bazár, predaj, inzercia, predám

Karpos ,Dámska bunda Vinson,S

Kategória: Bundy a Kabáty

Dôvod predaja - nevhodný darček.

Tovar je nový, nepoužitý, zabalený.


Veľkosť: S

PC: 329€
Moja cena : 159€



Sofistikovaná, technická bunda do veľmi chladného počasia.

Bunda Karpos Vinson Jacket je nepremokavá izolačná bunda, ktorá je jednoducho nepostrádateľná v obzvlášť chladných a premenlivých dňoch v horách. Celá hybridná bunda je vybavená vodeodolnou membránou a je aj impregnovaná. Impregnácia bráni bunde nasiaknuť vodou a stať sa ťažkým.

Karpos použil materiál K-Shell na bokoch a pod pažami, ktorý je pri 60 000 g/m²/24h výrazne priedušnejší ako porovnateľné funkčné vlákna. Na pažiach, vpredu a vzadu, ako aj na kapucni je horská športová bunda vybavená izoláciou Primaloft® Silver Active rôznej hrúbky, ktorá zaisťuje nevtieravé teplo.

Okrem technických vlastností žiari táto špičková bunda aj množstvom vreciek. Vo vnútri má dve vrecká na kožu, ďalšie vnútorné vrecko na zips a dve vonkajšie vrecká na zips. Vďaka toľkým technológiám pri tak nízkej hmotnosti a spoľahlivej ochrane pred počasím je bunda Vinson veľmi obľúbená medzi nadšencami zimných športov.

Osobný odber v Žiline

Pošta : Dobierka

Informácie

Pozri moje ďalšie inzeráty
..klikni na Dynafit DB
Karpos ,Dámska bunda Vinson,S
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Karpos - Pánska bunda Lavaredo Fleece, XL
Dôvod predaja - nevhodný darček. Tovar je nový, nepoužitý, zabalený. Veľkosť : XL Ľahký, atletický fleece na prepotené túry v lete aj v zime. - Skialpinizmus - Horolezectvo - Horská turistika Pánska bunda Karpos Lavaredo je mimoriadne flexibilná páperová bunda, ktorá zaujme svojim atletickým strihom a mimoriadne priedušnými vlastnosťami. Osobný odber v Žiline Pošta -dobierka Informácie Pozri moje ďalšie inzeráty ..klikni na Dynafit DB
Dámska bunda Karpos
Predám dámsku bundu Karpos Corda Bianca veľkosť XS
Dámske bundy
Predám nasledujúce nosené dámske bundy: Dámska zimná bunda značky Campus veľkosť L určená do mesta alebo na lyžovanie kúpená svojho času v outdoor predajni Alpinus, s membránou VaporTex cena 5€ Bunda má nasledujúce parametre: • Breathable • Waterproof • Windproof ________________________________________ Dámska nepremokavá bunda značky Alpine Pro, olivovej farby, veľkosť L, cena 2€ ________________________________________ Dámska nepremokavá bunda značky Dare2be, modrej farby, veľkosť M (38), cena 5€ ________________________________________ Dámska zimná bunda značky Cavery, zelenej farby, veľkosť 40, cena 5€ ________________________________________ Cena platí v prípade osobného odberu – Bratislava. Možnosť dobierky, v tomto prípade treba rátať s dodatočnými nákladmi na poštovné a dobierku (2-4€ v závislosti od váhy zásielky). V prípade záujmu ma poprosím kontaktujte MAILOM alebo SMS, nie volať!
Karpos - Alagna Lite,L
Dôvod predaja - nevhodný darček. Tovar je nový, nepoužitý, zabalený. Veľkosť: L Priedušná a strečová bunda Karpos Alagna Lite je všestranná. Je pokrytá impregnáciou DWR® odpudzujúcou vodu a nečistoty a zaisťuje tak suché a pohodlné nosenie aj v nepriaznivom počasí. Vetruodolný materiál K-Shell navyše chráni pred studeným prievanom. Osobný odber v Žiline Pošta : Dobierka Rozvoz po diaľnici Bratislava-Žilina Informácie Pozri moje ďalšie inzeráty ..klikni na Dynafit DB
2x dámska bundy XL, sofsthell Schoffel, vlnená Eugen Klein
1/ Dámska softshellová bunda Schoffel, veľ. XL Dámska softshellová bunda Schoffel, veľ. XL, rozmery: dĺžka 67cm, pod pazuchami 2x54cm, rukáv od krku 73, od pleca 60 a od pazuchy 49cm. Bunda je kvalitná, vode a vetru odolná. Nosená, nepoškodená, všetky fotky sú reálne pred vložením inzerátu. Cena 13€ + poštovné. 132 2/ Dámska bunda Eugen Klein, veľ. XL/16 Dámsky vlnený kabátik na prechodné obdobie. Značka Eugen Klein, veľ. XL, rozmery: dĺžka 78cm, pod pazuchami 2x56cm, rukáv od krku 76, od pleca 63 a od pazuchy 44cm. Kombinácia farieb sivej od svetlej až po celkom tmavo sivú, s jemným modrým melírovaním. Kabátik je teplý, má bočné vrecká na zipsy, zapínacie na zips až pod krk, v páse všitá šnúrka na stiahnutie podľa potreby. Kabátik je vo výbornom stave. Cena 17€ + poštovné. r124