bazár, predaj, inzercia, predám

Kontrabas

Kategória: Sláčikové nástroje

Predám približne 100-ročný celodrevený kontrabas. Je veľmi dobre zachovaný a generálkovaný u odborníka. Má krásny zvuk a pohodlný dohmat. Má nové struny a je v plne funkčnom stave.
Kontrabas
Podobné inzeráty
Kontrabas 3/4 celodreveny
Predám kvalitný celodreveny 3/4 kontrabas L. Prokop . Nastroj je nadstaveny husliarom novú kobylku,ebenovy hmatník,struny Belcanto.Menzura 104 cm D bas. Kontrabas je bez ďalších investícií cena 2750 eur.Mozna výmena za lacnejší kontrabas a doplatok
Kontrabas 1/8 Schneider
Predám kontrabas Schneider 1/8 kupovaný na Slovensku v 01/2020. Používaný jedným dieťaťom, v perfektnom stave. Dôvod predaja je kúpa väčšieho. V cene kontrabasu je aj púzdro na kontrabas a dva sláky. Francúzsky a nemecký. Kontrabas bude k dispozícii v druhej polovici augusta 2023, po odohraní posledných vystúpení (používaný v Detskom folklórnom súbore PEČENIČAN). K osobnej obhliadke je k dispozícií kedykoľvek v podvečerných hodinách v Bátovciach.
Predám nový sláčik na kontrabas "Elegant"- Karbon Graf
Predám nový sláčik na kontrabas " ELEGANT- KARBON- GRAFIT” ROZMER 3/4= 70 cm + 6 cm čierna skrutka, -krásna zdobená ebenová žabka -Nemecký štýl, -Carbon:skelné vlákno (veľmi, pevné, odolné a ľahké, fantastické vypracovanie). - Sibírsky, biely konský vlas. Posielám aj dobierkou v tvrdom obale. - vyrobená z vysoko kvalitných uhlíkových vláken, Skvelé vyváženie a rozloženie hmotnosti. CENA: 130,- Euro Poštovné a balné v cene!!! Kontakt: Cena nového modelu: 286,- Euro Link:
Ebenové hmatníky - husle, viola, violončelo a kontrabas
Ponúkam nové ebenové hmatníky na sláčikové nástroje - husle, viola, violončelo, kontrabas. Overená kvalita slovenskými husliarmi. Husle - 20e Viola - 22e Violončelo - 100e Kontrabas - 200e Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!
Predám nový sláčik / slák na kontrabas BRAUN DIAMOND 3/4 veľ
Predám nový sláčik / slák na kontrabas BRAUN DIAMOND 3/4 veľkosť, Nemecký štýl, komplet zabalený, Brazilské drevo, 8 hrán po celej dĺžke sláčika!!! tak ako vidíte no fotografiách ani raz nepoužitý. Kvalitné prevedenie, kvalitný konský vlas. Dĺž vlasu: 55cm (viď foto), celý slačik dĺžka: 74 cm, kontrabasový sláčik vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, kvalitné konské vlasy. Pekne zdobená ebenová žabka. Skvelé vyváženie a rozloženie hmotnosti. Poštovne a balné zadarmo v cene!!! Posielam aj dobierkou v tvrdom obale. CENA: 119,- Euro Kontakt: 00 421 Cena v obdhode tu: Cena nového € 179,- Možný aj osobný odber.
Kontrabas
Predam 3/4 celodrevený kontrabas. Má veľmi dobrý zvuk, vhodný do ľudovej kapely.