bazár, predaj, inzercia, predám

Komoda

Kategória: Stoly

Komoda pod televíziu.
Komoda
Podobné inzeráty
Písací stôl a komoda - N.O.V.É.
Úplne nový písací stôl a komoda PHYLOSOPHY nepoužívané, len poskladané. Cena spolu za komodu a stôl je 180 EUR, ale predám aj jednotlivo - 90 EUR za ks. Farba je biela/grafit ( tmavo šedá ). Kúpené v predajni Sconto. Dá sa dokúpiť postel, komoda, je to študentská zostava.
Nočný stolík - komoda z dubového masívu
Ponúkam na predaj krásne vyrezávanú komoda s 2 zásuvkami. Komoda celomasívna, dub. Rozmery : 70 x 45 cm, výška 70 cm.
Komoda a stôl
Komoda, stôl, panvice a školská taška v cene. Cena pevna
Písací stôl a komoda
Predám veľmi zachovalý písací stolík a komodu, oba diely sú samostatne využiteľné, ale z jednej série. Nadčasový dizajn a praktické využitie. Stôl: 120 x 50 x 77 cm Komoda: 50 x 35 x 90 cm Najlepšie osobne Prešov/Spišské Podhradie, podľa dohody viem doviezť na trase PO-BA.
ROHOVÝ STÔL, KOMODA, SKRIŇA - SCONTO FARBA NINA
Predam zostavu NINA kupovanú v Sconte, nebola používaná len postavená. Na hranách je pár škrabancov nič velké len od prenášania. Rohový stôl, skriňa a komoda. Cena bola 550e, predám za 400e kto príde hneď tomu to dám za 350e potrebujem sa toho rychlo zbaviť. V prípade záujmu rovno volajte
TOP Predám krásny luxusný ratanový kancelársky nábytok
Predám krásny luxusný ratanový nábytok, používaný 2 roky, stav takmer nový. 2x stolička 135e/ks 2x stôl 250e/ks 1x komoda 395e 1x vitrína 395e Preferujem osobný odber, dovoz možný po dohode za príplatok.