bazár, predaj, inzercia, predám

Kaviarenské stoly a vysoké/stand by stoly

Kategória: Stoly

Spoľahlivé, pevné a stabilné podnože, v dobrom stave.

KAVIARENSKÉ STOLY:
Rozmer dosky 60x50
K dispozícii: 40ks
59€/ks bez dph pri 20ks a viac
69€/ks bez dph po ks

VYSOKÉ/STAND BY STOLY:
Rozmer dosky 60x60
K dispozícii: 14ks
75€/ks bez dph pri 14ks
85€/ks bez dph po ks
Kaviarenské stoly a vysoké/stand by stoly
Podobné inzeráty
Predám kaviarenské stoly
Predám kaviarenské stoly okrúhle mramor zlate okolo.
kaviarenské stoly
Predám 3 ks kaviarenské okruhle stoly priemer cca 60 cm
Predám kaviarenské stoly do barov , kaviarní - Všetko NOVE
Ponúkam na predaj stoly do kaviarne, sú vhodné do interieru, ale aj do exterieru na krytú terasu. Stoly sú veľmi kvalitné vyrobné : vrchná doska LTD lamino v hrúbke 3,8cm Stolová podnož ťažká liatina, takže stoli sú naozaj veľmi kvalitné a stabilné. Stôl 70x70cm -------------- 133 € 80x80cm -------------- 145 € 90x90cm -------------- 155 € Mám celkom napredaj 50 ks . Vo farbách : dub sonoma, dub zlatý, čierna, biela, antracit , orech. V prípade záujmu Vám stoly viem aj priviesť Pre viac info neváhajte a volajte - .
Kaviarenske / barove stoly
Predam 7 nizkych a 4 vysoke stoly vhodne do kaviarne, ci baru. Vsetky su 75x75cm, vyska je 75cm a 112cm. Podnoze su tazke, chromovane, znacky Dublino. Velmi malo pouzivane, skoro ako nove. Cena za kus je 78euro. Osobny odber v Demanovej LM.
Predkladací stôl do predajne alebo do dielne
Ponúkam na predaj 3 zachovalé stoly zo Zlatníctva. Stoly sú hlboké, vrchný šuflík je výsuvný. Je tam dorobená sťahovacia roleta proti prachu (odmontovateľná). Vrchná časť je sklenená. Stoly sa dajú k sebe zošrobovať. Sú dostatočne pevné a môžu byť použité aj v dielni ako pracovné stoly. Záujemca si musí vymeniť sklo za pracovnú dosku. Cena za všetky 3 stoly je 230€ + dohoda (to je nižšia cena ako materiál na nich použitý). Lokalita Hrušovany.
Predám kvalitné kancelárske stoly
Predám kvalitné kancelárske stoly s kontajnerom. Stoly sú zo zdvojeného materiálu, sú pevné a poctivé. Stoly sú rozmerov 150cm x 70cm 2ks a 1ks 70 x 70cm. K stolom je 1ks zamykací kontajner. Cena za väčšie stoly 80e/ks, menší 60e/ks, kontajner 80e. Všetko v dobrom stave.