bazár, predaj, inzercia, predám

Kanadské veveričky

Kategória: Drobné cicavce

Predám Kanadské veveričky, nar. Apríl 2023, samcov aj samice z jedného vrhu. Volierový chov. Cena za kus 100€ . Prosím píšte sms , volám hneď ako mi práca dovolí.
Kanadské veveričky
Podobné inzeráty
Kanadská Veverička (Tamiasciurus hudsonicus)
Predám mladé Kanadské veveričky samcov aj samičky z jarného vrhu od troch párov. Viem zložiť aj nepríbuzné páry. Veveričky sú odchované rodičmi, ale niesú divoké. Vo voliere sa dajú pohladiť, ale nie chytiť. Sú mladučké, vo veku, kedy sa dajú ľahko skrotiť. Kanadská veverička nepodlieha CITES. Je voľne predajná, jej chov netreba nikde nahlasovať. Poradím s chovom. Viac o mojom chove nájdete na: Kontaktujte ma mailom (telefón v inzeráte je vymyslený). Inzerát platí do zmazania. Chov: Žako kongo, Ara Ararauna, Amazoňan modročelý, Kakadu Eleonora, Alexander veľký. Veverička Kanadská (Čikari černený)
predam kanadske vevericky
Zdravim,predam mlade vevericky kanadske,vhodne na rucne dokrmenie 3a8tyzdnove od dvoch samic a 0.1 starsiu z prveho hniezda.Cena dohodou podla mnozstva kusov. Nepodliehaju cites.
Predám kanadské veveričky mladé
Predám kanadské veveričky 2ks
beriem zaznam na mlade vevericky kanadske
Zdravim.Beriem zaznam na mlade vevericky kanadske,vhodne na rucny odchov ak by ste ich chceli chovat na krotko v malej voliere.Odber a cena po dohode. Su prirodne sfarbene,nepodliehaju pod Cites. Dalej predam samicku uz samostatnu,chovanu vo velkej voliere.Cena 130 €,mozna dohoda.
Kanadske veveričky
Predám kanadské veveričky, mladé ktoré už možno odobrať od matky. 130eur/ks
Vakoveverička
Predám vakoveveričky. Poprosím volať len ak máte seriozne záujem. Predám len do dobrých rúk človeku čo im dá lásku. Veveričky nepredám deťom ako hračku. Veveričky sú kontaktné dajú sa hladkat a kŕmiť z rúk. Samozrejme s chovom poradím. Ak budete mať záujem pošlem vám aj videa.