bazár, predaj, inzercia, predám

klietka pre hlodavca

Kategória: Drobné cicavce

predám klietku pre hlodavca.
klietka pre hlodavca
Podobné inzeráty
Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS
Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS - 2.5. - 07:25 Predám jeden rok používanú drevenú klietku pre hlodavce - zajace alebo morské prasiatka. Popis: - Klietka Arena 100 plus od spoločnosti Ferplast v atraktívnom drevenom prevedení má na poschodí drevený domček a je určená pre králiky a iné hlodavce. Strieška domčeka s pántmi sa dá otvárať a do domčeka sa zvieratá dostanú po drevenom rebríku, ktorý je súčasťou balenia. Ferplast používa výhradne drevo pestované trvalo udržateľným spôsobom. Oceľové tyče s čiernym lakom vytvárajú pekný kontrast s neutrálnou farbou dreva. Klietka pre hlodavce Arena 100 plus má odnímateľné dno pre jednoduché čistenie a dodáva sa so všetkým potrebným príslušenstvom; s dávkovačom na seno, miskou na jedlo, fľašou na vodu a domčekom, ktorý sa dá používať aj ako plošina. Dodáva sa spolu so štyrmi kolieskami, aby ste ju mohli bez problémov premiestniť. Rozmery - 107 x 65 x 96 cm.
Klietka pre hlodavca
Predame klietku pre skrecka a podobne pripravenu pre noveho najomnika
Klietky pre škrečkov
Predám klietku pre škrečka 46 x 29,5 x 22,5 cm s vybavením Navyše klietka 36 x 24 x 21 cm + väčšia guľa pre morča/škrečka k tomu. Klietka škrečka 46 x 29,5 x 22,5 cm, červeno - biela Príslušenstvo - domček, miska na jedlo, flaška na vodu, koleso a tanier na behanie (točiace). + Zadarmo druhá klietka, guľa a piliny ako podstielka Kontakt -sms/telefonát na číslo
klietka pre drobne cicavce
dĺžka 76 šírka 45 výška 43 všetko spolu 25€, pri zaujme len o niektoré doplnky ceny sú uvedené nižšie klietka je vhodná pre morča, zajaca ale aj syrske skrecky. klietka 10€ na dne klietky vidieť stopy používania no keď sa násypu piliny všetko sa zakryje prenoska- 2€ (má mensiu chybycku) no je stále funkčná drevené domčeky 3€ maly, 5€ veľký gule( jedna má chybycku) dtale funkčná 1,50€/ks napajacky, misky, guľa na seno 1€/ks kolotoče 1,50€/ks
Klietka pre Hlodavce - COBBYS PET HAMSTER
Klietka pre škrečky s výbavou (poschodia, kolotoč, tunely, domček). Klietka má plastovú základňu hnedej farby. Doplnky sú plastové hnedej farby, tunely sú priehľadné. Mriežka je zváraná z kovového drôtu čiernej farby. Najväčší vonkajší rozmer klietky je : šírka: 740 mm, hĺbka: 380 mm, výška: 760 mm. Najmenší vnútorný rozmer klietky je: šírka: 480 mm, hĺbka: 315 mm, výška: 580 mm.
Predam samca FRETKU s komplet prislusenstvom
2 a 1/2 rocny, vycviceny = nekuse, hravy, chodi sam do klietky na wc do zverlitu fretka pocuva na meno Pantik: - je vykastrovany - zacipovany - odcerveny - zaockovany - ma ockovaci preukaz a europsky preukaz - klietka pre fretky Ferplast - granule pre Fretku 8kg - kapsicky 40ks - voditko + popruhy - prepravna klietka Ferplast - rozkladacia latkova klietka - komplet prislusenstvo Predavam ho komplet s prislusenstvom, kedze vela cestujeme a nemame na neho cas. Iba osobny odber s autom, kde vlezie s rozmerom 1mx1m (minimalne), pripadne viem ho dat do prepravnej klietky s rozobrat velku klietku. Inzerat plati do zmazania.