bazár, predaj, inzercia, predám

JOBO CPE2 film procesor na vyvolanie filmov CITAT

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predavam JOBO CPE2

Vsetko co vidite v inzeratoch je stale dostupne a aktualne.

!!! Tento model bol upraveny predchadzajucim majitelom, ktory k nemu napojil Forttex TC10 termostat na presnejsie nastavenie teploty !!!

Tento model je original pre UK, ale prikladam EU adapter a funguje to bez problemov

Vsetko je v poriadku, nie je tam ziadne poskodenie, alebo defekty. Motor funguje na oboch rychlostiach plynule, plast drzi, nie je prasknuty a ani netecie.

Vizualne ukazuje znamky pouzivania

Prikladam par doplnkov:
1 JOBO vyvolavaci tank model 1520
6 novych, nepouzitych, JOBO flias 600ml
2 plastove merace 250ml
1 skleneny merac 250ml
2 JOBO plastove merace 260ml
1 par bavlnenych nepouzitych rukavic
3 biele cievky pre 35 a 120mm filmy, pasuju do JOBO tanku
1 kovova cievka - NEPASUJE do JOBO tanku!
3 vesiaky na film
1 Paterson cistic filmu

Predavam tak ako je, vsetko funkcne bez problemov.

! Som mimo SK, osobny odber sa NEDA.
Jedine prevodom na ucet, na dobieku poslat NEVIEM !

Posielam cez kuriera, poskytnem cislo na sledovanie zasielky

V pripade otazok ma prosim kontaktuje na e-mail, NIE telefon

Dakujem
JOBO CPE2 film procesor na vyvolanie filmov  CITAT
Podobné inzeráty
Príslušenstvo na analog
Predám kanistre na 35mm film (5x matná priehľadná, 5x čierna) , prázdne cievky na 35mm (5ks) a 120 film(4ks). 2x svetloizolacny papier na 120 film, ak by niekto chcel robit bulk load a jeden zpe vyvolaný 120 film, môžeš si s ním cvičiť navíjanie filmu na cievku vyvojnice pri svetle. film spool 120 135 canister
KODAK Vision3 35mm film
Ponúkam farebné negatívy na fotenie: · KODAK Vision3 250D (ISO 250) - 6ks · KODAK Vision3 500T (ISO 500) - 4ks Kodak tieto 35mm filmy predáva len ako 122-metrové "Motion Picture" metráže na natáčanie filmov. Ja som si takú metráž kúpil, a previnul ju do obyčajných filmových kaziet do foťákov. Filmy sú nové (neexpirované) a na 36 obrázkov. Pokiaľ si nemôžte v kamere nastaviť ISO 250, bezproblémovo možno použiť najbližšie ISO, teda 200. Rovnako, ak si nemôžte nastaviť ISO 500, použite ISO 400. Takéto ISO vám prečíta z filmov aj automatický foťák - fungujú v automatických foťákoch! Nižšia cena nehovorí nič o kvalite filmov - sú to profi filmy so skvelými farbami ktorým sa ťažko vyrovná aj portra - preto sa stále používajú na natáčanie najznámejších filmov :) V prípade záujmu, otázok mi zavolajte / sms / email Poštovné 2€, na dobierku 3.4€ Ukážka fotiek 250D: Ukážka fotiek 500T: Motion Picture filmy sa vyvolajú špeciálnym procesom ECN-2 alebo úpravou procesu C-41. Doma ich možno vyvolať aj na čiernobielo so super výsledkami (postup rád vysvetlím telefonicky alebo mailom). Labáky (ktoré vám tieto filmy vedia vyvolať): ja (8€/ks) (minimum 2ks) (8€/kus) (6.4€/kus + 10.2€ práca) (~8.5€/kus) redprocessing. (cenu neviem) (~5.5€/kus) (~5.6€/kus)
Fotoaparát Pentax IQZoom 160 na film.
Predám plne automatický, plne funkčný fotoaparát Pentax na 35mm film. Pentax Zoom Lens 38-160. Super zoom. Model: Pentax IQZoom 160. Fotoaparát je odskúšaný, plne funkčný. Originál púzdro Pentax. Batéria CR 123 ( nie je súčasťou). Kvalitná klasika na film. Dobierka, packeta možná. Pri platbe vopred na účet poštovné 2,30€.
Fotoaparát Yashica T AF + Carl Zeiss Tessar 35mm f/3.5 T
Prémiový point and shoot Yashica T AF s výborným objektívom Carl Zeiss Tessar T* 35mm f/3.5. Prvý model z legendárnej série T-éčkových Yashica kompaktov. Tento kúsok je v peknom zachovalom kozmetickom stave. Fotoaparát je po in house teste s filmom a všetko (okrem dvoch vecí spomenutých nižšie) na ňom funguje bezchybne. Detailné fotky produktu sú súčasťou kozmetického opisu. Komisionálny predaj / Použitý tovar. V cene sú odrazené dva defekty: 1/ nefunkčný blesk (čiže foťák fotí skvele iba v dobrom svetle, bez nutnosti použitia blesku) viď fotky odfotené týmto konkrétnym foťákom. 2/ príliš "rozbehaná" poistka zadných dvierok, ktorú je lepšie prelepiť páskou, aby sa počas fotenia dvierka neotvorili. Počas testovania sa nám vo vrecku otvorili dvierka a osvietila časť filmu, takže pri ďalšom filme sme mali prelepenú poistku kúskom pásky a foťák fičal bez problémov. Formát: 35mm kinofilm (farebný negatívny / pozitívny film alebo čiernobiely negatívny / pozitívny film) Rýchlosť filmu: ISO 50-1000 (manuálne nastavenie ISA, čiže často nevídaná možnosť push/pull na point and shoote). Transport filmu: Automatické navinutie, prevíjanie a stáčanie filmu. Objektív: Carl Zeiss Tessar T* 35mm f/3.5 Stavba objektívu: 4 šošovky v 3 skupinách Meranie expozície: Automatické Rýchlosť uzávierky: 1/30s - 1/700s Ostrenie: Autofocus (1m - nekonečno) Focus lock: Áno Blesk: Vstavaný Samospúšť: Áno Napájanie: 2x AA 1.5V Rozmery: 124x73x46.5mm Váha: 260g Sériové číslo: 661818 Pevná cena 99eur. Inzerát je platný do zmazania. Možnosť otestovania fotoaparátu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave a v Banskej Štiavnici), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto po zakúpení cez náš e-shop: V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.
KODAK EXR 50D 7245 Color Negative Film 16mm 100FT EXPIRED 2
Predám 1 kus x KODAK 50D 16mm film 30m (100FT) EXPIRED ExR 50D 7245 .1 1R KODAK EXR 50D 7245 Color Negative Film 16MM 100FT EXPIRED VINTAGE 55 e / 1 kus kontakt ... emailom , ne-Exponovane filmy sú chladené a uskladnené v Bratislava. ideálne osobný odber.
Premietačka s filmami 8mm.
Predám premietačku po GO Meos Duo, čs.podniku Meopta, s novou žiarovkou, výmenou gumičiek a prevodov, spolu so zbierkou farebných 8 mm filmov normal, resp.super 8 mm filmov (ruské a čs.rozpravky), v počte cca 26 kusov, k tomu plátno na premietanie, lepička filmov, ďalšia náhradná žiarovka a cievky, kotúče na filmy. Predávam všetko spolu, nie jednotlivo. Len osobný odber. Predám aj komplet 5 sérii diafilmov s kvalitnou Meopta klasickou premietačkou, všetko spolu za 150€. A na filmovanie kvalitnú ruskú kameru Quartz za 60€, s novým 1 filmom 8 mm super. Ilustr.fotky, pošlem original po kontakte. Píšte len mailom.