bazár, predaj, inzercia, predám

Kirkphoto L bracket swiss arca RC2

Kategória: Statívy

Predám Kirkphoto L bracket swiss arca RC2
Kirkphoto L bracket swiss arca RC2
Podobné inzeráty
Karbónový statív Manfrotto MT190CXPRO4 + hlava
Predám 3x použitý karbónový statív Manfrotto MT190CXPRO4 a guľovú hlavu Manfrotto MH496-BH (RC2 a ARCA SWISS kompatibilná) Bližšie info napr.: Pôvodná cena za set: 459 € Ku všetkému pôvodné krabice.
Velbon Pro CF-640 carbon
Predám karbonový profi statív Velbon Sherpa Pro CF-640. Statív má výbornú pevnosť, nízku hmotnosť a výborne tlmí vibrácie. Má 4 sekcie /28-25-22-19/. Hlava Cullmann Magnesit MB6 má nastavenie frikcie, vysokú nosnost a arca-swiss platformou Leofoto s možnosťou upnutia aj manfrotto rc2. Cena dohodou / bez hlavy 99€ / s hlavou Cullmann Magnesit MB6 145€. Pri rýchlom jednaní pridám L-doštičku arca-swiss.
Nový držiak - Rýchloupínacia doska L 1/4 na statív
Predám nový držiak/rýchloupínacia doska L 1/4 s Arca Swiss patentom. Rýchloupínacia doska je vhodná pre väčšinu fotoaparátov alebo DSLR Panasonic Lumix, Canon, Sony, Nikon, Fujifilm, Leica... Perfektné riešenie pre vertikálne/horizontálne snímanie. S 1/4" skrutkovými otvormi na predlžovacie použitie: Mnoho 1/4" skrutkových otvorov rýchloupínacej dosky je vhodných na inštaláciu kvapalinovej hlavy, guľovej hlavy, statívu, ručného gimbalu, magického ramena, panelového svetla, monitora a ďalšieho fotografického príslušenstva, jednoduché pre profesionálne fotografovanie, živé vysielanie alebo akékoľvek natáčanie videa. Arca Swiss Standard: Produkt je možné nainštalovať na väčšinu statívov/guľových hláv priamo cez otvory pre skrutky alebo na rýchloupínaciu svorku pomocou štandardného 38 mm bajonetu a môžete nechať miesto pre USB kábel na nabíjanie alebo prepojenie s počítačom. Ľahko rozoberateľný. Materiál: Telo z hliníkovej zliatiny + skrutka z nehrdzavejúcej ocele + protišmyková gumená podložka Farba: Čierna Použiteľné: Univerzálne Max. Nosnosť: 10 kg / 22 lb Veľkosť položky: 13,6 * 5 * 7,5 cm / 5,4 * 2 * 3 palce Hmotnosť položky: 172 g cena: 20€
Manfrotto 200LT-PL, náhradná doštička RC2 ,Statívový adaptér
Manfrotto 200LT-PL, náhradná doštička RC2 7e, Statívový adaptér s rýchloupínacou doštičkou Manfrotto (501, 500AH, 701HDV) 25e manfrotto-323 19e
prenosná natáčacia súprava určená pre vlogerov
SmallRig Vlogger Kit pre Sony ZV-E10 3525 je prenosná natáčacia súprava určená pre vlogerov, ktorá zlepšuje kvalitu videa a uľahčuje natáčanie vlogov. Súprava obsahuje základnú dosku, statív typu Arca a mini LED svetlo, ktoré sa hodí na natáčanie selfie z ruky a zo statívu. Jej základná doska sa k fotoaparátu pripevňuje pomocou skrutky s 1/4" D-krúžkom. Dvierka batérie sú vybavené páčkou na otváranie a zatváranie, ktorá zachováva dobrý zážitok z uchopenia bez vplyvu na výmenu batérie a celkovú kondíciu; statív typu Arca podporuje selfie z ruky a rýchle prepínanie medzi režimami snímania z ruky a zo stola. Kompaktné miniatúrne prenosné svetlo LED so štyrmi úrovňami jasu možno široko využiť na snímanie makro scén, ako sú modelky, hračky v malých priestoroch a iné scény.
Gimbal hlava BENRO GH2C CARBON
Gimbal hlava BENRO GH2C CARBON Statívová hlava typu Gimbal vhodná aj pre veľmi ťažké teleobjektívy. Nosnosť: 25 kg Výška: 24,1 cm Hmotnosť: 1,3 kg Kompatibilné so systémom Arca-Swiss.