bazár, predaj, inzercia, predám

Jedálenský okrúhly stôl so stoličkami

Kategória: Jedálenské kúty

Predam luxusný jedálenský okrúhly stôl so stoličkami (10 ks). Ručná práca, vyrobené na mieru. Ve veľmi dobrom stave. Priemer 160 cm.
Cena stola 400 eur a stolička kus za 20 eur (10 ks za 100 eur).
Jedálenský okrúhly stôl so stoličkami
Podobné inzeráty
jedálenský stol a stoličky
Predám okrúhly rozkladací jedálenský stol so 4 stoličkami. Predaj možný aj zvlášť. Stol je velmi zachovaný, používaný zvacsa s obrusom a prestieraním, materiál pravdepodobne buk, výrobca ikea. V zloženom stave pre 4 osoby, možné rozloženie pre 6-8 osôb vsunutím stredového dielu, stol je v takom prípade oválny. Stoličky sú vypletané, na výplete sú známky používania- zájdené, nie poškodené. Konštrukcia bez chýb. Výrobca tiež Ikea. Vyplet odporúčam buď profesionálne vytepovat alebo pripadne vymeniť. cena za stol 150€, stolicky 15€/ks. Pri odbere všetkého spolu 200€. Osobný odber Smolenice, po dohode mozna aj Trnava.
Jedálenský stôl so stoličkami / 90cm
Predám jedálenský stôl so 4 stoličkami. Priemer stola 90cm. Materiál stola spolu so stoličkami je kombínacia kovu s drevodekorom. Preferujem osobný odber, dohoda možná.
Jedálenský stôl so stoličkami
Predám jedálenský stôl so 4 stoličkami. Stôl s rozmermi: d120 š75. Svetlehnedý dekór dosky. Stoličky z ciernej Eko kože. Všetko zachovalé bez poskozeni. Cena pod inzerátom je za komplet. Možnosť samostatne predať stoličky za 120€ a stôl 60€. Osobny odber Bratislava - Lamač
Jedálenský stôl so stoličkami
Ponúkam na predaj krásny a krátko používaný jedálenský stôl so 4 stoličkami. V prípade potreby stôl sa dá aj rozložiť, viď foto. Dohoda možná.Stôl sa nachádza v Komárne.
Okrúhly stôl so stoličkami
Ponúkam na predaj okrúhly stôl (priemer 1 meter), so stoličkami v top stave.
Jedálensky stôl + 5 stoličiek
Dobrý deň, mám na predaj okrúhly jedálensky stôl s piatimi stoličkami. Stoličky práve vytepované, čalúnenie v 100% stave bez poškodení. Ťažký drevený stôl vo veľmi zachovalom stave. Priemer stola: 110 cm Výška stola: 77 cm