bazár, predaj, inzercia, predám

Kocik Mutsy

Kategória: Kočíky

Dobry den, predam kocik znacky Mutsy v dobrom stave - dvojkombinacia (vanicka, sportova cast), dieta je mozne otocit v smere aj proti smeru jazdy, kocik je cisty, bez flakov, kosik bez dier, ku kociku je original prebalovacia taska s prebalovacou podlozkou (nepouzita), plastenky na vanicku aj sportovu cast. Jedina vada je chyba na drzadle po dezinfekcii na ruky.
Kocik Mutsy
Podobné inzeráty
kocik Mutsy Evo2 deep navy + komplet vybava
Predam kocik Mutsy Evo2 Urban Nomad vo farbe deep navy spolu s kompletnou vybavou. Kocik je len po jednom dietati a kedze je naozaj kvalitny, je vo vybornom stave. Co sa tyka nedokonalosti, tak v spodnej casti fusaku pri zipse ako je kozena znacka je zial trosku rozparany, neznizuje to vsak jeho funkcnost. Tiez ma na rame bezne skrabanceky, ale tomu sa zial vyhnut neda. Inak je v super stave. Ku kociku pridam komplet prislusenstvo: - original plastenka k vanicke Mutsy Evo - original plastenka k sportovej casti Mutsy Evo (papierovy obal k nej som asi uz vyhodila) - original UV slnecna clona/sietka proti hmyzu Mutsy Evo - original prebalovacia taska Mutsy Evo2 Urban Nomad deep navy (zavesena na kociku) - original fusak Mutsy Evo2 Urban Nomad deep navy - original nanoznik proti vetru Mutsy Evo2 Urban Nomad deep navy - original adapter na vajicko kompatibilne so znackami Maxi-cosi - original drziak na flasku Mutsy Evo - original nafukovacie kolesa Mutsy Evo Tiez pridam neMutsy prislusenstvo: - slnecna clona kupovana v Brendone, ale farebne sedi s kocikom - sietka proti hmyzu na vanicku kupovana v DMke - rukavnik na zimu znacky Petit&Mars - organizer/mini tasticka na kocik znacky Zopa (pouzivala som na nutnosti kym sme mali vanicku, vtedy som mala prebalovaciu tasku v spodnom kosiku) - predlzovacia strieska na sportovu cast znacky Zopa Len osobny odber.
Mutsy nio kočík
Predám krásny kočík Mutsy Nio Adventure earth/ black 2020 2v1. Konštrukcia kočíka je poškriabaná ???? (fotky pošlem do správy). Ku kočíku pridám: 1xCybex Aton base 2-fix Pláštenka MUTSY Nio na hlbokú aj športovú časť MUTSY Nio Fusak Adventure-deep earth 2020 MUTSY Nio prebaľovacia taška MUTSY Nio držiak na nápoje
kočík Mutsy Nio / dvojkombinácia + príslušenstvo
Predám hliníkový kočík holandskej značky Mutsy. Jedná sa o model Mutsy Nio 2018. Kočík je v dobrom stave. Pôvodná cena 725,- EUR (kočík), stúpatko Babypoint 42,- EUR. Predávam s príslušenstvom: 2x pláštenka, 1x držiak na nápoje, 1x závesná taška na kočík, 2ks adaptérov, 1x stúpatko Babypoint Corado. Dvojkombinácia hlbokej vaničky a športovej sedačky. Polstrovanie je jemné mäkké, komfortné pre bábätko. Kočík sa ľahko skladá. Viac o kočíku tu:
Kočík MUTSY EVO farmer 3in1
Predám spoľahlivý kočík mutsy EVO farmer, 3 kombinácia. V cene sú zahrnuté: - original mutsy vajíčko - novorodenecká vložka do vajička - adaptéry na vaničku - adaptéry na vajíčko - pláštenka na vaničku - UV clona = sieťka prosti hmyzu sa športovú časť. - fusak na športový kočík - rukávnik na rúčku kočíka - taška + prebaľovacia podložka Všetko je originál mutsy. Hlboká vanička sa dá používať aj dlhšie, my sme využili cca 8m. Športovú časť je možno otáčať v oboch smeroch, má tri polohy chrbátika, polohovať sa dajú aj nožičky. Veľkorysý odkladací priestor. Kočík má veľke kolieska, nemá problém v rôznom teréne. Veľmi dobre sa ovláda aj jednou roukou. Rúčka sa dá polohovať. Kočík sa jednoducho skladá. Je v dobrom stave, na konštrukcií sú škrabančeky ktorým sa nedá asi pri používaní predísť. Eko koža na rúčke je v top stave. Je tichý, nevŕzga. Bola som s ním veľmi spokojná.:-)
Mutsy Evo Urban Nomad
Kočík mnou kúpený z druhej ruky,mamičkou predo mnou používaná vanička aj športová časť jedným dieťaťom. Mnou používaná len športová časť dva týždne na dovolenke. Kočík má pár škrabancov na konštrukcii,nič vážne a nič čo by estetický vadilo. Na kočíku sú nanovo kožou potiahnuté madlá. Na vanicke som si všimla vnútri na matraci trošku roztrhnutý poťah,dá sa to zašiť,drôtené na foto. Kočík je plne funkčný, nevyblednuty. Uprednostňujem osobný odber, ale po dohode viem poslať aj kuriérom pri platbe vopred Farba kočíka Light Greg a rok výroby 2019. Dvojkombinacia,športová cast sa dá otočiť aj v smere,aj v protismere jazdy. Kočík je veľmi ľahký a ľahko sa ovláda. Mutsy Evo Urban Nomad, Black, Urban Light Grey Mutsy Evo Urban Nomad poskytuje maximální pohodlí a snadné manévrování. Je ideálním městským kočárkem. Je velmi lehký skladný a snadno ovladatelný díky přední otočným kolům. Hliníkový podvozek zaručuje nejen dlouhou životnost, ale i velmi požadovanou lehkost kočárku. Rodiče vyšší postavy uvítají výškově nastavitelné rukojeti. Kočárek je ideální pro rodiče, kteří preferují komfort a styl. Rukojeť podvozku a madlo sedáku jsou potaženy hnědou eko kůží. Podvozek Urban Nomad se vyrábí ve třech barevných variantách: Standard - stříbrný rám Black - černý rám Dark Grey - tmavošedý rám Vlastnosti : hliníkový rám podvozku je lehký a skladný a přitom velmi stabilní kola otočná o 360° (možnost aretace), výborná manipulce vybaven velkými pěnovými koly ve složeném stavu zabírá velmi malý prostor, čímž vám ušetří mnoho místa lehké a rychlé skládání kočárku teleskopicky nastavitelná výška rukojeti lze kombinovat s lůžkem, sporťákem i autosedačkou (Mutsy, Maxi Cosi ) vhodné pro děti od narození pětibodové pásy pro bezpečnou jízdu sedačka je vyrobena z kvalitních materiálů, je velmi pohodlná sportovní sedačka otočná po i proti směru jízdy bezpečnostní madlo lze z kočárku odejmout lůžko je velmi lehké a dostatečně prostorné lůžko je vybaveno madlem ve stříšce, za které jej lze přenášet dítě je chráněno velkou hlubokou boudou lůžko je velmi lehké a dostatečně prostorné lůžko je vybaveno madlem ve stříšce, za které jej lze přenášet korba je vybavena pohodlnou, ergonomickou matrací a nánožníkem dítě je chráněno velkou hlubokou boudou Technické parametry: váha podvozku: 8,4 kg váha sedačky: 4,8 kg váha korby: 4,7 kg celkové rozměry korby: 87 x 60 x 48 cm vnitřní rozměry korby: 74 x 31 cm rozměry podvozku: 89 x 61 x 105 cm, 68 x 61 x 39 cm (složený) nosnost kočárku: 15 kg
Kočík MUTSY NIO Adventure 2020
Predám kočík MUTSY NIO Adventure 2020, farba Ocean blue podvodoz čierny. Kočík je po jednom dieťati, vo výbornom stave. V cene je zahrnutý zimný fusak Mutsy vhodný do hlbokej vaničky aj športovej časti, taška Mutsy s prebaľovacou podložkou, podložka do športovej časti Elodie, zimné rukavice Cottonmoose, držiak na pohárik, igelit proti dažďu. Pôvodná cena komplet s príslušenstvom 850€. CENA DOHODOU!