bazár, predaj, inzercia, predám

Karel Vik a Anna Gašparíková-Horáková - SLOVENSKO chyba mi 3

Kategória: Mapy, cestovanie

Kúpim Karel Vik a Anna Gašparíková-Horáková - SLOVENSKO chyba mi 3
Karel Vik a Anna Gašparíková-Horáková - SLOVENSKO chyba mi 3
Podobné inzeráty
Slovensko krížom krážom, Najkrajšie ...
Najkrajšie hrebeňovky 6 Eur Najkrajšie vyhliadky 6 Eur Najkrajšie autotrasy 6 Eur Východné Slovensko 6 Eur Stredné Slovensko 6 Eur Západné Slovensko 6 Eur Všetky sú v top stave, všetky spolu za 30 Eur. Poštovné podľa cenníka SP. Píšte SMS alebo mail.
Farebná India (Dušan Deák, Róbert Gáfrik, Anna Rácová)
Kniha Farebná India s nádhernými ilustráciami. Cena: 12€ +poštovné India žije závratným množstvom farieb, zvukov, vôní a chutí. Indické mestá, festivaly a jedlá priťahujú všetky zmysly. India láka svojím kultúrnym bohatstvom, etnickou rôznorodosťou a živými tradíciami. Táto kniha predstavuje jej bohatú geografiu a históriu, rozmanitosť jazykov, kultúr a náboženstiev, krásu indickej literatúry, tradície indického myslenia, vedy a umenia či pestrosť indickej kuchyne. India - jedna z najľudnatejších krajín sveta, blízka i vzdialená, starodávna i moderná - taká, akú ju ešte nepoznáte. Editori:Dušan Deák,Róbert Gáfrik, Anna Rácová
Slovensko - Tajuplná príroda / Slovakia - Mysterious Nature
Predám novú, ešte zabalenú knihu SLOVENSKO/SLOVAKIA tajuplná príroda/mysterious nature (Jaroslav Košťál). Pôvodná cena 25€, teraz za 10€. Počet strán 208. Obrazovou prechádzkou prírodnou krajinou Slovenska je veľká a reprezentačná kniha renomovaného fotografa a environmentalistu Jaroslava Košťála pod názvom Slovensko – poézia krajiny. Ako už napovedá názov, autor sa snaží svojím fotoaparátom priblížiť čitateľom najkrajšie prírodné zákutia Slovenska a poukázať prostredníctvom viac ako 200 nádherných fotografií aj na symbiózu človeka a prírodnej krajiny. V knihe nechýbajú slovenské a anglické texty, ktoré dokumentujú jednotlivé zábery. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
Slovensko-príbeh stredoveku,Slovakia-story of medieval
Predám novú, ešte zabalenú knihu Slovensko/Slovakia príbeh stredoveku/medieval story (Tomáš Hulík), pôvodná cena 25€, teraz za 10€. Počet strán 208. Obrazovou prechádzkou po najstarších historických pamiatkach Slovenska je veľká a reprezentačná kniha renomovaného fotografa a dokumentaristu Tomáša Hulíka pod názvom Slovensko stredoveká minulosť. Autor na svojich potulkách Slovenskom zvečnil známe aj menej známe stredoveké sakrálne aj svetské stavby Slovenska do viac ako 200 fotografií. V knihe nechýbajú slovenské a anglické texty, ktoré spolu s obrazom navodzujú pre čitateľa čarovnú atmosféru.
Turistický atlas Slovensko
Predám podrobný turistický atlas Slovensko v mierke 1:50 000 od Shocart
Turistický sprievodca Slovensko a Česká republika
Ponúkam turistických sprievodcov z rôznych lokalít a z rôznych období od čias ČSSR, ČSFR až po súčasnosť, Turistických sprievodcov z edície Šport (Slovensko) a Olympia (Česko). V sprievodcoch nájdete prírodné prostredie danej oblasti, ale aj zaujímavosti z kultúry a histórie a návrhy turistiky. Ponúkané oblasti: Malá Fatra, Žilina a okolie, Turiec, Vysoké Tatry, Bratislava, Nízke Tatry, Tatranská Kotlina (Ždiar – Javorina), Malé Karpaty, Krkonoše a Podkrkonoší, Šumava, Český ráj a Máchův Kraj, Orlické hory, Jižní Čechy, Beskydy a Valašsko, Tríbeč - Pohronský Inovec, Javorníky – Kysuce, Slovenský raj