bazár, predaj, inzercia, predám

Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy

Kategória: Ostatný nábytok

Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy, výška 5 cm, 8 ks.
Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy
Podobné inzeráty
Použité predajné regály - WANZL
Použité predajné regály - WANZL Ponúkame nové a použité predajné regály od známych a uznávaných spoločností, ako sú napr: WANZL, MAGO, ITAB, WIRELAND,ABM, MEGA-M... Ponuka sa vzťahuje na regály WANZL. V ponuke máme stále veľké množstvo regálov a regálových prvkov: - Cenové pásy - Obmedzovače - Oddeľovače (priečky) - Regály Výhodou regálov WANZL je: - okamžitá montáž bez potreby špeciálneho náradia. - Jednoduchý prístup k tovaru z jednej strany a vynikajúca prezentácia sortimentu obchodu. - Použitie ľubovoľnej dĺžky regálového radu zabezpečuje maximálne využitie predajnej plochy. - Nastavenie výšky políc je rýchle a jednoduché vďaka systému click. - Regály možno kedykoľvek prestavať a zmeniť ich využitie podľa potreby. - Funkčnosť regálovej jednotky umožňuje jej použitie v akejkoľvek pobočke. Dostupné varianty predajných regálov so základným modulom WANZL: Výška regálov [cm]: 135, 155, 195 Dĺžka základného modulu [cm]: 106, 131 Hĺbka regálovej jednotky [cm]: 50 Dostupné varianty modulu na dodávku regálovej jednotky WANZL: Výška regálu [cm]: 135, 155, 195 Dĺžka dodávkového modulu [cm]: 103, 128 Hĺbka regálovej jednotky [cm]: 50 Dostupné varianty políc pre regálové jednotky WANZL: Šírka regálu [cm]: 60, 100, 125 Hĺbka regálu: 40 cm/50 cm/60 cm Typy políc: štandardné/ so zarážkami/košom Cena jednej police začína na 99,00 eur
Predám drevené regály a pult
Predám drevené regály a pult, viď foto. Rebríky regálov sú z masívu a poličky z laminovanej drevotriesky. Rozmery jednej časti regálov, viď foto, sú (v,š,h) 225cm x 70cm x 40cm. Spolu sú 4 regály a 24 častí. Pult je prevažne z masívu. Rozmery pultu sú (v,š,h) 95cm x 405cm 90cm. Regály a pult je možné predať aj samostatne: regál č. 3 = 450€, regál č. 2 = 1100€, regál č. 1 = 330€, regál č. 4 = 770€ a pult = 850€. Cena za všetky regály a pult je 3300€, pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Úložné boxy pod posteľ Ikea
Mam na predaj malo používané 4 úložné boxy pod posteľ značky Ikea. Cena za 1 kus 25€. Cena za 4 kusy 80€.
Regály Lamino světlý buk
Prodám velice zachovalé regály, materiál Lamino, odstín světlý buk 876. Výška regálu 240, šířka 100 a hloubka 40 cm, výška s případnou osvětlovací deskou 242cm. Regál má 5 pevných daných polic, v kterých je možno libovolně umisťovat svislé příčky (přepážky), výborná věc. Veškeré hrany regálů jsou z pevných plastových lišt ABS, žádný papír. Součástí regálu je i horní dílec pro případné osvětlení, který je odmontovatelný. Osvětlení není součástí. Regálů máme celkově 28 ks, zadních sololitů (zad) cca 15 ks. Byli vždy dva regály zády k sobě. Nyní vše v rozloženém stavu. Hmotnost pro odvoz všech regálů a polic dohromady cca 2,5 tuny. Jsou obzvláště vhodné do eshopů, kamenných obchodu, prodejních prostor a příručních skladů. Původní cena byla 3400,-/ks, nyní cena za kus 2000,-Kč, celkově pak 56.000,-Kč. Prodej nejraději vcelku, jsem ale ochoten po dohodě odprodat i jednotlivě. Místo uskladnění - Dubňany u Hodonína. V případě zájmu mě kontaktujte prosím přednostně na mail nebo sms, nejsem stále na telefonu.
Šuflíky pod posteľ - FLEXA
Predám 3ks šuflíky pod posteľ, vhodné do detskej izby - od dánskeho výrobcu detského nábytku FLEXA. 2 ks šuflíky - ružové čelo a 1 ks šuflík - modré čelo, navyše 1 ks modré čelo, pre prípadnú zámenu. Veľmi zachovalý stav, bez výrazných poškodení, čisté, pripravené na okamžité použitie. Najlepšie predaj spolu. Odber osobne v BA. Rozmery: šírka - 97,5 cm, hĺbka - 92,5 cm, výška - 20 cm. Cena - 1 ks - 15 Eur, spolu za 3 ks - 40 Eur.
Regály do predajne
Dobrý deň predám drevené regály z predajne v ktorej sa predávali cigarety,časopisy a rôzny tovar.Na predaj sú taktiež pokladne s tlačiarňou,predajné pulty,presklnená chladnička,klíma,na rozbeh podnikania veľmi pekný nábytok a príslušenstvo.všetko sa nachádza na sídlisku 3 v Prešove, treba prísť a vidieť poprípade pošleme viac foto.