bazár, predaj, inzercia, predám

kávovar sencor SES 4040BK

Kategória: Kávovary

Predám pákový kávovar sencor SES 4040BK kupovaný pred 2 rokmi v Planeu, skoro vôbec nevyužívaný len stojí na polici. Nevyhovuje mi. Spravil max 20 káv

pre fotky píšte mail
kávovar sencor SES 4040BK
Podobné inzeráty
Kávovar SAGE SES 878
Predám kávovar SAGE SES 878 s integrovaným keramickým mlynčekom 30 nastavení hrubostis LCD dysplejom a s napeňovačom mlieka. Cena:560€.
Sencor SES 1710BK
Predám plne funkčný pákový kávovar SENCOR. Používaný cca 1.5 roka, všetko funguje ako má, starostlivosť bola na vysokej úrovni. Popis: pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,5 l, cappuccino a latte, funkcia horúcej vody, nahrievač šálok, odkvapávací systém, parná tryska a príprava dvoch šálok naraz, príkon 1140 W, väčšia vška 29 cm, hĺbka 32 cm, Hmotnosť 3,5 kg, farba čierna. Osobný odber KOŠICE.
Kávovar Sencor
predám nový zabalený kávovar Sencor na mletú kávu.Popis: Kávovar na prekvapkávanú kávu s nádobou s objemom 1,8 l. Sencor SCE 5070BK je ideálny pre uvarenie 15 šálok prekvapkávanej kávy naraz a ponúka aj možnosť varenia čaju. Sklenená nádoba je opatrená praktickým uzatvárateľným viečkom. Bezpečnostný ventil proti odkvapkávaniu okamžite ukončí odkvapkávanie nápoja, keď je kanvica vybratá z prístroja. Tepelne izolovaná rukoväť kanvice, vyberateľný umývateľný trvalý filter, možnosť použitia jednorazových papierových filtrov (veľkosť 4), nepriľnavá ohrievacia doska pre udržanie optimálnej teploty pre servírovanie teplých nápojov, označenie hladiny vody na nádobe kanvica s indikáciou počtu šálok, jednoduché čistenie, hlavný spínač s indikátorom napájania,nekĺzavá základňa, ochrana proti prehriatiu.
Pákový kávovar Delonghi EC155 a mlynček na kávu SENCOR
Používaný ale plne funkčný kávovar Delonghi EC155 spolu s mlynčekom menej používaným - Kávovar je plne funkčný, len chybyčka krásy - zošúchané označenia pri kolečku, takže človek musí vedieť čo je v akej polohe otočenia, sú však len 3, tak to nie je problém :) Pre viac info alebo fotiek, kludne píšte, rada pošlem. Spolu za 25€ alebo kávovar 20€ a mlynček 10€ Ideálne osobne Žilina - Veľká Okružná, alebo pošta/zásielkovňa.
Kávovar Jura X10 s DPH
Predám dvojročný plne automatický kávovar Jura X10. Kávovar je v 100% stave, málo používaný. Kávovar sa predáva z dôvodu uzatvorenia prevádzky. Cena nového bola 3340€. Ku kávovaru dám zadarmo chladničku v hodnote 150€ na výrobu mliečnych nápojov, papierové poháre (cca 1000ks) a veci na čistenie prístroja za cca 150€. Kávovar je vrátane DPH (možnosť odpočtu DPH). JURA X10 profesionál na kávové špeciality – moderný, robustný, komfortný, všestranný JURA X10 Vás presvedčí svojou všestrannosťou, jednoduchým ovládaním a individualitou. Zvláda až 31 rôznych špecialít, čím pokrýva celé spektrum kávových nápojov s mliekom i mliečnou penou a rovnako celú šírku čiernych kávových špecialít. O vždy perfektný výsledok mletia a zvýšenie arómy o 12,2 %* sa postará špičkový mlynček Professional Aroma Grinder. Kávovar disponuje funkciou One-Touch-Lungo, a preto Vás dokáže prekvapiť dokonca i prípravou caffè barista a lungo barista. Poskytuje rôzne stupne teploty horúcej vody, čo ocenia predovšetkým milovníci čaju. Dôkladne urobená, výškovo nastaviteľná kombinovaná tryska naplní po stlačení tlačidla šálky alebo pohára podľa voľby jednou či dvoma kávovými špecialitami súčasne (platí i pre mliečne špeciality). Ovládanie prostredníctvom farebného dotykového displeja veľkosti 4,3" s vysokým rozlíšením je navrhnuté ako úplne intuitívne. Jasne zrozumiteľné obrázky vedú i neskúseného užívateľa priamou cestou k cieľu. Kávové špeciality možno ľubovolne naprogramovať a pomenovať úplne podľa špecifických potrieb. Vďaka štandardnému vybaveniu veľkým zásobníkom na zrnkovú kávu s objemom 1 kg, päťlitrovou nádržkou na vodu a nádobou na kávovú usadeninu s kapacitou 40 porcií sa doplňovacie úkony obmedzia na minimum. Na SMS nereagujem.
Kávovar Saeco
Predám zachovalý, málo používaný, kvalitný Talianský kávovar Saeco Aulika Evo. Dostali sme ho ako svadobný dar. Kávovar je vhodný aj do malých prevádzok/officov, je stavaný na viacero káv za deň, je to poloprofesionálny kávovar. Cena nového bola okolo 1100€. Slová na vyhľadanie: delonghi,kavovar,saeco,automaticky kavovar