bazár, predaj, inzercia, predám

Jedinečná investičná príležitosť - predaj pozemku s poľnohos

Kategória: Sklady

Typ: Sklady a haly
Ulica: Vydrany
Obec: Vydrany

A-W Real Vám ponúka na predaj veľký pozemok s poľnohospodárskou budovou v obci Vydrany. Plocha pozemku 5777 m2. Nehnuteľnosť je vhodná na rôzne účely podnikania, skladovania...atď. Poľnohospodárska budova je v pôvodnom stave, roky nevyužívaná, začatá stavba v roku 1980, kolaudácia v roku 1985. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanom území obce. 

BUDOVA: celková plocha 1584 m2, evidovaná ako poľnohospodárska budova.

POZEMOK: sa skladá z troch parciel, celková plocha pozemku (budova+pozemok): 5777 m2, intravilán. Druh pozemku: všetky parcely evidované ako zastavané plochy a nádvoria.

BUDOVA: rámový skelet

Strecha je z betónových panelov, na nich uložená hurdiska tehlová 10 cm hrúbky a polyester 10 cm hrúbky ako izolácia, pokrytá poterom a asfaltovou lepenkou. Na ľavej strane 13,5 m x 26 m (plná strecha) sú menšie miestnosti vrátane sociálnej miestnosti (3 žľaby v podlahe - funkčné na odvádzanie odpadovej vody do vedľajšej žumpy mimo budovy).  V strede je veľká miestnosť, kde sú v streche otvory (pôvodne strešné okná boli) 9 ks, rozmery okien 0,8 m x 12 m. Rozmer veľkej miestnosti je 46 m x 26 m, v strede v jednej línii 9 betónových stĺpov držiacich strechu. Na pravej strane budovy sú ešte menšie miestnosti a jedna vnútorná žumpa v strede 30 m3. Vonkajšia žumpa 50 m3.  Spevnená plocha na ľavej strane budovy a medzi budovou a žumpou je cca. 250 m2 veľká. Veľkosť spevnenej plochy na pravej strane budovy je cca. 640 m2. Spevnené plochy celkom cca. 890 m2.

Na pozemku sa nachádza stavebný materiál, použitá tehla, štrk, železo - trubky a jokle a všeliaké drobnosti, pripravené k použitiu pri rekonštrukcii budovy. 

TRAFOSTANICA: je umiestnená na vedľajšej parcele, je v majetku ZSE. Trafostanica je úplne nová, skolaudovaná začiatkom roka 2022. 

ELEKTRINA: momentálne je v HDS 80A hlavný istič, ale pripojovací kábel od trafostanice je predimenzovaný na 163A príkonu. Je možné oveľa väčší odber elektriny nakoľko budova je jediným odberateľom elektriny z tejto trafostanice. Trafostanica sa nachádza od pozemku cca. 5 m a od budovy cca. 12 m.

ÚZEMNO - PLÁNOVACIA INFORMÁCIA:

vyššie uvedené pozemky, v k.ú. Vydrany, obec Vydrany, okres Dunajská Streda: sú zaradené do regulačného bloku „V“.

Normatívy využitia regulačného bloku „V“
1/ Hlavné funkčné využitie
- Poľnohospodárska a nepoľnohospodárska výroba a sklady
2/ Doplnkové funkčné využitie
- Občianska vybavenosť – prevádzky služieb a obchodu
- Dopravná a technická vybavenosť nevyhnutná pre obsluhu územia
3/ Neprípustné funkčné využitie
- Trvalé bývanie (okrem ubytovania pre zamestnancov)
- Občianska vybavenosť – veľkokapacitné zariadenia maloobchodu (nad 2000 m 2
predajnej plochy)
- Poľnohospodárska a nepoľnohospodárska výroba a sklady s negatívnymi a rušivými
vplyvmi – závody ťažkej priemyselnej výroby (veľké zdroje)
- Šport a telovýchova, rekreácia v zastavanom území (okrem športových a
Jedinečná investičná príležitosť - predaj pozemku s poľnohos
Podobné inzeráty
Priestory na podnikanie - hala + pozemok, Barčianska ulica,
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj priestor na podnikanie v Košiciach na Barčianskej ulici. Jedinečná príležitosť pre podnikateľov a developerov: možnosť výstavby skladových priestorov, výrobnej haly, logistické centrum a iné, na ulici Barčianska - Košice. Na pozemku o rozlohe 7.033 m2 sa nachádza zateplená hala o veľkosti 1000 m2, v hale sú po strop vysoké oceľové regálové konštrukcie s posuvným výťahom. Cena je vrátane pozemku, haly, budov a zariadenia haly - podľa dohody a oblasti využitia. Na pozemku sa nachádza administratívna budova o rozlohe 160 m2 a pomocná plechová hala/sklad - 270 m2. V priestoroch je zavedená voda, elektrina, kanalizácia, k pozemku vedú dve prístupové cesty. Priestory sú voľné ihneď, na pozemku nie sú žiadne ťarchy. Bližšie informácie alebo termíny obhliadok Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom. Kontakt: Realitná kancelária RE/MAX, Mgr. Beáta Hamarová + 854
Jedinečná príležitosť, takmer hektárový pozemok.
Predám priemyselný areál 9015 m2, oplotené, príjazdová cesta asfalt, 2 vstupné brány v obci Horný Bar, len 30 min.od BA - dialnica D4. Na pozemku je elektrina, voda studňová aj mestská, kanalizácia, plyn priamo na ulici.Na pozemku je 6 izbový dom 220 M2, ďalší dom ako kancelárie a reštaurácia 200 M2, 2 x Sklad 554 M2, výrobný alebo opravarenský objekt 50 x15 m2, Stajne pre kone 7 vnútorných boxov, 8 vonkajších boxov, ale zastrešnených, 8 x prefabrikované garáže, dom mäsiara s pracovným priestorom na rozrábku mäsa, altánok s grilom, záhrada, spevnené plochy... Budovy potrebujú rekonštrukciu, ale pozemok len za 50 eur/m2 a možnosť úpravy k vlastným potrebám. Len 150 m od pozemku je jazero vhodné na kúpanie a rybolov. V obci je kompletná občianska vybavenosť -obchody, reštauracie, škola, škôlka, zdravotné stredisko,domov sociálnych služieb, kultúrny dom....
Výnimočná investičná príležitosť - EXKLUZÍVNY PREDAJ priemys
Realitná kancelária Urban & Partner v exkluzívnom zastúpení, ponúka na predaj priemyselný areál (budovu a pozemok) v Kopčanoch, v okrese Skalica. Areál pozostáva z haly (bývalé mraziarne) a priľahlého pozemku, ktorý je oplotený a uzatvorený. Do areálu vedú 2 vstupy. Budova pozostáva z piatich modulov, ktoré je možné spojiť do jedného celku. Hala má betónové podlahy a plastové okná. Strešná konštrukcia je sedlového tvaru, s plechovou krytinou a s tepelnou izoláciou. Na streche sú umiestnené fotovoltaické panely - 314 ks zn. PvSolarsys s celkovým výkonom 75 kW. (Pri predchádzajúcom užívaní pri dennej prevádzke mraziarní, pokryla vyrobená energia celodennú spotrebu - čo nový majiteľ ocení hlavne pri súčasných cenách za energie.) Možno ho využiť na ako výrobnú halu, skladovacie priestory, chladiarenskú či mraziarenskú činnosť aj s možnosťou ďalšieho rozšírenia na priľahlom pozemku. Budova je rozdelená na výrobnú / skladovú a kancelársku časť (kancelárie a hygienické zázemie.) Celková plocha areálu je 4 911 m2. Zastavaná plocha je 976 m2, z toho 64 m2 tvorí zázemie. Pozemok na ktorom sa hala nachádza sa rozprestietra na ploche 3 935 m2. Výška vnútorného priestoru je 4m. Objem vnútorného priestoru: cca 1830 m3. K dispozícii vodovodná, kanalizačná a elektrická prípojka. Areál sa nachádza na okraji obce v priemyselnej zóne a kúpou je voľný s možnosťou výhodného financovania. V blízkosti sa nachádzajú mestá Skalica, Holíč. Veľmi dobré je aj spojenie s Bratislavou a blízke prepojenie na diaľnicu. Cena: 599 000 € bez DPH (vrátane provízie pre RK) (Cena s DPH: 718 800 € s DPH) Možný je aj dlhodobý prenájom. Kontakt na makléra: Pavol Hyravý hyravy@
DELTA - PREDAJ - Budova s veľkým pozemkom - možnosť odpočtu
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY Vám exkluzívne ponúka priemyselnú budovu na predaj v Poprade. NEHNUTEĽNOSŤ: Výmera budovy je 548 m2 a rovinatý pozemok 2533 m2 a taktiež aj podiely na prístupovej ceste.  Na pozemku sú okrem plynu všetky IS. Hala je založená na betónových základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti s murovanou podmurovkou z betónových murovacích tvárnic, obvodové murivo z tehál hrúbky 250 mm, priečky murované z tehál, vnútorné povrchové úpravy stien omietky hladké štukové, v celom rozsahu prízemia hladký sadrokartónový podhľad, strop nad prízemím tvorený oceľovou konštrukciou krovu, strecha sedlový krov z oceľových priehradových väzníkov so zateplením so strešnou krytinou z poplastovaného pozinkovaného plechu, imitujúceho strešnú škridlu s kompletným príslušenstvom, klampiarske konštrukcie strechy kompletné z pozinkovaného plechu. DISPOZÍCIA: Na prízemí sa nachádzajú dve kancelári, sociálne zariadenia a skladová hala. Skvelá investičná príležitosť nakoľko sa priestory prenajímajú dlhodobým nájomcom, ktorý by tam mohli samozrejme ostať. Možnosť odpočtu DPH. K dispozícií aj znalecký posudok. Cena: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle  alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
Priemyselná budova na predaj Poprad
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY Vám exkluzívne ponúka sklad alebo budovu na predaj v Poprade. Výmera budovy je 548 m2 a pozemok cca 2000 m2 a taktiež aj podiely na prístupovej ceste. Na pozemku sú okrem plynu všetky IS. Budova je postavená z tehly a je zateplená. Vykurovanie elektrické. Skvelá investičná príležitosť nakoľko sa priestory prenajímajú dlhodobým nájomcom, ktorý by tam mohli samozrejme ostať. Možnosť odpočtu DPH. Cena: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
HALO reality - Predaj, skladový priestor Galanta
Exkluzívne ponúkame na predaj skladové objekty s oplotením a spoločným prístupom, bezprostredným napojením na železničnú a autobusovú stanicu a zároveň neďaleko centra mesta Galanta. Celková plocha pozemku je 3159 m2, na ktorom sa nachádzajú 3 skladové haly s celkovou rozlohou 2456 m2. Plus k tomu 1/2 z 813 m2 a 1/3 z 491 m2 prístupových ciest. Priestory sú veľmi výhodné nielen vzhľadom na polohu, ale aj rôzne využitie a variabilitu priestorov. Na pozemok a do priestorov je prístup cez veľkú vstupnú bránu. Je tu možnosť vytvorenia aj viacerých prevádzok. Priestory sú momentálne vedené ako sklad a halový sklad. Celý pozemok sa nachádza v intraviláne a je vedený ako Zastavané plochy a nádvoria. V budove 2 v prebehla rekonštrukcia. Priestory sú zabezpečené protipožiarnym hydrantom. Priestory sú chránené alarmom a mrežami. Priestranný dvor môže poslúžiť aj ako skladový priestor a možnosť parkovania viacerýchh automobilov. Možnosť prevzatia aj súčasných Nájomníkov :-) IHNEĎ K dispozícii Výborná investičná príležitosť. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-51897. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.