bazár, predaj, inzercia, predám

KARIMATKA TENKÁ ZÁKLADNÁ

Kategória: Fitness, jogging

Obyčajná, jednoduchá karimatka. Asi nebola ani používaná, iba zapadá prachom stále v pôvodnom "obale" z obchodu. Farba je na niektorých miestach mierne vyblednutá, ale je 100 %-ne funkčná.

Možné JEDINE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE v komplexe Koloseo pri Kuchajde. Presná adresa: Tomášikova 50/D, vchod je v zadnej časti zo strany od Fresh Marketu. Žiaľ, nie je prípustné posielanie poštou. Ďakujem za pochopenie.

Prosím, ŽIADNE ESEMESKY! Keď tak whatsapp. Vďaka. Tiež nie je potrebné pýtať sa na aktuálnosť inzerátu. Všetky moje ponuky sú platné až do zmazania. Mažem ich totiž bezprostredne po predaji.
KARIMATKA TENKÁ ZÁKLADNÁ
Podobné inzeráty
predám švihadlo,karimatku,fitnes loptu
švihadlo za 2€ fitnes lopta za 8€ karimatka/penová podložka/ za 2€ karimatka za 5€ rozmery: 172X56 cm
Gymnastická podložka 173x61x0,4 cm modrá
Gymnastická podložka na cvičenie - MODRÁ, je vyrobená z kvalitnej polyetylénovej penovej hmoty (EVA) potiahnuté protišmykovým povrchom. To zaručuje komfortné cvičenie pri zdravotnej nezávadnosti. Táto fitness podložka počas cvičenia nekĺže po podlahe a tiež Vás dobre ochráni pred odrením. Podložka má tiež izolačné vlastnosti, vďaka ktorým vás ochráni pred prechladnutím. Je ideálny nielen ako podložka na gymnastická cvičenie, ale vďaka svojej kvalite a protiskluzovému povrchu dobre poslúži aj ako podložka na aerobik a ďalšie športové aktivity. Po cvičení podložku jednoducho zbalíte do pribalených popruhov. Popis podložky: je z ľahkého a odolného materiálu - polyetylénová EVA penová hmota, ľahko sa čistí, má výborné izolačné vlastnosti, chráni proti odreniu a studenej podlahe, protišmykový povrch, ideálny pre aerobikové tréning a pre gymnastická cvičenie na zemi, rozmery: 173 x 61 x 0,4 cm. Karimatka hladká. Nova - nepouzita Cena vratane postovneho
Bežecka bunda Gore Running Wear Windstopper
Predam nosenu bezecku bundu Gore Windstopper, vynimocne tenka, lahka a zbalitelna do cca 2dcl pohara. Stav vid foto, velkost panske M. Na poziadanie premeriam. Bunda je vhodna aj na ultratrail. V Trnave moznost osobneho odberu, inde na dobierku. Povodna cena v akcii bola €149.
Stojan na drepy
Predám tento stojan na drepy. Dôvod predaja nevyužitie. Stojan je bez poškodení. Cena 120€ Technický popis: nastaviteľný stojan pre bezpečnú prácu s činkami konštrukcia má reverzný sklon a zaisťuje prirodzený postoj pri cvičení 7 odkladacích polôh pochrómované zarážky odolná povrchová úprava stabilná základňa jednoduchá montáž vhodný pre všetky typy lavíc rozmery: šírka 101 cm x dĺžka 80 cm x výška 163 cm vnútorná rozteč: 90 cm profily rámu: základňa a predné tyče: 60 x 60 x 1,5 mm ostatné tyče: 50 x 50 x 1,5 mm výšky odkladacích polôh od zeme: 56,9 cm, 71,5 cm, 86,1 cm, 100,7 cm, 115,3 cm, 129,9 cm, 144,5 cm vnútorná rozteč: 90 cm nosnosť: 136 kg (300 lb) hmotnosť: 33 kg materiál: oceľ kategória: H (EN 957) pre domáce využitie
Crossový trenažér Capital Sports Helix Air
nosnosť: max. 120 kg materiály: oceľ, tvrdý plast držiak na tablet protišmykové pedále stabilná konštrukcia s pevným držadlom HiLevel odpor s celkovo 24 úrovňami stabilná konštrukcia rámu z kovu farba: čierna rozmery: cca 62 x 175 x 138 cm (Š x V x H) hmotnosť: cca 32 kg Typ športu: vytrvalostný tréning Typ: Cross trenažér Základná farba: Čierna Materiál: tvrdý plast Materiál: Oceľ - je ako nový, použitý asi 2x - pôvodná cena 480€ (mám aj faktúru, kľudne pošlem) - foto ilustračná, do správy kľudne pošlem fotky - vzhľadom k rozmerom len osobný odber :)
Bežecký pás
Predám bežecký pas, kupovaný teraz v máji. Je úplne nový, málo používaný. Má ešte fóliu. Plus k tomu predám Ochrannú podložku pod bežecký pás, tiež nová. Čo je super na ňom, že nie je hlučný. Je vhodný aj do paneláku, dá sa aj zložiť, aby nezavadzal. Pri rýchlom jednaní, kvalitná podložka pod stroj v hodnote 20 eur je zdarma. Pás je vybavený odpruženou bežeckou plochou a jeho pohon zaisťuje elektromotor. Nechýba mu bezpečnostná brzda, vďaka ktorej je možné prístroj kedykoľvek vypnúť pomocou kľúča. Pokiaľ stroj práve nevyužívate, môžete ho zložiť do praktickej veľkosti. Pás navyše disponuje kolieskami pre pohodlnejšiu manipuláciu. Prístroj je vyvinutý tak, aby poskytol všetky potrebné údaje z priebehu cvičenia. Meria čas, rýchlosť, spálené kalórie, vzdialenosť či tepovú frekvenciu. Aby bolo pre vás cvičenie čo najpríjemnejšie, je pás vybavený 12 prednastavenými programami. Každý z nich disponuje rôznou intenzitou behania, vždy si tak vyberiete najideálnejšiu možnosť. Rýchlosť sa pohybuje od 0,8 do 10 kilometrov za hodinu. Acra GB3900 Základná charakteristika Výrobca Acra Typ motorové Nosnosť 100 kg Bežecká plocha 110 x 39,5 cm Odpruženie bežeckej plochy áno Trvalý výkon motora 1 HP Maximálny výkon motora 2 HP Max. rýchlosť 10 km/h Počet programov 12 Funkcia computer čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, pulz Meranie času behu áno Meranie zabehnutej vzdialenosti áno Meranie kalórii áno Meranie tepovej frekvencie áno Bezpečnostná stop-poistka áno Rozmery 133 x 61.5 x 102.5 cm Hmotnosť 32 kg PODLOŽKA POD PÁS Univerzálna ochranná podložka inSPORTline 190 x 80 x 0,6 cm je určená pre domáce využitie pod bežecký pás či iné posilňovacie stroje. Táto záťažová podložka má tlmiacu funkciu a chráni tak podlahu pred poškodením a vibráciami, ktoré môžu mať s používaním posilňovacích strojov spojitosť. Záťažová podložka je vyrobená zo 100% polyetylénu. Technický popis: o chráni podlahu pred poškodením o tlmí hluk a vibrácie o protišmykový povrch o odolný voči UV žiareniu o rozmer: 190 x 80 x 0,6 cm o materiál: 100% polyetylén o hrúbka materiálu: 0,6 cm o nosnosť: 200 kg o hmotnosť: 2180 g o vhodné pod posilňovacie stroje Bežecký pás 250 eur Ochranná podložka 10 eur Cena je pevná !!!