bazár, predaj, inzercia, predám

Kinderkraft Prime 3v1 šedý

Kategória: Kočíky

Predám kočík
Kinderkraft Prime 3v1 šedej farby, kupovaný 6/2022, v záruke. Po 1 dieťati používaný sporadicky viď stav ako novy preto aj predaj kočíka.
Trojkombinácia do mesta a do terénu. Vanička, športová verzia a vajíčko, vhodný od narodenia.
Všetky parametre sú v linku. Kompletné balenie. Najlepšie osobný odber.
Možná dohoda.

Kinderkraft Prime 3v1 šedý
Podobné inzeráty
Kinderkraft Prime 3in1 Trojkombináci
Predám málo používaný kočiar KINDERKRAFT Prime 3v1, trojkombinácia Kombinovaný kočik Prime s autosedačkou Kinderkraft Mink: - hlboká vanička, kočík a autosedačka MINK v jednom - hliníková a odolná konštrukcia - veľké pneumatické gumové kolesá - pohodlná športová sedacia časť - elegantná povrchová úprava z vysoko kvalitných materiálov - odpružené kolesá a rám - jednoduché a rýchle skladanie - pevná, ale ľahká konštrukcia - multifunkčný PRIME kombinuje 3 funkcie v 1 kočíku. Od prvých dní života dieťaťa môžete použiť autosedačku MINK a hlbokú, pohodlnú vaničku. Pre staršie deti môže byť premenený na ľahko ovládateľný a ľahký športový kočík. Vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, dobre vyzerajúci a funkčný. Všetky kolesá odpružené, centrálna brzda, veľké nafukovacie kolesá a ľahká, ľahko ovládateľná konštrukcia robia kočík vhodným do mesta i do prírody. Bezpečnosť predovšetkým: - dvojitá ochrana proti náhodnému zloženiu / rozloženiu. - bezpečnostný pás s polstrovaním – pohodlný 5bodový bezpečnostný pás a odnímateľná spona (v kočíku). - reflexné prvky - brzdy – centrálna brzda na zadnej náprave kočíka a aretácia predných kolies. - vyrobené v súlade s európskou normou EN 1888, ktorá definuje bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy pre kočíky. Rám: - hliníkový rám poskytuje ľahkú, ale pevnú konštrukciu. - ďalšie bočné odpruženie v ráme zvyšuje komfort aj v najťažšom teréne. - malá veľkosť po zložení - zloženie a rozloženie kočíka je ľahké a jednoduché, podobne aj zmena hlbokého kočíka na športový, i pripojenie autosedačky na rám. - nastavenie výšky rukoväte v rozsahu od 85 cm do 108 cm. - taška prispôsobená potrebám rodičov. Kolesá: - všetky kolesá sú vyrobené z gumy, odpružené a nafukovacie (vrátane pumpy). - veľmi veľké zadné kolesá (s priemerom 30 cm) vybavené centrálnou brzdou. - predné kolesá (s priemerom 22 cm) sú ovládateľné a otočné a môžu byť aretované. Hlboký kočík: - veľká hlboká vanička s mäkkým matracom pre najmenšie deti. - nastaviteľný sklon podložky vaničky zvyšuje pohodlie dieťaťa. - dodatočný kryt chráni dieťa pred vetrom, dažďom a chladom. - hlboká strieška dokonale chráni dieťa pred poveternostnými vplyvmi. Má tiež vysúvaciu prídavnú ochranu proti slnku. - reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť. Športový kočík: - pohodlné sedadlo kočíka, ktoré je možné namontovať v smere alebo proti smeru jazdy. - plynulé nastavenie operadla sedadla až do vodorovnej polohy. - 5bodový ľahko nastaviteľný bezpečnostný pás s polstrovaním a výškovým nastavením. - nastaviteľná opierka pre nohy. - hlboká strieška dokonale chráni dieťa pred poveternostnými vplyvmi. Má tiež vysúvaciu prídavnú ochranu proti slnku. - nánožník chráni dieťa pred vetrom, dažďom a chladom. - reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť. - nosnosť 22 kg. Autosedačka Mink: - pre deti s hmotnosťou do 13 k
KINDERKRAFT Kočík kombinovaný Veo 3v1
Predam kombinovany kociar KINDERKRAFT Veo 3v1. Kociar ma bezne znamky pouzivania. Iba osobny odber.
KINDERKRAFT Kočík kombinovaný Veo grey 3v1 Kinderkraft
predám pól roka vyuzivany kočík po 1 dieťati, zachovalý. plus autosedačka. rýchle jednanie, mala zľava. všetko zachovalé ako nové.
Kindert Kraft 3kombinacia
Kočík trojkombinácia disponuje hlbokou vaničkou, športovou sedačkou a zároveň autosedačkou. Kinderkraft Prime 3 v 1 2020 black bábätku zaistí potrebné pohodlie, čo je pre rodičov tá najväčšia výhra. Kočík upúta taktiež zaujímavým dizajnom, ktorý tak povýši prechádzky na novú úroveň. Kočík Kinderkraft využijete v meste a tiež v teréne. Rukoväť je celistvá, prispôsobená každému typu ruky a dá sa na ňu nasadiť rukávnik či špeciálne rukavice, aby ste mali ruky stále v teple. Bol vyrobený s nafukovacími kolesami, ktoré sú zároveň otočné. Keď budete s kočíkom brázdiť ulice mesta aj náročnejší terén, ide to jednoducho a ľahko. Plusom sú 4 kolieska, ktoré vyrovnávajú stabilitu kočíka, ktorý tak dobre kopíruje terén, nezatáča, kedy nemá a ktoré možno jednoduchým pohybom uzamknúť. Zvýšený komfort s polohovateľnou chrbtovou opierkou Koniec ťažkej manipulácii vďaka nastaviteľnej rukoväti s maximálnou výškou 108 cm Kočík s nafukovacími kolesami, ktoré výborne tlmia otrasy Podľa počtu kolies: štvorkolesový Súčasťou je s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom Ide o kočík do mesta a do terénu Po aretácii bude kočík stáť ako pribitý Možno ho sklopiť až do vodorovnej polohy Dieťa ľahko posadíte ako v smere, tak proti smeru kočíka Kočík Kinderkraft má v zálohe aj polohovateľnú opierku chrbta a dostatočne pevnú opierku nôh. V tomto športovom kočíku môžete dieťa v kľude nechať spať, pretože disponuje úplným ľahom. Nechýba mu ani možnosť polohovania v a proti smeru. Výrobca premýšľal aj nad akčnými výletmi s rodičmi. Celoodpružený kočík disponuje veľmi pohodlnou jazdou v každom teréne. Kočík s nafukovacími kolesami, ktoré pomôžu tlmiť otrasy. Bezpečnosť vždy bola, je a bude tou najdôležitejšou podmienkou. Samozrejmosťou je bezpečnostný pás s piatimi bodmi ukotvenia.
Predám kočík Kinderkraft Veo 3v1 grey
Predám kočík Kinderkraft Veo 3v1 šedej farby. Veľké gumové pneumatiky, jednoduché upevnenie vajíčka na sedadlo, jednoduché a rýchle skladanie konštrukcie, nosnosť do 15kg, 4 úrovne sklonu operadiel od sedenia do polohy ležania, matrac, nastaviteľná opierka na nohy, bezpečnostné pásy atď...treba vidieť a vyskúšať. Kupovaný ako čisto nový, používaný pri jednom dieťati, plne funkčný, nepoškodený. Jedine osobný odber.
Predám kočík Kinderkraft VEO Grey 3v1
Predám kočík kombinovaný 3v1 Kinderkraft VEO Grey vo veľmi dobrom stave,boli sme s ním veľmi spokojní, bežné známky používania. - Hlboký a sportovy kočík v jednom - Hliníková konštrukcia - jednoduché skladanie - autosedacka s adaptermi na kočík