bazár, predaj, inzercia, predám

klietka pre drobne cicavce

Kategória: Drobné cicavce

dĺžka 76
šírka 45
výška 43
všetko spolu 25€, pri zaujme len o niektoré doplnky ceny sú uvedené nižšie
klietka je vhodná pre morča, zajaca ale aj syrske skrecky. klietka 10€
na dne klietky vidieť stopy používania no keď sa násypu piliny všetko sa zakryje
prenoska- 2€ (má mensiu chybycku) no je stále funkčná
drevené domčeky 3€ maly, 5€ veľký
gule( jedna má chybycku) dtale funkčná 1,50€/ks
napajacky, misky, guľa na seno 1€/ks
kolotoče 1,50€/ks
klietka pre drobne cicavce
Podobné inzeráty
Predám klietku pre drobné cicavce
Predám klietku pre drobne cicavce Ferplast. Klietka kupovaná v zoodome v Marci používaná na zajacika. Dovod predaja zajacik vyrástol viac jak sme čakali a už potrebuje väčšiu :) Len osobný odber BA okolie max Senec
Predam klietku s vybavou pre skrecka alebo drobne cicavce
Predam klietku so zakladnou vybavou pre skrecka alebo drobne cicavce
Klietky pre malé cicavce
Predám klietky pre malé cicavce. Fialová-6,50€ 30x23x24cm Vrch sa dá oddeliť od spodnej časti,bola už veľakrát používaná,niektoré plastové časti sú odštiepené. Ku klietke pridávam: -Koliesko na behanie -rúžová miska -domček -žlté poschodie,(Ktoré je však bez tobogánu) Zelená-17€ 50x31x32 Táto je vo veľmi dobrom stave, ovalného tvaru, tri časti klietky sa dajú od seba oddeliť. Klietka má druhé oddeliteľné poschodie, šmýkačka je trošku obkusaná (Viď. obrázok) Ku klietke pridávam: -Koleso na behanie -domček -Napájačka
Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS
Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS - 2.5. - 07:25 Predám jeden rok používanú drevenú klietku pre hlodavce - zajace alebo morské prasiatka. Popis: - Klietka Arena 100 plus od spoločnosti Ferplast v atraktívnom drevenom prevedení má na poschodí drevený domček a je určená pre králiky a iné hlodavce. Strieška domčeka s pántmi sa dá otvárať a do domčeka sa zvieratá dostanú po drevenom rebríku, ktorý je súčasťou balenia. Ferplast používa výhradne drevo pestované trvalo udržateľným spôsobom. Oceľové tyče s čiernym lakom vytvárajú pekný kontrast s neutrálnou farbou dreva. Klietka pre hlodavce Arena 100 plus má odnímateľné dno pre jednoduché čistenie a dodáva sa so všetkým potrebným príslušenstvom; s dávkovačom na seno, miskou na jedlo, fľašou na vodu a domčekom, ktorý sa dá používať aj ako plošina. Dodáva sa spolu so štyrmi kolieskami, aby ste ju mohli bez problémov premiestniť. Rozmery - 107 x 65 x 96 cm.
Klietka pre morské prasiatko (drobne cicavce)
Klietky sú nové, nerozbalené a možné poslať na dobierku alebo osobný odber Žilina. Viac informácií na tel. čísle alebo email. 1 balenie = 31€ (10ks) 2 balenia = 60€ (20ks) 3 balenia = 89€ (30ks) Balenie = 10ks panelov(vrátane dvierok), 20ks konektorov pre rôzne modelovanie klietky. Panel = kovový.
Predám klietku
Predám klietku vhodnú pre drobné cicavce, my sme v nej mali plchy, ale aj pre vtáctvo, napr. andulky, kanáriky a pod. Prispôsobíte si ju podľa seba. Je takmer nová, používaná asi mesiac, v top stave, riadne vyčistená a pripravená na použitie. Konáre sú v nej už naaranžované, aj rebrík a kokosový domček. Otvárať sa môže z dvoch strán, podľa toho, aké zvieratko máte. Klietka je kvalitná, robená na zákazku, predávam ju len za cenu materiálu, bez ceny práce a doplnkov. Rozmer 60x60x38cm. Treba vidieť. Len osobný odber Nitra.