bazár, predaj, inzercia, predám

Kanadska čučoriedka

Kategória: Rastliny

Predám sadenicu kančatskej čučoriedky.
Kanadska čučoriedka
Podobné inzeráty
Predám ČUČORIEDKA KANADSKÁ - HORTBLUE PETITE® (2x RODIACA)
Predám ČUČORIEDKA KANADSKÁ - HORTBLUE PETITE® (2x RODIACA) Veľkosť rastliny je 80-100 cm. Je to 5-6 ročná plne rodiaca čučoriedka. Osobne Košice vyhliadková veža. Na predaj 2 rastliny. Cena spolu 30 euro. Samostatne jeden kus 20 euro.
Sadenice
Ponúkam na predaj sadenice Arónie, Rakytníka, Kanadskéj čučoriedky. Čučoriedka kanadská Výška 40-50cm Cena: 5€/kus Odrody: ???? Nelson ???? Darrow Darrow je veľkoplodá odroda, patrí medzi neskoršie, zber je možný od začiatku augusta. Plody sú veľmi veľké, tmavomodré až fialové, majú vynikajúcu sladkú chuť.Patrí medzi najchutnejšie dezertné odrody. Obsahujú množstvo vitamínov, antioxidantov a ďalších teluprospešných látok. Sú vhodné na konzumáciu v čerstvom stave, na mrazenie aj spracovanie. Výnos plodov z jedného kra v plnej rodivosti je až 9 kg. Je to cudzoopelivá odroda, v blízkosti potrebuje inú odrodu na to, aby priniesla úrodu. Kry dorastajú do výšky 1,5 - 1,8m. Vyžadujú slnečné až polotienisté stanovisko a dostatočne vlhkú pôdu s kyslým pH 3,5 - 4,5. Je možné ich pestovať aj v nádobach na balkóne či terase. NELSON je veľkoplodá odroda, ktorá ytvára pomerne vysoké kry s výškou 1,3 - 1,6 m. Plody sú veľké a aromatické, veľmi chutné. Bobule začínajú dozrievať v auguste. Úroda z jedného kra je približne 6 kg. Plody sú trvácne, po dozretí neopadávajú.Vvyžadujú kyslú vzdušnú dostatočne vlhkú pôdu. Sú síce samoopelivé, ale pre lepšiu úrodnosť sa odporúča vysádzať vedľa seba aspoň 2 rastliny rôzneho druhu. Arónia Výška. 40-50cm. Cena:5€/kus Zber plodov Arónie je možný od začiatku augusta. Plody sú stredne veľké, guľaté, čiernej farby. Ich chuť je sladko trpká. Sú vhodné najmä na spracovanie, pripravujú sa z nich džemy, zmiešané kompóty, sirupy, vína, dezerty a ďalšie výrobky. V čerstvom stave je ich možné skladovať 2 mesiace. Sú cenené pre vysoký obsah vitamínu C, antioxidantov, železa, jódu a mnohých iných látok. Arónia pôsobí priaznivo na imunitný a srdcovo-cievny systém, pomáha pri detoxikácii organizmu. Stónia je samoopeliva. Kry majú stredne bujný rast, dorastajú do výšky 1 - 2,5 m, dobre odolávajú mrazom, chorobám aj škodcom. Pestujú sa vo forme kra alebo stromčeka. Sú veľmi dekoratívne, najmä na jeseň, keď sa im listy sfarbujú do výraznej červenej farby. Arónie nie sú náročné na stanovisko, vyhovuje im slnko alebo polotieň. Rakytník Výška 40 -50cm Cena: 5€/kus Odrody: -Nivelena - Plamiennaja - Pollmix Chuť rakytníka je jemne kyslá, osviežujúca a aromatická. Plody sú výborné na konzum v čerstvom stave, na sušenie ale aj prípravu čajových zmesí, na džemy, kompóty, sirupy, olej a veľa ďalšich výrobkok. Celé vetvičky je možné po zbere zamraziť a použiť neskôr. Obsahuje vysoké množstvo vitamínu C (149 - 289 mg/100 g), karotény, vitamíny A, B, D, E, mastné kyseliny a minerálne látky. Posilňuje imunitný systém, má antiseptické a detoxikačné účinky, priaznivo pôsobí na pokožku. Kry dorastajú do výšky cca 3 m. Sú vysoko mrazuvzdorné, dobre odolávajú teplotám do -34 ºC. Nie sú náchylné na choroby a škodcov. Na pestovanie je vhodné slnečné stanovisko s ľahšími, priepustnými pôdami.
Čučoriedka kanadská
Predám kríky čučoriedky dve odrody spolu 50 eur.Výška cca 130cm.Vhodne aj ako darček na viac rokov v porovnaní s tortou.????.osobný odber,poradím čo ďalej moje skúsenosti.
Predám čučoriedku.Zemolez
Predám rastlinky zemolez.Zemolez cucoriedka nepotrebuje kyslu podu.Plody su velmi chutné.