bazár, predaj, inzercia, predám

Ježko biely africký + klietka

Kategória: Drobné cicavce

Ježko biely africký s klietkov
Klietka velká
Ježko ma 6mesiacov
Ježka si môžete chytať držat krmit z dlane...
Ježko nemá žiadne chorobi
Samček
Ježko biely africký + klietka
Podobné inzeráty
Ježko biely africký s klietkov
Predám ježka bieleho afrického aj s klietkov Ježko má 6 mesiacov a je to samček Nemá žiadne chorobi Priatelský Cena je celok aj klietka aj ježko
Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS
Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS - 2.5. - 07:25 Predám jeden rok používanú drevenú klietku pre hlodavce - zajace alebo morské prasiatka. Popis: - Klietka Arena 100 plus od spoločnosti Ferplast v atraktívnom drevenom prevedení má na poschodí drevený domček a je určená pre králiky a iné hlodavce. Strieška domčeka s pántmi sa dá otvárať a do domčeka sa zvieratá dostanú po drevenom rebríku, ktorý je súčasťou balenia. Ferplast používa výhradne drevo pestované trvalo udržateľným spôsobom. Oceľové tyče s čiernym lakom vytvárajú pekný kontrast s neutrálnou farbou dreva. Klietka pre hlodavce Arena 100 plus má odnímateľné dno pre jednoduché čistenie a dodáva sa so všetkým potrebným príslušenstvom; s dávkovačom na seno, miskou na jedlo, fľašou na vodu a domčekom, ktorý sa dá používať aj ako plošina. Dodáva sa spolu so štyrmi kolieskami, aby ste ju mohli bez problémov premiestniť. Rozmery - 107 x 65 x 96 cm.
Plch Africký, Plšik Africký
Dobrý deň, predám plšikov afrických. Predám dospelé v chove overené plchy, samca a samicu. Plus 2 mláďatá ktoré sú k ním nepríbuzne, majú aktuálne 4 mesiace. Možnosť predať jednotlivo ale keďže sú to spoločenské zvieratka je lepšie mať aspoň 2. Cena za jedného plšika je 35€. V prípade odberu všetkých spolu možná dohoda na cene. Volať a písať len vážny záujemci. Špekulanti a pod ma ani nekontaktujte.
Ježko africky
Hľadáme pre našu slečnu partnera. Už ju máme tri roky a ešte nemala žiadneho partnera tak to chceme aspoň raz skúsiť. Ak by mal niekto záujem môže mi zavolať na tel. číslo ďakujem :-)
Ježko africký
Predám ježkov -pekné sfarbenie,malinký vzrast. S chovom rada poradím. Ježkovia papajú mačacie granulky,múčne červy,kuracie mäsko,varené vajíčko… Miesto odberu TO a po dohode aj PN Tel. Posledná FOTO RODIČOV ! !!! DETI A ŠPEKULANTI NEVOLAŤ !!!
Klietky pre škrečkov
Predám klietku pre škrečka 46 x 29,5 x 22,5 cm s vybavením Navyše klietka 36 x 24 x 21 cm + väčšia guľa pre morča/škrečka k tomu. Klietka škrečka 46 x 29,5 x 22,5 cm, červeno - biela Príslušenstvo - domček, miska na jedlo, flaška na vodu, koleso a tanier na behanie (točiace). + Zadarmo druhá klietka, guľa a piliny ako podstielka Kontakt -sms/telefonát na číslo