bazár, predaj, inzercia, predám

Kedy, keď nie TERAZ? Online výživové poradenstvo

Kategória: Fitness, jogging

Stojíš pred zrkadlom a hovoríš si, čo sa to s tebou stalo? Prečo si sa tak opustil/a? Máš kilečká navyše a hompáľa sa ti tuk na bruchu? Alebo naopak si chudý a tričko na tebe visí ako na vešiaku?
Nezúfaj, stále je cesty späť.

Ponúkam Ti poradenstvo v oblasti výživy a je jedno, či chceš redukovať tuk alebo naopak chceš nejaké to kilečko svalov pribrať.

Uvedom si, nieje to šprint ale skôr maratón, zmeny prídu ale nie hneď. Ty musíš dôverovať mne, ja zasa budem dôverovať tebe, že dodržuješ všetko ako máš.

Ak si sa v úvode našiel/našla, kontaktuj ma mailom na yournutrisn@

Času na formu do plaviek nie je veľa.

IG: yournutrisn
Kedy, keď nie TERAZ? Online výživové poradenstvo
Podobné inzeráty
Výživové doplnky
Výživové doplnky Ponúkam na predaj výživové doplnky . BCAA- používa sa na zefektívnenie regenerácie a rastu svalov môže sa využiť ako zdroj energie Kolagén - slúži na doplnenie hladiny kolagénu, ktorá vekom klesá MSM - patrí medzi obľúbené kĺbové výživy,vhodný na starostlivosť o kĺby, kosti, šľachy a chrupavky je zlúčeninou obsahujúcou síru, ktorá sa zúčastňuje prirodzenej tvorby kolagénu Vitamín B - podporuje správne fungovanie nervového systému, srdca a psychiky,vplýva na správnu funkciu zraku,pomáha s podporou zdravia pokožky a vlasov prispieva k správnej funkcii imunity a obranyschopnosti Vitamín C - má pozitívny vplyv na psychiku,podieľa sa na znížení vyčerpania a únavy ,prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie,podporuje funkciu kostí a chrupaviek ,podporuje správnu tvorbu kolagénu ,má vplyv na funkciu pokožky, ďasien a zubov L- glutamin - podieľa sa na tvorbe bielkovín pri proteínovej syntéze Proteín ,gainer, spaľovač , creatine ,bcaa , msm, Tribulus,vitamín c,b, zinok magnézium, kolagén , ashwaganda,maca a veľa ďalšieho na foto.Z niektorých doplnkov mám viac kusov . Veľa kvalitných doplnkov ,žiadna značka gymbeam. Cena uvedená na foto .V prípade záujmu píšte mail. Najlepšie osobný odber z okolia Popradu.
TIEMPO LEGEND9 Academy FG/MG NIKE PC:79,90EUR Kopačky
Predám Kopačky NIKE TIEMPO TIEMPO LEGEND9 Academy FG/MG č.40 a 42,5 Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Nike Tiempo Legend 9 Academy FG / MG je najľahšie Tiempo, aké kedy bolo vyrobené. Zvršok s konvexnými oblasťami v zóne kontaktu s loptou umožňuje presné driblovanie, prihrávku a strely, zatiaľ čo cvoky na podrážke poskytujú trakciu pri rýchlych zákrutách a náhlych zastaveniach. určené na hranie na: prírodných a umelých povrchoch vrchný materiál: prírodná koža + syntetický materiál podrážka: MG úroveň: nižšia / rekreačná polstrovaná stielka s tvarom odrážajúcim anatomickú líniu chodidla s nízkym profilom koža v zvršku podopretá vložkami z mäkkej peny pomáha presne hádzať strely Podrážka MG poskytuje vynikajúcu trakciu na prírodných a umelých trávnatých plochách zbierka: jeseň 2021 Nike Tiempo Legend 9 Academy FG / MG je najľahšie Tiempo, aké kedy bolo vyrobené. Zvršok s konvexnými oblasťami v zóne kontaktu s loptou umožňuje presné manévrovanie, prihrávku a strely, zatiaľ čo Štuple na podrážke poskytujú trakciu pri rýchlych zákrutách a náhlych zastaveniach.
Asics GEL-DS TRAINER 23  veľ. 41,5 PC: 140 EUR
Predám bežecké tenisky Asics GEL-DS TRAINER 23 veľ. 41,5 PC: 140 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty). (08020219) Zrýchlite svoj výkon na cestách alebo na trati s ASICS GEL-DS TRAINER 23 pre ženy. Aj keď topánka skutočne prešla určitým obdobím, budete radi, keď viete, že sme sa držali tých najlepších funkcií, ktoré vám prinášajú ešte lepšiu verziu tejto klasiky. Skvelá voľba pre pokročilých športovcov aj začiatočníkov. Teraz obsahuje Adapt Mesh - jedinečnú multifunkčnú sieťovú výrobu, ktorá ponúka podporu a flexibilitu pre bezpečné a neobmedzené nosenie - ako aj FlyteFoam v medzipodošve a ASICS GEL v zadnej nohe, obe poskytujú ľahké tlmenie a tlmenie nárazov, aby vám pomohli prekonať vzdialenosť. závažia 200g 10 mm päta PU Duosol Pohľad Trusstic Medzipodošva FlyteFoam Zadná noha GEL Vodiaca čiara Prispôsobte vrch oka oka Ortholitová podšívka 3M odrazivosť Dynamic DuoMax Vonkajšie počítadlo päty
Fitness
Všetko je nové, používané len pár krát. Dôvod predaja , zrušenie domáceho fitka Aga FITNESS Trampolína 130 cm PC 70€ -teraz 40€ Stepper s držadlom Noble červený zahŕňa multifunkčný tréningový počítač, nastaviteľné držadlo, nastaviteľné a protišmykové nášľapy a posilňovacie expandéry. PC- 85€ teraz-60€ Vibračný trenažér využíva reflexy tela k pohybu svalov -môže pomôcť udržovat reflexné reakcie -používaním môžete spalovať kalórie a tuk -môže pomôcť zlepšovať koordináciu -môže zvýšit efektivitu tréningu PC-93€ teraz 70€
BROOK GLYCERIN20 OCEAN PC: 139,90EUR Bežecké Tenisky
Predám BROOK GLYCERIN20 OCEAN č.42 Pôvodná cena: 139,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Dámska bežecká obuv na cestu, Brooks Glycerin 20 vo farebnej kombinácii "Ocean". Model Glycerin 20 je prémiový model na spevnený povrch (asfalt, betón) určený pre neutrálnych bežcov. Nová, 20 generácia Brooks Glycerin prináša najväčšiu inováciu v technológii medzipodrážky. Nová DNA Loft v3 po prvý krát prináša "Nitro", teda dusík do medzipodrážky. Glycerin 20 tak ponúka super mäkké tlmenie optimalizované na čo najnižšiu hmotnosť, potrebnú trvácnosť a vysokú návratnosť energie. Novinka prináša aj nový zvršok, ktorý ponúka vyššiu priedušnosť, zdokonalený systém šnúrovania a výbornú konštrukciu paty. Komu odporučiť Brooks Glycerin 20? Je to prémiový model z rovnakej kategórie ako napríklad ASICS Gel-Nimbus. Ak teda hľadáte neutrálnu bežeckú obuv na cestu, výborné tlmenie a maximálnu odolnosť obuvi, určite neváhajte. Brooks Glycerin 20 si jednoducho zamilujete. Glycerin teraz obsahu medzipodrážku DNA Loft v3 naplnenú dusíkom. Super makké odpruženie je teraz optimalizované tak, aby bolo extra-ľahké, extra-trvácne a s poriadnou porciou energie pri odraze. Inovatívny proces infúzie dusíka umožňuje Brooks-u doladiť mäkkosť s dokonalou presnosťou, takže nikdy neobetuje hmotnosť, trvanlivosť alebo responzivitu. Dajte svojím nohám pauzu. Brooks udrží vaše chodidlá pekne v chlade a pohodlí. Samozrejmosťou je bezpečné uchytenie chodidla s komfortom plyšového vankúša. Smooth & easy transitions - hladké a ľahké prechody od nášlapu až po odraz. Prepracovaná medzipodrážka ponúka rozšírenú platformu pre jednoduhšie prechody od nášlapu po odraz.
Predám Nastaviteľné jednoručky - 1-20kg - posledné 4 páry
Predám Nastaviteľné jednoručky - 1-20kg Možnosti nastavenia : 2kg , 4 kg , 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg Šetrite čas a priestor s našimi 20 kg nastaviteľnými jednoručkami. Malé a ľahko ovládateľné. Čím menšia váha, tým menšia činka. Tieto činky sú vhodné na akékoľvek cvičenie na akejkoľvek úrovni. Vďaka rýchlemu a jednoduchému výberu hmotnosti s naším systémom RevoLock ™ – výber správnej hmotnosti na cvičenie trvá niekoľko sekúnd, čo vám umožní stráviť viac času cvičením a menej času prepínaním váh. Kľúčové vlastnosti Rýchla výmena – dajte činku do držiaku a otočte rukoväť Pohodlné uchopenie – rukoväte sú tvarované pre maximálnu priľnavosť Jasné a jednoduché – vybraná hmotnosť zvýraznená v malom okienku na činke Malá a kompaktná – Asi taká malá ako kompaktná nastaviteľná činka kedy bude Dizajn kolísky – jednoduché umiestnenie činiek na ukladanie a výber hmotnosti Bezpečné – závažia je možné meniť iba vtedy, ak sú uložené v stojane. – Pokryté matným práškovým náterom, ktorý predlžuje životnosť činky – Odolné proti korózii – Rukoväť z hliníkovej zliatiny zabraňuje zariadeniu od zhrdzavenia – Pokročila protišmyková textúra – 8 zámkov konštrukcie zaisťuje zavážia od zošmyknutia sa Cena 20kg - 100€ / 1ks činky Osobný odber možný v Hlohovci, zaslanie možné cez kuriéra v rámci SK a CZ za cenu do 10€ / ks. Pozrite aj ostatné moje inzeráty Kontakt cez mobil / email / sms - viber Ak nedvíham , pošlite prosím správu, volať prosím len v rámci 08:00 - 17:00, Ďakujem Editované : 18.07.2023