bazár, predaj, inzercia, predám

Kamery wifi kit 5g

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám nepouzite kamery, viac info po telefóne
Pôvodná cena 130€, moja 80 pripadne dohoda
H.265 Wifi Kit 5G wireless CCTV 4 Camera 2MP(1080P) (No HDD)
Kamery wifi kit 5g
Podobné inzeráty
Sencore 6000WDB WIFI Internetové rádio
Predám WIFI Internetové rádio Sencore, nové, nepoužité, nerozbalené, cena 90€ + dobierka (cena v obchodoch od 100€ vyššie), cena je pevná. Všetky údaje o rádiu tu: Rádio za nič nevymieňam, špekulanti ani nepíšte. V prípade potreby pošlem aj foto. Telefóne číslo vymyslené, písať na email.
mikrosystém  Philips TAM6805
Predam Kompaktný mikrosystém Philips TAM6805 s DAB+/FM rádiom, Bluetooth, USB vstupom, Spotify Connect a výkonom 50 W RMS Philips TAM6805 Minisystém Philips TAM6805 nebude len štýlovým bytovým doplnkom, ale najmä si jeho zásluhou môžete po ťažkom dni vypočuť hudbu a zrelaxovať sa. Ak hovoríme o reproduktoroch, nájdete ich v jeho konštrukcii. Ich celkový výkon dosahuje 50 W. Tuner tohto audio minisystému si dokáže poradiť s príjmom FM a DAB+. Počas prehrávania sa na displeji zobrazia potrebné údaje o skladbe aj autorovi. Na prípadné zapojenie ďalšieho zariadenia poslúži anténny vstup, jack 3,5 mm vstup a usb, na výstup potom poslúži slúchadlový výstup. Ak dávate prednosť bezdrôtovému pripojeniu, nemusíte mať obavy. V prípade minisystému Philips sa totiž pri výrobe myslelo na služby ako Spotify. Tieto a ešte ďalšie možnosti prehrávania získate vďaka tomu, že ide o model s Bluetooth a s WiFi. Na počúvanie svojej obľúbenej hudby môžete využiť vstavaný USB port. Je vybavený mechanikou na CD. Diaľkové ovládanie zaručí ľahké a pohodlné prepínanie alebo zosilňovanie skladieb z ktoréhokoľvek miesta v izbe. Na počúvanie bez čakania vás poteší na minisystéme funkcia automatického ladenia. Významné funkcie minisystému Philips TAM6805 Ovládanie minisystému sprostredkovávajú tlačidlá a prehľadný displej Kompletný výkon Philips TAM6805 je 50 W Typ tunera: FM a DAB+ Minisystém podporuje obľúbené služby Spotify Zaistí prehrávanie z médií ako je CD a USB flash disk Možno sa s ním prepojiť pomocou Bluetooth Minisystém môžete prepojiť s WiFi sieťou Rozmery minisystému Philips predstavujú 420 × 140 × 262 mm Na jeho vlastnostiach a funkciách sa podieľa automatické ladenie a diaľkové ovládanie Vstupy: anténny vstup, jack 3,5 mm vstup a USB Výstupy: slúchadlový výstup Cena noveho: 287€ (dovod predaja nevhodny darcek)
TP-Link WiFi router
Ponúkam na predaj WiFi router model TL-WR741ND.
Predám wifi vežu Aiwa Z-R300 alebo vymením
Predám wifi vežu Aiwa Z-R300. Plne funkčná zachovala kvalitní zvuk. Originál reproduktory a diaľkové. 2x MC kazeta funkčné, Rádio nastaviteľné automaticky čas a rts, aux funkčné, 5x cd menič plne funkčné a iné funkcie. Cena 60 eur možnosť poslať poštou.
Auto Android Radio 1DIN 4core 2GB RAM + gratis cuvacia kamer
este original folie na zariadeni pouzivan iba 5 mesiacov + cuvacia kamera, este nepouzita. dovod predaja je ze som si kupil nove auto kde to nepasuje. je to android radio takze vsetko co vie vas mobil vie aj toto radio, ma to google obchod wifi vsetko okrem SIM karty 32GB uloziska Android 10 4 Jadrovy processor 2GB ramky Wifi Bluetooth 5 Radio Google play testoval som, isli mi tam tieto mapy: OSMAnd+ Sygic Waze najviac som pouzival osmand+ je trocha citit ze toje 4jadrovy ale dostatocne staci, nezabludite te
LED žiarovka  AWOX STRIIM LIGHT WIFI
Luxusný doplnok do každej modernej domácnosti, AWOX StriimLIGHT WIFI, prenáša úroveň luxusu vo vašej domácnosti na nový level pohodlia a technologického pokroku. Zaujímavo kombinuje Wi-fi reproduktor spolu s LED žiarovkou a DMS prenosom dát rovno do pohodlia vášho domova. LED žiarovka – s reproduktorom - 1×7W LED biela, 10W mono reproduktor, pätica E27, 30000 hodín, prehrávanie hudby až na 8 zariadeniach naraz cez bezplatnú aplikáciu, ovládač na zmenu hlasitosti, vypnutie/zapnutie žiarovky a reproduktora, nepoužívaný v originálom obale mám 2ks číslo je vymyslené, nevolať, kontaktovať ma môžete cez mail