bazár, predaj, inzercia, predám

Jedálenský set z masívu (stôl, 2 stoličky, lavica)

Kategória: Jedálenské kúty

Predám jedálenský set z masívu vo výbornom stave. Set pozostáva zo stola, dvoch stoličiek a lavice. Darujem k nemu šité podsedáky na stoličky a lavicu. Premerané na prvej foto

Len osobný odber Bratislava Petržalka. Dohoda na cene možná
Jedálenský set z masívu (stôl, 2 stoličky, lavica)
Podobné inzeráty
Rohová lavica + stoličky + jedálenský stôl
Predám rohovú lavicu + 3ks stoličky + rozťahovací jedálenský stôl. Rozmery nábytku sú na foto vo faktúrach. Na rohovej lavici a stoličkách je miestami popraskaná koženka. Nábytok bol kupovaný v roku 2019. Cena za rohovú lavicu 150 €, stoličky 20 €/ks, jedálenský stôl 50 €. Pri odber všetkého spolu dohoda na cene.
jedálenský stol a stoličky
Predám okrúhly rozkladací jedálenský stol so 4 stoličkami. Predaj možný aj zvlášť. Stol je velmi zachovaný, používaný zvacsa s obrusom a prestieraním, materiál pravdepodobne buk, výrobca ikea. V zloženom stave pre 4 osoby, možné rozloženie pre 6-8 osôb vsunutím stredového dielu, stol je v takom prípade oválny. Stoličky sú vypletané, na výplete sú známky používania- zájdené, nie poškodené. Konštrukcia bez chýb. Výrobca tiež Ikea. Vyplet odporúčam buď profesionálne vytepovat alebo pripadne vymeniť. cena za stol 150€, stolicky 15€/ks. Pri odbere všetkého spolu 200€. Osobný odber Smolenice, po dohode mozna aj Trnava.
jedálenský stôl masív + stoličky Ton - VÝRAZNÁ ZĽAVA
Predám rozkladací jedálenský stôl (105 - 145 cm)z masív, cena 75,u- eur + 4 jedálenské stoličky značky Ton, kus 15,- eur. Set spolu 135,- eur, možnosť predať aj jednotlivo stôl a stoličky. Dôvodom predaja je sťahovanie.
Jedalensky set
Ponukam na predaj kvalitný rozkladaci stôl rozmery 110x70, po rozložení 150x70 a 4ks stoličky. Stav nafotený, stoličky treba vytepovat, a sú od zasuvania k stolu trochu obite. Prikladam aj odkaz na stôl, my ho máme v inych rozmeroch. Cena je uvedená spolu. V prípade odberu zvlášť stôl 170€, stoličky 27€/ ks.
Rohová lavica , stoličky, stôl
Predám zachovalú rohovú lavicu, rozmery 148 x 112 ,dve stoličky, stôl 78 x 108. Aj samostatne. Lavica 55 €, 2 stoličky 30 €, stôl 25 €
Stol a stolicky z masivu pouzivane
V ponuke jedalensky stol dreveny z masivu opotrebovany povrch, ale plne funkcny a pohodlne stolicky. Stol sa rozlozi jednoducho pre 8 ludi. Osobny odber alebo dovoz v ramci Nitry. Cena 285€, dohoda mozna.