi kolegami je k dispozícii citlivý sklopný mikrofón s funkciou potlačenia okolitého hluku, ktorý zaistí kvalitný prenos hlasu aj v hlučnejšom prostredí. ⬇️ Ak máte akékoľvek otázky ohľadne mojej ponuky neváhajte ma kontaktovať:
Jabra Evolve 30 II MS Stereo USB-A
Predam stereo sluchadla Jabra evolve 30, stav novych.
Jabra Evolve 65 sluchadla nove
Predam nove zabalene sluchadla. Model: HSC018Wa
Jabra Elite active 75t - Nova.
Zaslanie tovaru na akékoľvek miesto na moje náklady. Dostal som ho ako darček, ale v čase preberania darčeka som si už kúpil rovnaký. Čisté z tohto dôvodu predávam. Pretože sám používam ten istý, môžem vám o ňom povedať všetko. Na Slovenskom trhu je tento konkrétny model vypredaný. Pozrite (Alza, Heureka a iné.) V Českej republike - - tu je Popis. Povodňa Cena - 218 euro. Nezamieňajte prosím „Jabra Elite active 75t“ s „Jabra Elite 75t“. Pretože „active“ je novej generácie a je určená hlavne pre ľudí, ktorí športujú alebo vedú aktívny životný štýl a cena je tiež iná. Slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzavretá konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC SBC, NFC, prijímanie hovorov, pre pripojenie, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–2000 Hz, citlivosť 10 dB/mW, impedancia 16 dB/mW, výdrž batérií Výborná výdrž batérie Jednoduché spárovanie s mobilom aj počítačom Stabilný zvuk vďaka BT 5.0 - aj na 20 metrov od zdroja Možnosti ekvalizéra Dobre sedí v usiach, veľké odhlučnenie. Ľahko sa vyberá z nabíjacieho puzdra, ktoré je celé pogumované Možnosť súčasného pripojenia k druhému zdroju (napr. telefónu a počítača) Používam spolu s iPhone 13, predtým som mal Airpods, tieto majú stabilitu zvuku (čo je super) a určite lepší zvuk, nevypadávajú z ucha ani pri športe, majú oveľa lepšiu výdrž batérie. Uvažoval som o Airpods Pro, ale tieto Jabry sú o 80 eur lacnejšie as cenou lepšie. JABRA je populárna značka dánskej spoločnosti, ktorá bola založená už v roku 1869. Sídlo spoločnosti sa nachádza v Dánsku v meste Ballerup. Dnes je značka Jabra známa po celej planéte najmä vďaka náhlavným súpravám a reproduktorom na domáce a profesionálne použitie, ako aj komunikačným platformám pre podnikanie. A potom na konci devätnásteho storočia sa spoločnosť špecializovala na kladenie telegrafných liniek po celej Európe.
Jabra Evolve2 65/Stereo/USB/BT/Bezdrát/Černá
TECHNICKÁ SPECIFIKACE Obecné informace *Obsah balení: headset, adaptér Jabra Link 380 BT, 1,2 m / 3,9 stop, Kabel USB-C na USB-A, měkké pouzdro, záruka a varování (bezpečnostní letáky) *Rozměry balení (DxŠxV): 18.85x5.3x21.7cm / Bundle 18.85x10.35x25cm *Rozměr hlavní jednotky: Stereo 186x157x60.5 mm / Mono 150x157x60.5mm *Celková hmotnost podle stylu provedení: Stereo 176.4g / Mono 99.2g *Použitý materiál: Polštář na čelence z ultra měkké pěny pokryté barevným silikonem, polštářek na uši z měkké zvukové pěny potažené barevně sladěnou koženkou, hliníkové posuvné rameno *Typ baterie: Dobíjecí lithium-iontová baterie *Záruka: 2 roky *Jabra Direct/Express: Ano *Jabra Sound+: Ano *Funkce LED: příchozí hovor, indikace zaneprázdněnosti Zvuk *Velikost reproduktoru: 40mm O *Citlivost reproduktoru: 117dB při 1mW-1kHz *Maximální vstupní výkon reproduktoru: 30mW *Frekvenční rozsah reproduktorů: 20 Hz - 20 000 Hz *Šířka pásma reproduktorů - režim hudba: 20 Hz - 20 000 Hz *Šířka pásma reproduktorů - režim mluvení: 100Hz-8.000Hz *Typ mikrofonu: 3 Digital MEMS *Citlivost mikrofonu: -26 dBFS/Pa *Frekvenční rozsah mikrofonu: 100 Hz - 14 000 Hz *Podporované zvukové kodeky: SBC *Ochrana sluchu uživatele: Jabra SafeToneTM *Certifikace: přední výrobci UC Přizpůsobení a komfort *Faktor tvaru náhlavní soupravy: čelenka na uši Baterie *Doba hovoru: Až 35 hodin (s vypnutým provozním světlem) / Až 24 hodin (s zapnutým provozním světlem) *Čas hudby: Až 37 hodin *Doba nabíjení: Až 90 minut *Spotřeba energie: 5 V / 500 mA *Stav baterie při nabíjení: 40% po 30 minutách a 80% po 60 minutách Připojení *Připojení (počítač a mobilní zařízení): USB-A *Bluetooth verze: Bluetooth 5.0 *Bluetooth profiles: HSP v1.2 , HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.6, PBAP v1.1, SPP v1.2 *Operační vzdálenost: až 30m *Seznam spárovaných zařízení přes Bluetooth: až 8 zařízení *Současná připojení Bluetooth: 2