bazár, predaj, inzercia, predám

KINDERKRAFT SELECT Kočík športový Indy 2 VIAC FARIEB

Kategória: Kočíky

INDY2 je mimoriadne praktický, kompaktný športový kočík. „Jednoduchá obsluha“ je výraz, ktorý ho perfektne popisuje. Jednoducho sa skladá – iba jednou rukou! Jednoducho sa používa – plynulo sa nastavuje a opierka nôh sa dá umiestniť v dvoch polohách. V balení kočíka INDY2 nájdete navyše aj praktické príslušenstvo do každého počasia!

Potrebujete mestský športový kočík na každodenné používanie? A možno už máte multifunkčný kočík, ale potrebujete ľahký a manévrovateľný model na krátke vychádzky? Hľadáte kočík, ktorý bude ideálny na cesty? INDY2 je najlepšia voľba pre vás a pre vaše dieťa.

Ľahký a praktický
INDY2 znamená pohodlie a funkčnosť každý deň. Je mimoriadne ľahký a jednoducho sa prenáša – váži iba 6,4 kg a dá sa zdvihnúť aj za bezpečnostnú bariéru. Vďaka tzv. čistej zóne (po zložení sú kolesá z jednej strany) si pri prenášaní kočíka neušpiníte oblečenie.

Mobilný
Vďaka systému TRAVEL SYSTEM si môžete užívať mobilitu. Stačí, že si kúpite univerzálne adaptéry k autosedačkám.

Jednoduché skladanie
Systém CLICK & FOLD vám umožní zložiť kočík jednou rukou, aj keď v druhej budete držať dieťa alebo tašku s nákupmi. Blokáda AUTO LOCK automaticky zabezpečí kočík pred rozložením.
Vďaka týmto vlastnostiam bude cestovanie napr. v MHD, vždy príjemné – keď sa budete potrebovať rýchlo premiestniť a prekonať rôzne prekážky. Stojí za zmienku, že po zložení kočík stojí samostatne a jeho uskladnenie pri prenášaní a preprave je tak jednoduchšie.

Od prvých dní života
Športový kočík pre najmladšie deti? V INDY2 bez problémov preveziete vášho drobca. Široký rozsah nastavenia chrbtovej opierky a 2 polohy opierky nôh umožňujú ľahko nastaviť kočík do polohy v ľahu. Tá funkcia bude užitočná aj pre staršie deti – umožní im pohodlný spánok počas prechádzky. Jednoducho prispôsobíte novorodencovi 5-bodové bezpečnostné pásy, ktoré sú navyše vybavené mäkkým polstrovaním.

Na každé počasie
- vodeodolná strieška s filtrom UPF 50+ – ochráni drobca pred dažďom a silným slnkom. Filter pokrýva nielen striešku, ale celú tkaninu, vďaka čomu materiál nevybledne.
- pláštenka a nánožník – zídu sa pri nepriaznivom počasí: väčšom daždi, chlade a vetre.

Moderný dizajn
Okrem toho, že je INDY2 praktický kočík na každodenné používanie, je to tiež dizajnový výrobok dostupný v niekoľkých moderných farebných prevedeniach.

Na každú cestu
Manévrovateľné, bezúdržbové kolesá s odpružením sú odolné voči prepichnutiu a boli vyrobené z pevnej peny. Odpruženie zaručuje dieťaťu príjemné cestovanie, a vďaka možnosti otočiť predné kolesá o 360° je kočík mimoriadne manévrovateľný a jednoducho sa riadi. Bez akýchkoľvek problémov obídete každú prekážku.


Technické parametry:

Materiály:
- poťah: polyester
- strieška: polyester
- nánožník: polyester
- kôš: polyester
- kolesá: pena EVA

- rozmery rozloženého produktu: 80 x 45 x 103 cm
- rozmery zloženého produktu: 65 x 44 x 30 cm
KINDERKRAFT SELECT Kočík športový Indy 2 VIAC FARIEB
Podobné inzeráty
Detsky kočík Kinderkraft Sport Indy  2019
Ponúkam na predaj detsky kočík Kinderkraft Sport Indy 2019 ,bez poškodenia po jednom dieťati v zachovalom stave.Pri vážnom zaujme sa vieme na cene dohodnúť. Kinderkraft kočík Sport Indy je perfektnou voľbou ako do mesta, tak do ľahkého terénu, vďaka kolesám z peny EVA, ktoré tlmia otrasy. Je skvele skladný a ľahký vhodný pre deti od narodenia do 15 kg. Priestranné sedadlo poskytuje pohodlie pre dieťa a umožňuje dlhú životnosť kočíka Vysoká stabilita kočíka vďaka vhodnej konštrukcii: pevný rám a primeraný rázvor kolies, ktorý umožní priechod vo veľmi úzkych miestach Veľké tienidlo chrániaci proti vetru a slnku – s možnosťou predĺženia zipsom Jednoduchý skladací mechanizmus** jednou rukou Kompaktná veľkosť po poskladaní Odpruženie všetkých kolies Povrchová úprava rukoväťou s peknou protišmykovou penou Veľká, nastaviteľná opierka pre nohy, ktorá spolu s operadlom a sedákom vytvára pohodlnú spaciu plochu Priestranný kôš pod sedadlom do 3 kg Hladké, viacúrovňové nastavenie operadla z polohy na ležanie do polohy sedenia 5-bodové bezpečnostné pásy Obsahuje nánožník, pláštenku a popruh na prenášanie Je vhodný pre deti od narodenia do 15 kg Vyrobené v súlade s európskou normou EN 1888, ktorá špecifikuje bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy pre kočíky. Technické parametre Rám: alu Textília: trvanlivá, odolná proti oderu a poveternostným vplyvom, polyesterová tkanina Kolesá: EVA pena absorbujúce otrasy Veľkosť kočíka: výška 102,5 cm x dĺžka 85 x šírka 42,5 cm Rozmer kolies: zadné 13,5 cm, predné 13,5 cm Veľkosť po zložení: 26 × 71 × 43 cm Hmotnosť: 6 kg
Kinderkraft Prime 3in1 Trojkombináci
Predám málo používaný kočiar KINDERKRAFT Prime 3v1, trojkombinácia Kombinovaný kočik Prime s autosedačkou Kinderkraft Mink: - hlboká vanička, kočík a autosedačka MINK v jednom - hliníková a odolná konštrukcia - veľké pneumatické gumové kolesá - pohodlná športová sedacia časť - elegantná povrchová úprava z vysoko kvalitných materiálov - odpružené kolesá a rám - jednoduché a rýchle skladanie - pevná, ale ľahká konštrukcia - multifunkčný PRIME kombinuje 3 funkcie v 1 kočíku. Od prvých dní života dieťaťa môžete použiť autosedačku MINK a hlbokú, pohodlnú vaničku. Pre staršie deti môže byť premenený na ľahko ovládateľný a ľahký športový kočík. Vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, dobre vyzerajúci a funkčný. Všetky kolesá odpružené, centrálna brzda, veľké nafukovacie kolesá a ľahká, ľahko ovládateľná konštrukcia robia kočík vhodným do mesta i do prírody. Bezpečnosť predovšetkým: - dvojitá ochrana proti náhodnému zloženiu / rozloženiu. - bezpečnostný pás s polstrovaním – pohodlný 5bodový bezpečnostný pás a odnímateľná spona (v kočíku). - reflexné prvky - brzdy – centrálna brzda na zadnej náprave kočíka a aretácia predných kolies. - vyrobené v súlade s európskou normou EN 1888, ktorá definuje bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy pre kočíky. Rám: - hliníkový rám poskytuje ľahkú, ale pevnú konštrukciu. - ďalšie bočné odpruženie v ráme zvyšuje komfort aj v najťažšom teréne. - malá veľkosť po zložení - zloženie a rozloženie kočíka je ľahké a jednoduché, podobne aj zmena hlbokého kočíka na športový, i pripojenie autosedačky na rám. - nastavenie výšky rukoväte v rozsahu od 85 cm do 108 cm. - taška prispôsobená potrebám rodičov. Kolesá: - všetky kolesá sú vyrobené z gumy, odpružené a nafukovacie (vrátane pumpy). - veľmi veľké zadné kolesá (s priemerom 30 cm) vybavené centrálnou brzdou. - predné kolesá (s priemerom 22 cm) sú ovládateľné a otočné a môžu byť aretované. Hlboký kočík: - veľká hlboká vanička s mäkkým matracom pre najmenšie deti. - nastaviteľný sklon podložky vaničky zvyšuje pohodlie dieťaťa. - dodatočný kryt chráni dieťa pred vetrom, dažďom a chladom. - hlboká strieška dokonale chráni dieťa pred poveternostnými vplyvmi. Má tiež vysúvaciu prídavnú ochranu proti slnku. - reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť. Športový kočík: - pohodlné sedadlo kočíka, ktoré je možné namontovať v smere alebo proti smeru jazdy. - plynulé nastavenie operadla sedadla až do vodorovnej polohy. - 5bodový ľahko nastaviteľný bezpečnostný pás s polstrovaním a výškovým nastavením. - nastaviteľná opierka pre nohy. - hlboká strieška dokonale chráni dieťa pred poveternostnými vplyvmi. Má tiež vysúvaciu prídavnú ochranu proti slnku. - nánožník chráni dieťa pred vetrom, dažďom a chladom. - reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť. - nosnosť 22 kg. Autosedačka Mink: - pre deti s hmotnosťou do 13 k
Kindert Kraft 3kombinacia
Kočík trojkombinácia disponuje hlbokou vaničkou, športovou sedačkou a zároveň autosedačkou. Kinderkraft Prime 3 v 1 2020 black bábätku zaistí potrebné pohodlie, čo je pre rodičov tá najväčšia výhra. Kočík upúta taktiež zaujímavým dizajnom, ktorý tak povýši prechádzky na novú úroveň. Kočík Kinderkraft využijete v meste a tiež v teréne. Rukoväť je celistvá, prispôsobená každému typu ruky a dá sa na ňu nasadiť rukávnik či špeciálne rukavice, aby ste mali ruky stále v teple. Bol vyrobený s nafukovacími kolesami, ktoré sú zároveň otočné. Keď budete s kočíkom brázdiť ulice mesta aj náročnejší terén, ide to jednoducho a ľahko. Plusom sú 4 kolieska, ktoré vyrovnávajú stabilitu kočíka, ktorý tak dobre kopíruje terén, nezatáča, kedy nemá a ktoré možno jednoduchým pohybom uzamknúť. Zvýšený komfort s polohovateľnou chrbtovou opierkou Koniec ťažkej manipulácii vďaka nastaviteľnej rukoväti s maximálnou výškou 108 cm Kočík s nafukovacími kolesami, ktoré výborne tlmia otrasy Podľa počtu kolies: štvorkolesový Súčasťou je s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom Ide o kočík do mesta a do terénu Po aretácii bude kočík stáť ako pribitý Možno ho sklopiť až do vodorovnej polohy Dieťa ľahko posadíte ako v smere, tak proti smeru kočíka Kočík Kinderkraft má v zálohe aj polohovateľnú opierku chrbta a dostatočne pevnú opierku nôh. V tomto športovom kočíku môžete dieťa v kľude nechať spať, pretože disponuje úplným ľahom. Nechýba mu ani možnosť polohovania v a proti smeru. Výrobca premýšľal aj nad akčnými výletmi s rodičmi. Celoodpružený kočík disponuje veľmi pohodlnou jazdou v každom teréne. Kočík s nafukovacími kolesami, ktoré pomôžu tlmiť otrasy. Bezpečnosť vždy bola, je a bude tou najdôležitejšou podmienkou. Samozrejmosťou je bezpečnostný pás s piatimi bodmi ukotvenia.
DETSKÝ KOMBINOVANÝ  KOČÍK  RIKO  BRANO
Ponúkam na predaj moderný kombinovaný kočík vhodný už od narodenia do 36 mesiacov Konštrukcia kočíka je vyrobená z kvalitných materialov,je pevná a odľahčená,nafukovacie kolesá poskytujú komfort pri jazde.Hlboký Kočík bol používaný cca 1.rok a špotrový kočík bol používaný cca 10 mesiacov ,sú vo veľmi dobrom stave,bez poškodenia. Popis : Dvojkombinácia – hlboký kočík + športový kočík -Konštrukcia kočíka je vyrobená z kvalitných materialov,je pevná a odľahčená,nafukovacie kolesá poskytujú komfort pri jazde. -predné samo nastaviteľné kolesá s možnosťou blokády jazdy vpred -centrálna brzda blokujúca naraz obe kolesá -výškovo nastaviteľná rukoväť z eko kože -ľahko prístupný veľký nákupný kôš -veľká a pohodlná plastová vanička s nastaviteľným operadlom a mäkkým matracom -športová vanička otočná v smere aj v protismere jazdy -v športovom kočíku je 4- stupňová regulácia opierky chrbta vrátane úplného ľahu -regulácia opierky nôh -slnečná clona v hlbokom kočíku dostatočne chrání dieťatko pred vetrom aj slnkom -viacstupňová regulácia striešky v športovom kočíku -praktický stupienok na nôžky dieťatka -oteplený nánožník -5.bodové bezpečnostné pásy -priestranná taška vo farbe kočíka s ramenným popruhom upevniteľná na rukoväť kočíka -veľmi ľahko skladateľný podvozok kočíka PRÍSLUŠENSTVO : -hlboký kočík s nánožníkom -športový kočík s nánožníkom -nákupný košík -veľká priestranná taška na kočík s prebaľovacou podložkou -pláštenka na hlboký kočík aj na športový kočík je jedna pasuje na obidva kočíky -sieťka proti hmyzu na hlboký kočík -letná podložka do hlbokého kočíka
Kočiar Kinderkraft Indy 2019
Predám jednoducho skladateľný a ľahký športový kočiar Kinderkraft Indy 2019 v bordovo-sivej farbe. Kočiar je po jednom dieťati a bol malo využívaný. Súčasťou kočiara je pláštenka a nánožník, ani raz nepoužité. Uprednostňujem osobný odber, Podlužany okres Levice.
Moon scala cream
Predám kocik Moon Scala cream Mam aj vajíčko k nemu znacka ZOPA plus adaptéry. Kočík bol používaný, je však v zachovalom stave kedze pri prvej dcérke vanička bola minimálne použitá (nechcela v nej byt), športová cast bola pouzivana ale len 6 mesiacov, kedze potom som kupila športový kočík. Pri druhej dcerke vanicka pouzivana 6 mesiacov a športová minimalne. Pre viac info poprosim správu Nemecký kočík Vlastnosti: Vhodný od narodenia do 3 rokov Komfortná a ľahká hlboká vaňa s hliníkovým rámom a rozopínateľnou strieškou s ventilačnou sieťkou Priestranný športový sedák s rozopínateľnou strieškou a ventilačnou sieťkou Detailné prešívanie hlbokej vaničky a športového sedáku Extra podložka v športovom sedáku pre väčší komfort dieťaťa Polohovateľná opierka chrbta a nôh až do úplného ľahu Odnímateľné madlo pred dieťa s koženkovým poťahom Výškovo nastaviteľná teleskopická rukoväť s poťahom z kvalitnej koženky a prešívaním vo farbe kočíku (98 – 109cm) Strieška hlbokej vaničky a športového sedáku s UPF 50+ ochranou Športový sedák nastaviteľý v aj proti smeru jazdy Polstrované bezpečnostné 5-bodové pásy Brzda Predné otočné kolesá s možnosťou aretácie v priemere 24 cm (materiál EVA pena) Bezúdržbové gumové zadné kolesá plnené penou v priemere 30 cm Priestranný úložný košík v hliníkovom ráme Univerzálny adaptér pre uchytenie autosedačky (Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy, Recaro, Be Safe, HTS) Súčasťou je pláštenka na hlubokú vaničku a športový sedák Rozmery a hmotnosť Rozložený kočík: dĺžka 62,20cm x šírka 100cm x výška 109,5 cm Zložený kočík: dĺžka 62,2cm x šírka 100 cm x výška 83 cm Výškovo nastaviteľná rukoväť: 98 cm - 109 cm Hmotnosť vrátane hlbokej vaničky: 13 kg Hmotnosť podvozku: 9,5 kg Nosnosť kočíku: do 15 kg Balenie kočíka obsahuje: podvozok, predné a zadné kolesá, hlbokú vaničku so strieškou, nánožníkom a matracou, športový sedák, madlo pred dieťa, striešku na športový sedák, univerzálne adaptéry a pláštenku.