bazár, predaj, inzercia, predám

Kachle Peterky

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predam kachle s hrubostennym dymovodom s klapkou a vymennikom v dobrom stave.
Kachle Peterky
Podobné inzeráty
Kachle piecka pec BLIST SPARKLIS 6.5 kW + kompletný komín
Predám minimálne používané vykurovacie kachle BLIST SPARKLIS 6,5 KW + kompletný set komína. Vhodné do dielne, garáže, skladu. Kachle (piecka) predávam komplet aj s komínom a strieškou (komín a strieška sú vyrobené z 3 mm ocele, aktuálna hodnota samotného komína je 140 €). Technický popis: Oceľové kachle s horným komínovým vývodom vhodné nielen pre použitie v dielni. Robustný plášť z ocele, ohniska je vyložené šamotom, ktorý zvyšuje životnosť kachlí a zároveň kumuluje teplo. Liatinový rošt. Vykurovací výkon 5 - 7 kW možno nastaviť pomocou regulácie prívodu vzduchu. Odporúčané palivo: drevo, drevené brikety. Kachle spaľujúce drevo sú určené na vykurovanie a prídavnému vykurovaniu obytných a spoločenských miestností, nie sú určené pre nepretržitú prevádzku. Ideálne pre vykurovanie dielne, garáže, chatky, skladu a rôznych miestností do cca. 40 m2. hmotnosť (kg) 38 výkon (kW) 6,5 dĺžka (mm) 360 výška (mm) 900 šírka (mm) 330 priemer dymovodu (mm) 120 minimálny ťah komína (Pa) 12 Cena je uvedená za komplet kachle (piecka, Peterky, Peter 10, Peter 10) + kompletný komín so strieškou a krytkou. Kupované a inštalované v roku 2020. Stav: 99 % stav, používané 1/2 sezóny 2021. Predám len vcelku, spolu s komínom a príslušenstvom. Cena je pevná.
Peletove kachle
Predam telovzdusne peletove kachle. Pouzivane 1 rok. Popis: Štíhly oválny dizajn je prednosťou peletových kachlí radu WO. Kachle majú oceľové opláštenie nastriekané kvalitnou farbou zabezpečujúcou dlhodobú radosť z používania. Kachle radu WO sa vyrábajú v teplovzdušnom, ale aj teplovodnom prevedení, vďaka čomu poskytujú širokú možnosť využitia a sú vhodné pre akékoľvek realizácie. Teplovzdušné kachle WO sa vyrábajú vo výkone 7,3 – 13,6kW pričom model WO165C ponúka dokonca dva teplovzdušné výstupy, vďaka ktorým je možné teplý vzduch rozvádzať do dvoch ďalších častí interiéru. Teplovodné kachle WO sa vyrábajú vo výkone 14,9 – 25,4kW. Všetky peletové kachle radu WO sú vybavené samozapaľovaním a diaľkovým ovládaním.
Romotop EVORA 01 AKUM - keramické kachle, jogurtová keramika
Romotop EVORA 01 - bok keramika, veko plech, keramické kachle, keramika jogurtová, Ponúkam na predaj nepoužívané značkové keramické kachle Romotop EVORA 01 - keramika smotanová pigment Na kachle sa vzťahuje plná záruka. Priestorovo nenáročné kompaktné krbové kachle s obľúbeným oválnym tvarom • vhodné pre nízkoenergetické domy • do kachlí možno dokúpiť akumulačné prvky, ktoré sálajú teplo až 5,5 h. • rádiusové sklo umožňuje pohľad do plameňov z rôznych uhlov • predohrev sekundárneho vzduchu k zaisteniu čistého skla • ovládanie vzduchu jedným ovládacím tiahlom • príprava pre externé napojenie spaľovacieho vzduchu (CPV) Naša cena 1650 € Technické parametre Výška 1312 mm Šírka 528 mm Hĺbka 398 mm Hmotnosť 140 kg Regulovateľný výkon 2,0-6,5 kW Priemer dymovodu 150 mm Priemer dymového hrdla 150 mm Priemer CPV 125 mm Výška osi zadného vývodu 863/1133 mm Ťah 12 Pa Účinnosť 80,5 % Priemerná spotreba dreva 1,2 kg/h Ponúkame aj kachle a vložky Romotop, Hein, Jotul, Hergom, Supra, Kobok a iné
Nórske liatinové kachle JOTUL 606
Predám tieto krásne kvalitné nórske liatinové kachle JOTUL 606. Jøtul prezívané ako "Malý obor" – sú malé, ale výkonné kachle v klasickom štýle. Výška: 1050 mm Šírka: 350 mm Hĺbka: 580 mm Priemer komína: 125 mm Výkon: 9 kW Výhrevnosť: 220 m³ Materiál: liatina Vývod dymovodu: bočný alebo zadný Kachle majú veľkú spaľovaciu komoru čo je výhoda pri veľkých polenách. Dľžka polien 45 cm. Veľmi kvalitné krbové kachle na tuhé palivá ako - drevo, brikety, uhlie, koks... Povrchová úprava v sivo-čiernom laku Kachle sú v 100% stave ! Používané len občasne na chate.
Petrik - peterky - kachle
Petrik - peterky - kachle
Predám nové kachle - Peterky
Predám nové, ešte nevybalené kachle Peterky. cena 100 €.