bazár, predaj, inzercia, predám

Karavan Fiat Ducato Carado A464

Kategória: Karavany, vozíky

Ponúkame Vám na predaj 6 miestny Karavan Fiat Ducato Carado vo výbornom stave!
Karavan je pravidelne údržiavaný a servisovaný nakoľko bol súčasťou karavanou v našej firme. Karavan dostáva nadštandardnú starostlivosť a je veľmi dobre udržiavaný.
Možnosť pokračovania - predávame ho aj s rezerváciami.
Najazdené 75. 000 km, postavené na podvozku FIAT Ducato. Motor s objemom 2,3 litra dosahuje výkon 96 kW (130 k), prevodovka 6-stupňová manuálna a pohon prednej nápravy. Volajte na . Karavan sa nachádza v okrese ILAVA.


Rok: 12/2018

Základné informácie o karavane
Fiat Ducato 2,3 MJ 96 kW (130HP) EURO 6
rozšírené nápravy
Fix&Go - lepiaca sada na pneumatiky
špeciálne kempingové pneumatiky
airbag šoféra a spolujazdca
manuálna klimatizácia
centrálne zamykanie kabíny aj obytnej časti s DO
elektricky ovládané okná kabíny
ABS
DRL denné svietenie
elektricky nastaviteľné a vyhrievané spätné zrkadlá
tempomat
palubný počítač
veľkosť kolies 15

Interiér
Flex Space - elektrické, výškovo nastaviteľné lôžko
čalúnené, otočné sedadlá šoféra a spolujazdca s lakťovými opierkami
poťahy predných sedadiel
temnenie prednej kabíny
čalúnenie BRANDY - béžový poťah
spoločné sedenie v prednej časti
postele s roštmi
koberec prednej kabíny


Exteriér​
odľahčená podlaha, strecha a bočné steny zo Styrofoam izoláciou
lakovaný predný nárazník
vstupné dvere s pevným oknom a dvoj-bodovými zámkami
priestor na 2 plynové fľaše (max.15kg)
sieťka proti hmyzu na vstupných dverách
otvor garáže 117x82 cm, na oboch stranách
panoramatické okno nad kabínou 100x80 cm
strešné okno - 40x40 cm nad obytnou časťou
strešný vetrák - 28x28 cm v kúpeľni
zatemnenie kabíny šoféra
externé LED svetlo


Technika/klíma/kúrenie
120W solárny panel
plynové kúrenie COMBI 4 so vzduchovým rozvodom
kompletné vnútorné LED osvetlenie
zásuvky 230 V, 12 V
odpadová nádrž 115L
nádrž úžitkovej vody 20 (100)L
otočné, chemické, pasívne ventilované WC
oddelený sprchový kút s pevnými dverami
vanička sprchovacieho kútu
kontrolný panel
externá sprcha s teplou vodou


Multimédia
cúvacia kamera s monitorom integrovaným v spätnom zrkadle
rádio anténa
USB v jedálenskej časti
Kuchyňa
plynový sporák s 3 horákmi a skleneným krytom
servo - soft dovieranie kuchynských zásuviek
chladnička s mrazákom
príbory, nožíky. hrnce, panvica
poháre na vodu, poháre na víno, vývrtka


Výbava a doplnky
plynové kúrenie COMBI 6 so vzduchovým rozvodom
REMIS-FRONT temnenie prednej kabíny
rozkladacia posteľ z jedálenského sedenia
denné poťahy postelí
batéria obytnej časti
koberec obytnej časti
nosič na 4 bicykle Carry Bike
TV držiak s televízorom pre oba karavany
klimatizácia Dometic 1700 v karavane Mário
Rádio s navigáciou pre celú EU, Bluetooth, USB
Markíza FIAMMA F45S 4,5x2,5m
Výbava na k
Karavan Fiat Ducato Carado A464
Podobné inzeráty
CARADO VAN 540 Edice 15,CENA bez DPH: 51.100,- Euro
VŠE PŘIPRAVEN0-AUTO IHNED K DISPOZICI-VOLNOST A SVOBODA NA CESTÁCH! SOBĚSTAČNOST=OSTROVNÍ SYSTÉM! ŽÁDNÁ Půjčovna! CARADO VAN 540 Edice 15 - VÝBORNĚ VYBAVENÝ PRO VOLNÉ KEMPOVÁNÍ!!! CENA bez DPH: 51.100,-Euro !!! V CENĚ AUTA DOPLŇKY ZA 4450,-Euro!!! Prodám obytnou dodávku,obytný automobil,originál vestavbu Carado 540 Edition 15,jsem 1.majitelka,roční nájezd 13880 km,vůz má nyní ještě 10 měsíců záruku a byl využíván pouze soukromě. Zánovní,roční vůz, zakoupený jako nový v ČR u dealera 12.5.2022 a výborně vybavený-všechny doplňky orig.s montáží a zárukou u dealera . Vozidlo je nyní po první záruční a servisní kontrole u dealera. Nejnovější verze FIAT DUCATO 8/14O PS-perfektní tichý a výkonný motor Rozměry d.541cm,š.205cm,v.269cm Nejvyšší euronorma-2,2 Diesel-Euro 6D final 6ti rychl.manuál Výborná spotřeba do 8,5 l/100 km TOP barva Campovolo grau Led denní svícení Tempomat Automatická Klimatizace Hillholder asistent-rozjezd do kopce Asistent jízdy z kopce,ABS,ESP Vypínatelný režim Start/stop+režim ECO El.sklopná,stavitelná a vyhřívaná zrcátka Dálkové bezpečnostní centrální zamykání-zvlášť kabina a zvlášť obytný prostor ALU kola 16"+celoroční pneu Camper+rezerva Topení+ohř.vody Truma combi 6E (Gas+elektro), LPG lahev(možnost plnění u pumpy)+euroredukce Vyhřívaná odpadní nádrž 2x Isofix Bezpečnostní ventil na plyn, Duocontrol+filtry, Couvaci kamera+radio ZenecX227 Apple car play Solární panel 180W Vectron Energy+regulátor Drzák na 2 kola černý-Thule Elite Van Markýza Thule Omnistor 3,5m+Ledkový pás pod markýzu vč.dálkového ovladače a stmívání 2.nástavbové baterie 95 Ah+výkonné dobíjení, Thitronik-plyn.Alarm vč.narkotických plynů Nádrž na vodu a odpad 100/90 l Kompresorová lednička 94 l vč.mrazáku Dvouplotýnkový vařič nerez Dometic+dřez USB+220V zásuvky Spani 2+1, Jízda 4 Upravený zavazadlový prostor Koberec po celém voze včetně kabiny Krásné a praktické orig.čalounění sedadel s oboustranými podrůčkami-polokůže Rolety+moskyto na všech oknech i střešních Heki oknech a mnoho dalšího(elektro kabely,deflektory na bočních oknech kabiny,závěsné háčky na šaty a ručníky,koš na odpadky atd.). Koupelnová baterie slouží přes výklopné okno i jako sprcha na mytí kol,pejska mimo vozidlo Camper dále nemůžeme aktivně využívat z rodinných důvodu a proto ho,ač neradi,prodáváme.Auto je v perfektním stavu,jako nové,bez závad a oděrků. SUPER stav!!! Nikdy nejezdilo v soli!!! Skvělá volba pro aktivní lidi,sport a i jako 2.auto do rodiny Senzační manévrovatelnost,průjezdnost v horách a městech a výborné parkování. CARADO patří pod HYMER GROUP! Více info na tel.nebo osobně!
CARADO C167L  2013- nosič na bicykle, MOŽNOSŤ PREDAJA NA SPL
Ponúkam na predaj veľmi pekný, ako nový, karavan, zn CARADO C167L.Karavan je po 1. majiteľovi. Karavan je priestranný, vhodný na pohodlné spanie pre 4 osoby, vybavený priestornou spálňou s rozdelenými posteľami pre dve osoby +úložné priestory. Postele sa dajú spojiť vysúvateľným roštom a spraviť ,,letisko,, na spánok. Kúpeľňa, WC, sprchová vanička, umyvadlo, skrinky a zrkadlá. Kuchyňa s chladničkou /s mrazákom/- trojkombinácia, nerezový drez a šporák na PB. Jedálenská časť s možnosťou rozloženia na posteľ pre 2 osoby. Plynové kúrenie Trumatic s rozfukom. Rozvod elektriny 12V/220V. Bojler na teplú vodu Truma, nádrž na vodu s čerpadlom, zatemňovacie rolety + sieťky proti hmyzu na všetkých oknách, nosič na bicykle, Rok výroby: 2013 Váha : 1200 kg max Dĺžka:6,81m s oje Šírka:2,13m Výška:2,60m Dovoz z DE, s kompletnou dokumentáciou, v cene je prihlásenia na SK MOŽNOSŤ PREDAJA NA SPLÁTKY
Predám karaván Fiat Ducato - veľmi dobrý stav
Predám karaván Fiat Ducato vo veľmi dobrom stave. Karaván sa radí medzi osobné autá do 3,5 tony. Rok výroby 2 000. Stav tachometra 98 056. Motor ide doslova fantasticky. Bol kúpený v Taliansku. V prípade vážneho záujmu alebo technických údajov o vozidle, neváhajte kontaktovať nás na tel. číslo . Karaván je garažovaný. Výmena oleja a rozvodového remena, všetká údržba a STK je samozrejmosťou. Karaván je pre 6 osôb. Má veľa úložného priestoru. Cena: 25 000€
Karavan do prívesného vozíka 2v1
Predám úplne nový obytný karavan do prívesného vozíka,ktorý sa dá zložit na oporné nohy karavanu a možete využívať prívesný vozík na prácu. Karavan je nezavislý na prípojkách,dá sa kempovať na divoko. Elektriku zabezpečuje 100w solárny panel + trakčná bateria,teplo zabezpečuje plynové kúrenie Trumatic S2200+ 5kg plynová flaša,drez s tečúcou vodou a zásobníkom vody na 30l ,dá sa pripojiť väčší zásobník vody,plynová varná doska s dvomi horákmi+ 2kg plynová flaša,trojkombinovaná zabudovaná chladnička 12v,plyn,230v.V karavane sa nachádzajú 3 lôžka,sedačka sa dá rozložiť na manželskú posteľ o rozmere 155x185cm a nad ňou sa nachádza sklopná posteľ so zábranou pre dieťa o rozmere 80x185cm. Kuchynská linka zabezpečuje dostatok odkladacieho priestou, naproti nej je veľká šatníková skriňa, odkladací priestor je taktiež pod celou posteľou. Karavan má 3 okná, strešné okno je vybavené sieťkou a roletkou. Bočné okná sú jedno pevné vo dverách a bočné otváracie ako ventilačka.Na dverách je plise sietka. Na osvetlenie karavanu sú použité dva led pásy jedno nad zabudovanou chladničkou a druhé nad pracovnou doskou v kuchynke. Karavan má digitálny ukazovateľ stavu batérie a 4x usb nabijačku. Vnútorne rozmery karavanu sú cca výška 180cm šírka 185cm dĺžka 285cm. Momentálne je karavan z vonka v surovom stave,po dohode možnost nastriekat do farby.Na boku karavanu je kedrova lišta ku ktorej je slnečná strieška(markíza). Prívesný vozík je nový, sklopný,brzdený, rozmery sú 150cm široký a 300cm dlhý, otváracie predné aj zadné čelo, nosnosť vozíka 1,3t pôvodná cena iba vozíka 1850€.Ak máte podobný rozmer vozíka alebo si viete zohnat lacnejši tak je možnost predat karavan samostatne za cenu 5499€ inak cena kompletu ako na foto je 7499€ .Pre viac info volajte.
Fiat Ducato - ADRIA karavan, 1.majiteľ, kúpené v SR
Ponúkam na predaj Autokaravan Fiat Ducato Adriatik. Motor: 2.8Jtd (Diesel) Pohon: Predný Prevodovka: Manuál Vyrobené : 2002 Karoséria: 6 miestne Nájazd: 149.000 Farba: Biela Karavan kupovaný na Slovensku, po celu dobu jazdených v jednej rodine čomu zodpovedá aj zachovali stav a nízky nájazd km. Karavan sa predáva z dôvodu nevyužitia je pripravený na sezónu po servise: nové rozvody, nový olej a filtre v motore, nový olej v prevodovke, nový chladič a chladiaca kvapalina, nová STK a EK… Niečo z vybavenia karavanu - Winter paket - zateplený karavan - Integrovaný solárny systém s dobíjaním bateriek - Strešná klimatizácia - Veľká nádrž na vodu + odpad - Studena a Tepla voda - Plynové kúrenie - Výsuvná markiza - Vybavenie kuchyne: Varič, mikrovlnka, chladnička, mraziak, grill… - Bezpečnostné zámky na dverách - Elektrické schodíky - Vzduchový podvozok - Dorazí na zafixovanie vozidla - 6 miestny - Sprcha, WC - 2x posteľ, na vrchu a druha po sklopení naspodu - Držiak na Bicykle … Cena: 22.500€ Tel:
Carado T448 Emotion - 5/5 osob
Prodám Carado T448 Emotion - 5/5 osob jízda/spaní na podvozku FIAT Ducato, 2,3 MultiJet 150 PS bez AdBlue Rok výroby: 2018 / 37300km / 1.majitel Klimatizace v kabině řidiče 16" ALU kola Nádrž na naftu 125L Elektricky ovládaná okna Centrální zamykání kabiny Tempomat Rádio Zenec s navigací a couvací kamerou Přídavné zámky na dveře Přídavné vzduchové pérováni ODAK Teleskopicky stavitelné nohy Nosič skůtru v garáži Plizovaná roleta na přední boční okna Remis Denní svícení Otočná sedadla v kabině Loketní opěrky pro řidiče a spolujezdce Otvírací okna vybavená multifunkčními roletami Markýza Thule Omnistor 4,5m LED osvětlení interiéru Kontrolní panel se zobrazením stavu nádrží a baterie Automatická dobíjecí jednotka pro obě baterie Eletrický dvojschodek (výměna z původního jednoschůdku) Solární panel TV Hilux s automatickým satelitem, parabola 80cm CEE venkovní připojení na externí 230V síť venkovní osvětlení 3 hořákový plynový vařič s krycím sklem Digestoř Nerezový dřez s krycím sklem Nádrž na čerstvou vodu Plynový bojler na teplou vodu Schránka na 2 plynové lahve Plynové topení Odpadní nádrž Lednice s mrazákem (12V, 220V, plyn) Odpadkový koš koupelna se sprchovým koutem a WC Výklopný držák k sušení věcí v koupelně Cena celkem 1 490 000,-Kč / nelze odečíst DPH tel: Vladimír Otáhal tel: Radim Otáhal