bazár, predaj, inzercia, predám

Klietky pre škrečkov

Kategória: Drobné cicavce

Predám klietku pre škrečka 46 x 29,5 x 22,5 cm s vybavením Navyše klietka 36 x 24 x 21 cm + väčšia guľa pre morča/škrečka k tomu.

Klietka škrečka 46 x 29,5 x 22,5 cm, červeno - biela
Príslušenstvo - domček, miska na jedlo, flaška na vodu, koleso a tanier na behanie (točiace).

+ Zadarmo druhá klietka, guľa a piliny ako podstielka

Kontakt -sms/telefonát na číslo
Klietky pre škrečkov
Podobné inzeráty
Darujem škrečkov do dobrých rúk
Darujem škrečkov do dobrých rúk, Mám škrečkov ktoré už majú 6 mesiacov mám aj mladších ktorý majú len 2 mesiace alebo 1 mesiac . Mám oranžových ,hnedých , šedých a čiernych
Klietka pre zvieratá
Predám úplne novú klietku pre hlodavce, potkany. ROZMERY KLIETKY: hĺbka klietky 47 cm šírka hrudníka 77,5 cm výška klietky 97 cm rozstup tyčí ~ 0,9 cm výška odpadkového koša 13,5 cm VYBAVENIE KLIETKY 3 šálky 3 drevené police 3 drevené mostíky. Klietka je nová len otvorená.
predám škrečok Roborovský škrečka Roborovského
Ideálny darček pre deti cez prázdniny na hranie ale aj počas celého roka. Deti sa starostlivosťou o malé zvieratko učia zodpovednosti. Predám 5ks mladých škrečkov Roborovských. Majú cca 4 týždne, sú zdravé, hravé, zvyknuté na deti. Dôvod predaja je, že ich už máme veľa a zase sa nám okotili tieto krásne mladé. Cena je 5eur/ks. Ak kúpite všetkých 5ks tak je cena len 15eur. Sú to všetko súrodenci, teda spolu vychádzajú. Škrečkovia nie sú agresívni, sú odchovaní doma. Foto je originál škrečkov, 5ks mladých a v strede je ich otec. Nejedná sa o zárobkovú činnosť, škrečkovia patria mojim deťom.
predam skreckov
predam troch 2 mes skreckov bieli ciernobieli a hnedy cena 2eur
Predám škrečkov džungarskych
Predám vätšie množstvo škrečkov osobný odber po 1 eur.
Klietky pre malé cicavce
Predám klietky pre malé cicavce. Fialová-6,50€ 30x23x24cm Vrch sa dá oddeliť od spodnej časti,bola už veľakrát používaná,niektoré plastové časti sú odštiepené. Ku klietke pridávam: -Koliesko na behanie -rúžová miska -domček -žlté poschodie,(Ktoré je však bez tobogánu) Zelená-17€ 50x31x32 Táto je vo veľmi dobrom stave, ovalného tvaru, tri časti klietky sa dajú od seba oddeliť. Klietka má druhé oddeliteľné poschodie, šmýkačka je trošku obkusaná (Viď. obrázok) Ku klietke pridávam: -Koleso na behanie -domček -Napájačka