bazár, predaj, inzercia, predám

Koberec z hovadzej koze

Kategória: Ostatné

Predam koberec z hovadzej koze,
rozmery 220x260, cena 79,00 €
Koberec z hovadzej koze
Podobné inzeráty
Koberec
Rodinný klenot - 11.4. - 07:56 Ak hľadáš krásny koberec, tak si ho práve našiel, ručne viazaný 360 cm X 250 cm veľký. Koberec ma cca 80 rokov,ale vyzerá ako nový , tieto typy komercov sú generačné, vždy budú vyzerať ako nové, to je tiež jeden z dôvodov že sú niečo drahšie. Konkrétne tento koberec je ohodnotený znalcami na 5000€ Ak sa ti páči som otvorená určite sa dohodneme. Posledný obrázok je rub koberca tu vydieť jeho viazanie.koberec je odborne vyčistený, hodí sa do väčšej izby. Je naozaj nádherný
Púzdro pre MacBook Air/Pro 13" z pravej kože
Predám prémiové púzdro pre MacBook Air/Pro 13" z pravej kože, čisto nové, nepoužité, v originálnom balení. Špecifikácia produktu: Kožený obal Skagen Pro značky dbramante1928 so štýlovým dizajnom, ktorý skvelo ochráni Váš notebook. Ponúka luxusný dizajn a exkluzívnu povrchovú úpravu. Je ručne vyrobený z najlepšej full-grain kože. Okrem hlavnej priehradky obsahuje aj vonkajšie vrecko, ktoré je ideálne na uschovanie nabíjačky zariadenia alebo iného príslušenstva. dbramante1928 vyrába produkty z pravej kože špičkovej kvality, rešpektujúc základné hodnoty pevnosti, trvácnosti, funkčnosti a štýlu. Sú navrhnuté v Dánsku a ručne vyrábané kvalifikovanými remeselníkmi, používajúc tie najlepšie materiály a najkvalitnejšiu indickú kožu. Parametre: - Navrhnuté pre 13" notebooky/MacBooky - Ručne vyrobené z pravej full-grain kože - Obsahuje hlavnú priehradku aj vonkajšie vrecko - Zipsový uzáver s ochranným vnútorným lemom Pôvodná cena 70 eur. Len osobný odber v Bratislave. V prípade záujmu volajte, na SMS neodpovedám. Inzerát je platný do zmazania.
Kože
Rozpredam koze. Boli pouzivane vo vyrobe obuvi, kabeliek. Jedna sa o cele koze (nie kusky/zostatky) Koze som importoval zvaca z Talianska, daco Spanielska a Portugalska. Jedna sa o koze, ktore pouzivali zname talianske modne znacky pre limitovane kolekcie. Cena od 8€m2 Min. odber jedna koža. Rozmery kozi zvacsa zacinaju od 0.5m2
Koberec, matrac, kolovrátok, dvere, bicykel, vysávač a iné
Jeden známy ponúka tieto veci: 1. Tkaný koberec - slovenský vzor, šírka 71 cm, dĺžka 8 metrov, cena 80e; 2. Matrac 90x200x17cm, stredne tvrdý so zipsom, cena 30e; 3. Kolovrátok výška 80 cm, cena 20e; 4. Dvere protipožiarne 90x200cm, otváranie pravou rukou, dub, fab, nepoužívané, cena 40e; 5. váza kapri 935 india, výška 24 cm, cena 10e; 6. Koberec Kovral 4x5m nepoužívaný, vzor kvety, cena 60e; 7. Bicykel krosový 6 prevodov, cena 60e; 8. Gobelín - koberec na stenu hrubý, cena 15e; 9. Vysávač cobra 2000, 1400 W, vrátane hadice, cena 20e; 10. Luster na 4 žiarovky, šírka 53 cm, cena 5e; 11. dečky rôzne - dohodou; 12. rôzne veci: gazdovský vankúš 2x, obrazy krajinka, propán-butánová fľaša 2 kg + varič a iné. Osobný odber v Starej Ľubovni.
Luxusná peňaženka z pravej kože
Nová peňaženka CC z pravej hovädzej kože, rozmery 11,5 x 7,5 cm. S komplet balením. Poštovné 4€ je potrebné uhradiť extra, platbou vopred na účet,-z dôvodu nepreberania zásielok. Následne odosielam dobierkou. V prípade seriózneho záujmu kontakt len cez email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty s podobnými vecami.
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 7.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne.