Kávovar Yabano Express CM6820/850 W, 15 ba
Kategória:
Kávovary
Kávovary a prekvapkávače
Kávovar Yabano Express CM6820/850 W, 15 bar
Predchádzajúci obrázokNasledujúci obrázok
3 fotografie
Cena: 39,99 €
Pred prvým použitím
1. Pridať vodu. 2. Uistite sa, že je gombík pary zatvorený, a potom stlačte tlačidlo spínača Káva 1/0. 3. Otočte gombík pary na maximum. 4. Z výstupu pary vyteká voda. Po aktivácii prístroja podľa predchádzajúcich krokov ste pripravení pripraviť kávu. Pokiaľ kávovar stále nefunguje, kontaktujte nás cez Amazon!! Ďakujem.
15 bar a 2 filtre: Espresso kávovar Yabano je vybavený 15 barovým čerpadlom. Vysokotlakové čerpadlo poskytuje správny tlak na extrakciu arómy a zaisťuje optimálny tlak na efektívnu extrakciu espressa, aby váš kávový nápoj vyšiel dokonale. Dodáva sa aj s 2 profesionálnymi filtrami, ktoré vám poskytujú rôzne možnosti.
Jednoduché napenenie: Profesionálne espresso 15 bar s parnou tryskou pre rýchle napenenie mlieka. Je to priateľský spôsob, ako rýchlo pripraviť lahodné espresso, latte macchiato, cappuccino, ľadovú kávu atď.
Kávovar Yabano Express CM6820/850 W, 15 bar
Predchádzajúci obrázokNasledujúci obrázok
3 fotografie
Cena: 39,99 €
Pred prvým použitím
1. Pridať vodu. 2. Uistite sa, že je gombík pary zatvorený, a potom stlačte tlačidlo spínača Káva 1/0. 3. Otočte gombík pary na maximum. 4. Z výstupu pary vyteká voda. Po aktivácii prístroja podľa predchádzajúcich krokov ste pripravení pripraviť kávu. Pokiaľ kávovar stále nefunguje, kontaktujte nás cez Amazon!! Ďakujem.
15 bar a 2 filtre: Espresso kávovar Yabano je vybavený 15 barovým čerpadlom. Vysokotlakové čerpadlo poskytuje správny tlak na extrakciu arómy a zaisťuje optimálny tlak na efektívnu extrakciu espressa, aby váš kávový nápoj vyšiel dokonale. Dodáva sa aj s 2 profesionálnymi filtrami, ktoré vám poskytujú rôzne možnosti.
Jednoduché napenenie: Profesionálne espresso 15 bar s parnou tryskou pre rýchle napenenie mlieka. Je to priateľský spôsob, ako rýchlo pripraviť lahodné espresso, latte macchiato, cappuccino, ľadovú kávu atď.
