bazár, predaj, inzercia, predám

Kompletná linka na spracovanie ovocia - šťava balenie BIB

Kategória: Výrobná linka

Predám kompletnú linku na spracovanie ovocia na šťavu za 50% ceny, veľmi málo používaná cca 24 hodín ročne prvé použitie jeseň 2016 . Linka sa skladá z vyklápača ovocinárskych košov , umývačka , triedenie , drtenie , pásový lis , vynášací dopravník, pastér, plnička . Kapacita je do 800kg/h lisovanie a 250L / h plnenie. Pevná cena 26 000 € bez DPH .
Na požiadanie zašlem link na podrobné informácie výrobcu .
Kompletná linka na spracovanie ovocia - šťava balenie BIB
Podobné inzeráty
Kompletná výrobná linka na peletovanie organických zmesí.
Výrobná spoločnosť odpredá technologické zariadenie - peletizačnú linku vhodnú na výrobu peliet z rôznych zmesí biomasy (energetické pelety, organické hnojivá, kŕmne zmesi, podstieľky pre zvieratá ...). Linka je kompletná od surovinových vstupov, cez ich úpravu, miešanie, peletovanie na chladenie, balenie: - peletizér ANDRITZ typ Paladin P600B (2x55 kW elektromotory, výkon 1,5 - 4 tony/hod), - Zásobníky surovín ...... 6 ks - Elevátory .............. 4 ks - Výkonný miešač, objem 2 m3 ........ 1 ks - Protiprúdny chladič, objem 3 m3 .. 1 ks - Drvič kladivový, dopravníky ... - Fóliovačka paletovaného tovaru zn Comarme. Linka je plne funkčná a produkuje do 10.7.2023. Po tomto termíne je určená na predaj ako celok, prípadne po častiach. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať e-mailom (peter.kotrady@), či telefonicky.
Automatická pytlovací linka/ pytlovací stroj balení do pytlů
Balící linka je vybavena zásobníkem prázdných pytlů, ze kterého je pytel automaticky vyzvednut a nasazen na plnící hubici. Po naplnění naváženou dávkou je pytel automaticky spuštěn na odváděcí pás a zaveden do zavírací linky. Linka může být vybavena střásáním produktu v průběhu plnění pytle nebo porézní sondou pro odsátí vzduchu z pytle pro lepší usazení produktu na dno pytle. Nyní nově lze osadit linku robotickým pracovištěm pro paletizaci ve spolupráci s firmou Kawasaki.
Odstupim výrobnú prevádzku
Odstupim veľmi dobre zabehnutú výrobnú prevádzku na spracovanie palivového dreva s možnosťou pokračovať so všetkým čo je k tomu potrebné, výrobná prevádzka je kompletne pripravená na začínajúcu sezónu je možné ihneď pokračovať v areáli kde sa prevádzka nachádza je veľmi nízky nájom a elektrina, taktiež veľmi dobrý prístup s diaľnice Výrobná linka, odstupim prevádzku, palivové drevo, výroba, drevo výroba, palivo
Linka na výrobu medzistienok
Na predaj celá prevádzka na spracovanie vosku na medzistienky od nemeckej firmy Rietsche. Šírka valcov 60cm t.j. možno robiť až CS rozmer dvoma radami súčasne. Produkcia 40 kg medzsitienok za hod a viac. Sterilizátory, prečerpávanie tekutého vosku, chladenie všetko skoro nové, prevádzkované asi rok. Profesionálny stroj. Viac informácií na alebo - volať, písať len seriózny záujem medzistienky, včelí vosk,
Briketovacia linka BRIKLIS
Hydraulický LIS BrikStar 200, sušička BUS 200, predkúrenisko, balička, .... V prevádzke cca 8000 hodín, linka je plne funkčná vo veľmi dobrom stave, r.v. 2010, príkon 56 kW, valcové brikety 200 kg/h. Cena 45000 EUR resp. dohoda. Roznava. Tel. .
Baliaca linka na sypké materiály (5 - 25 kg vrecia).
Výrobná spoločnosť odpredá dve poloautomatické baliace linky na sypký materiál (kŕmne zmesi, pelety, hnojivá ...). Linka používa samostatné vrecia, nie vrecia navinutého v kotúči. Uzatváranie vriec šitím Fischbein i lepením, Mispack. Obe plne funkčné, stále vyrábajú. V pripade záujmu, kontaktujte ma mailom, alebo telefonicky.