bazár, predaj, inzercia, predám

Koncertná aparatúra pre elektrickú gitaru

Kategória: Strunové nástroje

Predám koncertnú aparatúru komplet tak ako je na obrázku plus diaľkové na gitaru, kabeláž , stojan na mikrofón, mikrofóny, stojan na noty a gitaru a iné potrebné káble... Dohoda istá. Dôvod predaja - všetko dobré raz musí skončiť ...
Koncertná aparatúra pre elektrickú gitaru
Podobné inzeráty
Predám elektrickú gitaru + príslušenstvo
Predám elektrickú gitaru + príslušenstvo: gitara Ibanez GRG121 DX - BKF, multiefekt ZOOM G1 Four + adaptér, kombo Marshall MG15G, gitarový popruh Ibanez, slúchadlá Superlux HD681 Evo, obal na gitaru Madarozzo, stojan na gitaru + káble Všetko minimálne používané. Na gitare len malé poškodenie farby( na foto).
Predám struny na elektrickú gitaru
Predám struny na elektrickú gitaru 5x struny na elektrickú gitaru 4x fender a 1x stamar. Nie sú to sady je to len 5ks strún spolu! Cena je 6 € spolu s poštovným a balným. Na dobierku neposielam ak máte záujem dám Vám číslo účtu po pripísaní peňazí zasielam obratom 1.triedou.
FUSTERO /Barcelona/ - TOP koncertná mechanika
FUSTERO /Barcelona/ - TOP koncertná mechanika pre klasické a flamenco gitary zo slávnej španielskej dielne Fustero z Barcelony. + 8 zlatých šrobikov. 100%-výborný stav , plne funkčná.
Elektrická gitara Fender Squier stratocaster
Dobrý deň predám elektrickú gitaru Fender Squier stratocaster, ktorá nebola používaná často. Pridám k nej kombo, kábel, taktiež pás na gitaru Fender, obal na gitaru . Gitaru by som odporučila pre začiatočníka/ pokročilého. Dôvod predaja je kvôli kúpe novej gitary.
Ladiaca mechanika na gitaru
3x ľavá 3x pravá olejová mechanika na elektrickú/akustickú gitaru. Úplne nová, nepoužitá. Dôvod predaja - chcel som vyrobiť elektrickú gitaru a nedokončil som ju.
Predám elektrickú 7-strunnú gitaru ESP-LTD
Predávam elektrickú 7-strunnú gitaru ESP-LTD AW 7 (Signature model Alex Wade, Whitechapel), čierno-bordová, snímač pri krku Dimarzio D-Activator 7, pri kobylke BKP Aftermath. Pôvodný kobylkový snímač Dimarzio D-Activator 7 môžem dodať v prípade záujmu. Made in Korea. Gitara je v skvelom stave, používaná iba v štúdiu. Tvrdý gitarový kufor je samozrejmosťou. Gitaru je možné vyskúšať osobne v Bratislave. Preferujem osobný odber, neposielam poštou ani na dobierku. Nevymieňam.