bazár, predaj, inzercia, predám

Klasická keramická piecka do kuchyne

Kategória: Jedálenské kúty

Predám ľavý keramický šamotovy sporák z bézovych kachlíc šírka 82 cm , výška vyvodu spalín 100 cm, váha 250 kg
Klasická keramická piecka do kuchyne
Podobné inzeráty
Stolik do kuchyne +2 stoličky
Predám stolík do kuchyne +2 stolicky Cena 50e spolu BA
Barový pult
Ponúkam na predaj barový pult s dvoma barovými stoličkami. Je v stave nového nakoľko bol minimálne používaný. Pult je ideálny do malej kuchyne. Je vyrobený z kovu a bukového dreva. Presné rozmery sú znázornené na obrázku. Cena nového setu bola 110€ ja ho ponúkam za 70€, no v prípade seriózneho jednania sa vieme ešte dohodnúť. Ak bude potrebné viem doručiť aj osobne Tvrdošín a okolie. Nábytok predávam z dôvodu sťahovania. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Rohová lavica , stôl a taburetky.
Predám rohovú lavicu do kuchyne hnedej farby. Ma známky bežného používania . Je zachovala v dobrom stave.
Sedacia súprava na terasu
Pevné a pohodlné dvojkreslo, 2 kresielka MINT+ stolík.Vhodné aj do kuchyne. Čalúnenie nové. Rozmery: dvojkreslo 100x 51x 111cm, výška sedu 48cm, kreslo: 58x48cm, zadná výška 111cm.Stôl priemer 90cm, výška 75 cm. Doveziem zadarmo alebo pošlem na dobierku. Dohoda možná. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Rohová sedačka + otočné kresla
Predám čalúnenú rohovu sedačku do kuchyne, vhodná aj do altanku + otočné kresla. Minimálne známky používania. Cena 300€ + kreslo 90€/ks po dohode možný dovoz
Jedálenské stoličky 6c
Pouzivane necelý rok, top stav, povodna cena 75€/kus. Dovod predaja- menine dizajn kuchyne. Latka je v odtienoch cokoladovej, ppdobna semišu. Stolicky sú ľahké, pevné.