bazár, predaj, inzercia, predám

Joie bold

Kategória: Autosedačky

Predám bezpečnú autosedačku. Používaná 3 roky. Vhodná od 9kg, resp. výšky dieťaťa. Má aj zmenšovaciu vložku. Nepoškodená, nebúrana. Prednosťou sú 5 bodové bezpečnostné pásy použiteľné až do 25kg.
Potom sa dieťa púta už pásom auta ( 3 bodové zapínanie), súčasťou aj pohárik na fľašu.
Pútanie v aute Isofix + top theter + pás auta.

Testované podľa noriem Európskej únie
Systém pripevnenia: 3 bodový Isofix, s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta, do 15 kg tým pripevňujeme autosedačku (dovtedy dieťa drží vnútorný bezpečnostný pás sedačky)
Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo auta
Nastavenie uhlu sklonu vo viacerých stupňoch
Naklopiteľné počas jazdy
Výška hlavovej opierky je jednoducho nastaviteľná (tlačidlom/páčkou)
Obsahuje vložku eliminujúcu statickú energiu
Vynikajúca bedrová, bočná ochrana a ochrana hlavy
Vybavenie: držiak na pohár/držiak na flašku, pevná vymedzovacia vložka na hlavu, vankúšik na rameno, vymedzovacia vložka
Nastaviteľná výška vymedzovacej vložky
Upevnenie dieťaťa: bezpečnostný pás auta, vnútorný bezpečnostný pás
Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový, centrálny uťahovací pás, výškovo nastaviteľné aj bez prevliekania
Materiál poťahu: polyester
Odnímateľný poťah, čistenie: ručné pranie
Joie bold
Podobné inzeráty
Autosedačka Joie vajíčkо
Autosedačka bola používaná 6 mesiacov. Vo veľmi dobrom stave. Máme záručný list. Vekové kategórie: 0 – 15 mesiacov Systém pripojenia Isofix I.Size výškové normy 40-85 cm Kategória: i-Size Dá sa používať od narodenia Testované podľa noriem Európskej únie Pripravené na Travel Systém Použiteľné k nasledujúcim kočíkom: Joie Litetrax 4, Joie Litetrax 4 Air, Joie Mytrax, Joie Versatrax Systém pripevnenia: proti smeru jazdy, S Isofixovým podstavcom, alebo s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo auta (na prednom sedadle sa dá používať len pri vypnutom airbagu ) Má osvedčenie na lietanie na lietadle Zaoblená spodná časť nám umožní, hojdanie aj mimo auta Rúčka vajíčka nastaviteľná, počet stupňov: 3 Upevnenie dieťaťa: vnútorný bezpečnostný pás Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový, centrálny uťahovací pás, výškovo nastaviteľné aj bez prevliekania Výška vymedzovacej vložky je nastaviteľná Vybavenie: pevná vymedzovacia vložka na hlavu, slnečná strieška, vložka na tvarovanie chrbtice Hmotnosť (kg): 4,85 Materiál poťahu: hrubo polstrované, polyester Odnímateľný poťah, čistenie: pranie v práčke Kompatibilné podstavce: Joie i-Base Advance
Autosedačka Joie Spin 360
Autosedačka Joie Spin 360 Autosedačka je vhodná s použitím vymedzovacej vložky od narodenia do cca 4 rokov (od 0 do 18 kg). Autosedačku Joie Spin 360 môžete po stlačení tlačidla otáčať jednou rukou. Pre uľahčenie nastupovania dieťaťa tak môžete autosedačku natočiť smerom do dverí automobilu. Je rotačná o 360 stupňov. Deťom umožňuje cestovať v smere aj v proti smere jazdy. Autosedačku je možné do auta rýchlo a jednoducho nainštalovať pomocou isofixových konektorov. Chrbtová opierka sa dá nastaviť do 5 polôh, hlavová opierka je takisto výškovo nastaviteľná. Autosedačka je plne funkčná. V prípade záujmu pošleme viac fotiek. Posielame aj na dobierku.
Joie i-Gemm 2 Pavement + ISOFIX zakladna
Predam autosedacku (Joie i-Gemm 2) so zakladnou (Joie i-Base isofix), vdaka ktorej je ukladanie sedacky s babatkom do auta velmi jednoduche. Staci sedacku do auta polozit na spravne miesto a ona sa bezpecne zaklikne a bezpecne drzi. Na vybratie staci zatlacit jedno tlacidlo a vajicko sa da zodvihnut zo zakladne. Oboje su vo vybornom stave. Bola malo pouzivana. Predam iba spolu. Idealne osobny odber v Novych Zamkoch.
joie Gemma ember 2020
Malo používané, nebúrané vajíčko vo výbornom stave. Jemny škrabanec na rúčke, nijako neovplyvňuje funkčnosť vajíčka. Bezpečná a komfortná autosedačka poskytujúca kvalitnú ochranu proti bočnému nárazu a príjemné pohodlie pre najmenšie deti. Gemma vyniká vynikajúcim pomerom cena / výkon. kľúčové vlastnosti: autosedačka skupiny 0+ schválená podľa normy ECE R44 / 04 pre prepravu detí 0-13kg proti smeru jazdy ochrana proti bočnému nárazu odnímateľná vložka pre novorodencov snímateľný a v práčke prateľný poťah ergonomická rukoväť nastaviteľná v niekoľkých pozíciách, s pohodlným úchytom zatiahnuteľný a odnímateľná slnečná strieška tvar škrupiny umožňuje húpanie, alebo stabilnú pozíciu pre odpočinok kompatibilný s väčšinou kočíkov Joie (okrem aire twin) možnosť inštalácie pomocou trojbodového pásu vozidla, alebo pomocou báza Joie i-Base (nutné dokúpiť). päťbodové pásy s polstrovaním látky s ochranou UPF 50+ špecifikácie:využiteľnosť proti smeru jazdy pre dieťa s hmotnosťou 0-13kg.schválené podľa: ECE R44 / 04TÜV certifikácia pre použitie v leteckej preprave rozmery: 65 x 43,5 x 57 cm Pri zaujme má kontaktujte mailom. Preferujem osobný odber.
autosedačka Joie i-Gemm s isofixom
Používaná 2 roky (1 rok my a druhý kamaráti), spĺňa požiadavky, že by autosedačka nemala mať viac ako 6 rokov (dá sa ešte používať 4 roky). Nebúraná, v super stave (bežné známky používania - viď. foto). Predávam ju aj spolu s isofixom, novorodeneckou vložkou a strieškou. Isofix sa dá použiť aj na sedačku Joie i-Venture. Autosedačka sa dá použiť aj na kočík Joie Versatrax (s adaptérom na vaničku) a so správným adaptérom by určite išla aj na iné kočíky. Osobný odber Zeleneč pri Trnave, prípadne doveziem do Piešťan. Možná dohoda, že autosedačku dovezieme aj v okolí týchto miest. Prosím, písať iba email, číslo je vymyslené.
Autosedačka/vajíčko Joie i-Gemm 2 + báza
Predám tmavosivú autosedačku/vajíčko, značka Joie, typ i-Gemm 2. K tomu kompatibilnú bázu Joie i-Base. Používané minimálne, po 1 dieťati, bez nehody či akýchkoľvek poškodení. Vajíčko s odnímateľnou strechou, s novorodeneckou vložkou, polohovateľná rúčka. Cena je za vajíčko a bázu spolu.