bazár, predaj, inzercia, predám

Keramická čutora

Kategória: Sklo, keramika

Predám keramickú čutoru z modranskej keramiky výška 21 CM rok výroby 1990 vo výbornom stave. K cene tovaru treba pripočítať poštovné.
Keramická čutora
Podobné inzeráty
Majolika 1
(Obr. 10 a 11) čútora 26,5 cm 37 € za kus (fotená z oboch strán) (Obr. 12 a 13) čútora 24,5 cm 35 € za kus (fotená z oboch strán) (Obr. 14 a 15) čútora 20,5 cm 31 € za kus (fotená z oboch strán) (Obr. 16 a 17) čútora 19,5 cm 30 € za kus (fotená z oboch strán) pokračovanie v ďalšom inzeráte ;) ...
Modranska Čutora
Modranska cutora, vaza. Z kazdej strany iny vzor. Rozmer 14x11cm Dohoda mozna, piste spravu na mail
Porcelánová karafa - čutora - 83138.
- pěkná, porcelánová karafa - upomínková čutora z cesty - Prokupac Beograd ( Bělelhrad ) - zdobená bohatým barevným dekorem na bílém povrchu porcelánu - korkový uzávěr s porcelánovou čepičkou - celková výška : 22 cm - obsahově cca : 0,5 litru - karaf je v luxusním stavu, glazura čistá, neporušená
Keramicka retro sada s kvietkami, sperkovnice, vaza
PREDAM 1,Keramicka retro sada s kvietkami pozostava z vazy,kosika a nadoby napr.na prstene s vrchnakom. Cena celej sady 25 eur 2, Keramicke a drevene sperkovnice: a: keramicka ruzova cena 5 EUR b: keramicka modra z Grecka: 3 EUR c: keramicka cervena misticka: 2 EUR d: drevena mala: 1 EUR e: drevena velka, okruhla: 1 EUR f: drevena sperkovnica so strieborno-ciernymi perlickami: 5 EUR g: syojan na sviecku okruhly a sivy: 1 EUR 3,Vazička vyska 11cm, priemer vrch 6cm, priemer spodok 7 cm, cena 7 € Viac info do emailu. Na sms nereagujem,iba telefonicky alebo emailom.
KERAMICKA SOŠKA - ROKOKO
KERAMICKA SOŠKA - ROKOKO KERAMICKA SOŠKA - ROKOKO KERAMICKA SOŠKA - ROKOKO Predám figurálnu sošku v rokokovom štýle, bez poškodení, osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Keramická čutora
Predám keramickú čutoru