bazár, predaj, inzercia, predám

Kefirové zrná na prípravu úžasného kefíru - PROBIOTIKUM

Kategória: Potraviny

Ponúkam krásne kefirové zrná na prípravu úžasného kefíru.
Domáci kefír je vyrobený kvasením pomocou kefírovej kultúry, ktorá žije a rozmnožuje sa v mlieku ,má mazľavú gelovitú konzistenciu bielej farby (ako mini mäkké ružičky karfiolu) a krmí sa laktózou.

ÚČINKY: Kefír zamedzuje zhromažďovaniu a hnitiu potravy v črevách, odkysluje organizmus, produkuje enzýmy , ktoré pomáhajú uvoľniť vo vode nerozpustné látky, rozkladá ťažko stráviteľné látky (napr. laktózu v mlieku a preto ty pre koho je mlieko ťažko stráviteľné , nemávajú s mliečnym kefírom problémy.
V tráviacom trakte sa dokáže vysporiadať s rôznymi nežiaducimi premnoženými kvasinkami, baktériami a vírmi, stimuluje imunitný systém.
Kefirové zrná na prípravu úžasného kefíru - PROBIOTIKUM
Podobné inzeráty
Kefirove zrna
Darujem kefirové zrna na výrobu domáceho kefirového mlieka, vhodného na konzumaciu aj pre alergikov na laktózu. Zrna sú vypestované na plnotučnom čerstvom mlieku. Kefírom, alebo tibetskou hubou sa nazýva nápoj, ktorý je vyrobený kvasením pomocou kefírovej kultúry. Je to súbor mikroorganizmov, najmä baktérií a kvasiniek. V podstate vôbec nejde o hubu, ale o kefírové kultúry alebo zrná, ktoré sa živia mliečnym cukrom – laktózou a ďalej sa množia. Sú bielej farby, mäkké, mazľavé a na prvý pohľad pripomínajú ružičky karfiolu. Vhodný aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu Kefírové zrná vytvárajú svojou činnosťou baktérie, ktoré sú pre naše trávenie veľmi dôležité. V tráviacom ústrojenstve zabraňujú tvorbe rôznych patogénov. Kefír je ľahko stráviteľný a keďže sa baktérie v ňom živia mliečnym cukrom, môžu ho piť aj ľudia alergickí na laktózu.
Tibetská huba - Kefírove zrná
Predám tibetskú hubu - kefírove zrná na prípravu domáceho kefíru cca 50g. Uprednostňujem osobný odber v ZA, viem poslať aj poštou. Príprava kefíru je jednoduchá, nápoj možno piť denne. Vhodné kombinovať aj s kombuchou - pozri moje ostatné inzeráty. Návod na prípravu: 1-2 polievkové lyžice huby zalejeme 250ml čerstvým mliekom. Necháme 12 až 24 hodín stáť v izbovej teplote. Následne kefír precedíme cez umelohmotné sitko. Nádobu umyjeme a hubu do nej vrátime a zalejeme novým mliekom. Proces opakujeme. Nápoj: - detoxikuje a odkysluje organizmus, - stimuluje imunitný systém, - znižuje bolesti hlavy a migrény, - zlepšuje spánok, zmierňuje nespavosť, depresie, chronickú únavu, - lieči vaginálnu kvasinkovú infekciu, - normalizuje krvný tlak, - pozitívne upravuje celkový cholesterol. Lieči: - vyrážky, ekzémy, kvasinky (candida), - žalúdočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, - ochorenie žlčníka, pečene, ľadvín, - choroby nervov, všetky sklerózy, - ochorenia krvy, infarkt myokardu, - potláča rast nádorov. Ďakujem. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
MOMENTALNE NEDOSTUPNE Predám kefírové zrná
Zdravim, ponukam na predaj zdrave kefirove zrna, pestovane iba v cerstvom plnotucnom mlieku. Kedze kefirove zrna kazdym tyzdnom cca zdvojnasobia svoj objem, ponukam ich dalej zaujemcom o vyrobu a konzumaciu kefiru. Mnozstvo cca 1 polievkova lyzica zrn / 3€. Iba osobny odber v KE.
Kefírové zrná (Tibetská huba)
V ponuke kvalitné kefírové zrná, množstvo 30g na výrobu 1l lahodného domáceho kefíru.
Kefírové zrná
Predám kefírové zrná (Tibetská huba) na výrobu domáceho kefíru. Iba osobný odber v Špačinciach do prinesenej vlastnej nádoby/flašky s trochou mlieka, po telefonickom dohovore.
Predám kefírové zrná
Predám tibetské kefírové zrná na výrobu domáceho kefíru, 1 PL cca 25 g stačí na prekvasenie 1/4 l mlieka. Bratislava,