bazár, predaj, inzercia, predám

kancelarske kreslo

Kategória: Ostatný nábytok

Nove. Predam kancelarsku stolicku,pc 80e. Plne funkcna, vyskovo nadstavitelna, chromova konstrukcia, mne nevyhovuje, len odskusana . Predavam za 60e. Odber NMnV.
kancelarske kreslo
Podobné inzeráty
Hydraulické kozmetické kreslo A234D s kolískou
HYDRAULICKÉ KOZMETICKÉ KRESLO A234D S KOLÍSKOU BIELE Hydraulické kozmetické kreslo A-210 D s kolískou je otočné s otvorom v hlavovej opierke, ktoré vám uľahčí prácu pri kozmetike, vizáži alebo masážach.Kreslo je možné napolohovať do kolísky a odobrať lakťové opierky a tvárovú záslepku. Kreslo je vyrobené z EKO kože, ktorá sa ľahko udržiava a spĺňa najvyššie podmienky EÚ. Pod kreslom je namontovaný držiak na jednorázové prestieradlo alebo servítky, ktoré máte jednoducho po ruke. Rozmer kozmetického kresla: - kreslo v polohe ležmo: 63 x 180 cm - výška min.: 64 cm - výška max.: 80 cm - európska verzia - podstava: 55 cm x 106,5 cm Technické údaje: - váha s balením: 70 kg (40 kg +30 kg) - počet balení: 2 - rozmer balenia: - podstava: 106 cm x 8 cm x 58 cm - sedadlo: 115 cm x 40 cm x 68 cm
Kancelárske kreslá a Stolíky
Ponúkame na predaj rok využívané dva stolíky + dve kancelárske kreslá. Nový stolík stál 160€/ks, kancelárske kreslo 160€/ks. Ponúkame tieto stolíky spolu s kreslami za cenu 250€, nakoľko kancelárske kreslá aj stolíky majú svoje známky používania. Sú však stále zachovalé a určite sa dajú vhodne využiť. Pri rýchlom jednaní je možná malá dohoda na cene. Iba osobný odber v Piešťanoch.
Kancelárske kreslo
Darujem za odvoz kancelárske kreslo. Kreslo je plne funkčné: kolieska, polohovatelnosť. Koženka značne popraskaná viď foto. Len osobný odber Lipt.Mikuláš
Predám rohový kancelársky stôl HOBIS
Stôl ergo rohový - 160x120 cm L kontajner 5 zásuviek hĺbka 60 cm kvalitné kancelárske kreslo - ekokoža Všetko je vyobrazené na fotografiách, kde si viete pozrieť aj vynikajúci stav kancelárskeho nábytku. Všetko je v dobrom stave, takmer nepoužívané. Je možné predať ako celok, aj ako jednotlivé kusy.
Predám kvalitný kancelársky nábytok HOBIS
Stôl + kontajner 5 zásuvkový: Stôl pracovný rovný 120 cm hl60 - GE 1200 - predávame za 100Eur Kontajner 5 zásuviek hĺbka 60 cm predávame za 100Eur kvalitné kancelárske kreslo - ekokoža predávame za 70Eur 2x kresielka GRATIS (v prípade kúpy celej zostavy) Všetko je vyobrazené na fotografiách, kde si viete pozrieť aj vynikajúci stav kancelárskeho nábytku. Všetko je v dobrom stave, takmer nepoužívané. Je možné predať ako celok, aj ako jednotlivé kusy.
Na predaj - KANCELÁRSKE STOLY
Máme na predaj kancelárske stoly. 4 kusy sú rohové stoly prispôsobené na prácu s počítačom, aj s okrúhlym výrezom na káble. Rozmery sú na priloženom nákrese. Majú bežné známky používania. Uprednostnili by sme odpredaj všetkých 4 kusov. Cena za jeden 60e. Prí kúpe všetkých naraz 50e/ks. Ďalej ponúkame na predaj klasické kancelárske stoly s rozmermi 150cm /75 cm. Máme 5 kusov + 1 kus má vrchnú dosku premaľovanú namodro. Cena za kus je 20e. Tak isto by sme najradšej predali všetky naraz - vtedy by bol modrý zadarmo, ako darček. Prosím o kontaktovanie emailom alebo formou sms správy.