bazár, predaj, inzercia, predám

Kávovar SAGE SES 878

Kategória: Kávovary

Predám kávovar SAGE SES 878 s integrovaným keramickým mlynčekom 30 nastavení hrubostis LCD dysplejom a s napeňovačom mlieka. Cena:560€.
Kávovar SAGE SES 878
Podobné inzeráty
Kávovar Sage BES875BSS
Predám kvalitný pákový kávovar Sage BES875BSS so zabudovaným mlynčekom na kávu. Priložím aj náhradné filtre na vodu. Podrobný popis:
kávovar sencor SES 4040BK
Predám pákový kávovar sencor SES 4040BK kupovaný pred 2 rokmi v Planeu, skoro vôbec nevyužívaný len stojí na polici. Nevyhovuje mi. Spravil max 20 káv pre fotky píšte mail
Filter do kávovaru Sage
Nový, originál zabalený. SAGE BES008 vodný filter CLARIS zabezpečí, že voda na prípravu vašej šálky kávy bude vždy 100% čistá a bude mať lepšiu chuť. Vďaka uhlíkovému filtru bude voda zbavená nečistôt a nežiadúcich látok akými sú meď, olovo, chlór, pesticídy, atď. Prefiltrovanou vodou zároveň chránite kávovar pred usadzovaním vodného kameňa čím predlžujete jeho životnosť. Vodný filter CLARIS sa vkladá do nádržky na vodu. Vhodný len pre kávovary zn. SAGE z označením BES.
Predam Sage Duo-Temp Pro
Predam pakovy kavovar Sage Duo-Temp Pro. Kavovar je ako novy, dovod predaja - nepouzivanie. Kavovar v zaruke do septembra 2023. Povodna cena bola 270eur. Predam za 160 eur. Pri rychlom jednani, mozna dohoda.
SAGE BES920 Dual Boiler
Predám pákové espresso Sage dual boiler BES920 s bohatým príslušenstvom. (Bez Mlynčeka) -Gumena podložka pre tamper -Tamper a Zarovnavač -2x konvička na penenie mlieka -Konvička na espresso -Dossier ring na paku -Vyvyšovacia podložka pod espresso šálky -Odklepávač na kávove puky -Puly čiatiaci prostriedok na páku a hlavu.
Kavovar pakovy Sage barista BES875BKS
Predam kavovar Sage barista expreso kupovany 12/2022, záruka je na 3 roky,ako nový,žiadne poskodenia či škrabance,cena dohodou,možný dovoz