bazár, predaj, inzercia, predám

☎️☎️☎️KOSENIE DRVENIE PÍLENIE ☎️☎️☎️

Kategória: Ostatné

☎️☎️☎️ PRAX VIAC AKO 14 ROKOV ☎️☎️☎️

Pracujeme v Bratislave a okolí do 100km.
PRACUJEME POČAS CELÉHO ROKA

Ponuka našich služieb :
- Mulčovanie pozemkov , záhrad , okraje ciest lúk v neobmedzej veľkosti pozemku
-Čistenie pozemkov, záhrad
-Frezovanie (odstránenie) pňov
- kosenie
- mulčovanie
- strihanie živých plotov a kríkov
- výškové orezávanie tuji
- spilovanie stromov
- spilovanie stromov aj v rizikovom a
nedostupnom teréne
- orezávanie konárov , vetiev a častí
stromov
- rizikové pílenie horolezeckou technikou
- pílenie kmeňov a hrubých konárov na presnú
dľžku
- likvidácia konárov
- drvenie , štiepkovanie konárov
- príprava pozemkov pre Developerov
- úprava, čistenie a výsadba zanedbaných
hrobov
- odvoz polien
- kalanie dreva, štiepenie dreva
- výsadba rastlín
- úprava,čistenie zanedbaných pozemkov ,záhrad
- odstránenie a odvoz starých chatiek
- realizácia záhrad
- vypratávanie bytov, pivníc,povál, garáži
- odvoz odpadu

Mulčujeme (kosíme ) pozemky,záhrady okraje ciest malých aj veľkých rozmerov.Veľkou výhodou našeho mulčovacieho zariadenia je,že pri práci nie je nutné obmedziť premávku,čím sa samozrejme šetria zbytočne vzniknuté problémy.

Kosíme pravidelne aj jednorázovo. V rovine, vo svahu. Poradíme si s vykosou burinou, malinčím, šípkami, agátmi, náletmi a drevinami.

Zabezpečujeme spilovanie celých stromov alebo inak znehodnotené konáre , ktoré ohrozujú Vaše bezpečie alebo Vám nejakým iným spôsobom prekážaju.

Veľkou výhodou drvenia, štiepkovania konárov je, že takto zmenšíme kopu na cca 7% pôvodnej veľkosti, čo v konečnom dôsledku šetrí peniaze za odvoz ( kontajner, veľké auto ).

S prácami, ktoré poskytujeme , máme 14 ročné skúsenosti, a práve preto Vám vieme zabezpečiť rýchlo a kvalitne odvedenú prácu.

Cenovú ponuku Vám vieme vypracovať za pár hodín.

online objednávky NON STOP na

najkosenie@

Viac o našich prác a aj recenziu nájdete na :

trávy štiepkovanie drvenie pílenie rizikové pílenie výškové pílenie čistenie pozemkov

Kalanie, štiepenie dreva krovinorez
☎️☎️☎️KOSENIE DRVENIE PÍLENIE ☎️☎️☎️
Podobné inzeráty
Rizikové vypilovanie, pílenie a orez stromov
PONÚKAME ARBORISTICKÉ PRÁCE : ASANÁCIA STROMOV PÍLENIE NEBEZPEČNÍCH STROMOV PÍLENIE V TAŽKO DOSTUPNOM TERÉNE VÝRUB STROMOV RIZIKOVÉ PÍLENIE A VÝRUBY STROMOV STRIHANIE STROMOV PÍLENIE STROMOV PO ČASTIACH RIZIKOVÉ VYPILOVANIE HOROLEZECKOU TECHNIKOU RIZIKOVÉ VYPILOVANIE STROMOLEZCKOU TECHNIKOU POSTUPNÉ A KONTROLOVANÉ SPÚŠŤANIE KONÁROV BEZPEČNE NA ZEM PÍLENIE NAD STRECHAMI , ALTÁNKAMI, ELEKTRICKÝM VEDENÍM STRIHANIE ŽIVÝCH PLOTOV SKRACOVANIE TUJÍ PÍLENIE NÁLETOVÝCH DREVÍN KOMPLETNÝ ODVOZ ODPADU PO PRÁCI AUTODOPRAVA DODÁVKOU. ODVOZ A LIKVIDÁCIA vzniknutého zeleného odpadu a buriny je samozrejmosť. ZABEZPEČUJEME KOMPLETNÝ ODVOZ A VYČISTENIE POZEMKU OD KONÁROV, BURINY, LÍSTIA... PO KAŽDEJ PRÁCI. VYPRACOVANIE CENOVEJ PONUKY PO DOHODE A OBHLIADKE SO ZÁKAZNÍKOM. Obhliadky a nacenenie zdarma. PRACUJEME PO CELOM ÚZEMÍ SLOVENSKA. V prípade záujmu a pre viac informácií volajťe - V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. VOLAJTE NONSTOP. Pre viac fotiek našej práce nás nájdete aj na Facebooku: POZRITE SI AJ NAŠE ĎALŠIE INZERÁTY stromolezeckej kosenie a údržbu trávnikov Údržba zelene Údržba záhrad vyčistenie zarastených a stavebných pozemkov úpravy pozemkov Ukladanie trávnych kobercov výsadba záhradných drevín likvidácia odpadu a konárov spilovanie, arboristika arboristické práce spilenie, spiliť, pilenie, pilit, popilit, opilit, orezat,, orez, vyrub, vyrúbanie, tazba dreva, rizikove stromy, výškové práce, prace vo vyskach, lezecka technika, husqvarna stihl
výrub stromov Pílenie stromov orez stromou vo výškach
Ponúkame vám: PÍLENIE STROMOV VÝRUB STROMOV VÝRUB STROMOV V NEDOSTUPNOM TERÉNE VÝRUB DREVÍN , RIZIKOVÉ VYPILOVANIE HOROLEZECKOU-STROMOLEZECKOU TECHNIKOU RIZIKOVÉ PÍLENIE VO VÝŠKACH POSTUPNÝM ZREZÁVANÍM LIKVIDÁCIU DREVNEJ HMOTY PO VÝRUBE POSTUPNÉ A KONTROLOVANÉ SPÚŠTANIE KONÁROV NA ZEM, PÍLENIE NAD STRECHAMI, ALTÁNKAMI A ELEKTRICKÝM VEDENÍM ... ČISTENIE POZEMKOV, ÚPRAVY ZÁHRAD, ÚDRŽBU ZÁHRAD, PRAVIDELNÉ ZÁHRADNÍCKE SLUŽBY KOSENIE A RÔZNE INÉ DRUHY PRÁC. ODVOZ A LIKVIDÁCIA vzniknutého zeleného odpadu a buriny je samozrejmosť.ZABEZPEČUJEME KOMPLETNÝ ODVOZ A VYČISTENIE POZEMKU OD KONÁROV, BURINY, LÍSTIA... PO KAŽDEJ PRÁCI. VYPRACOVANIE CENOVEJ PONUKY PO DOHODE A OBHLIADKE SO ZÁKAZNÍKOM. Obhliadky sú samozrejme zadarmo. PRACUJEME PO CELOM ÚZEMÍ SLOVENSKA V prípade záujmu a pre viac informácií- VOLAJTE NONSTOP. POZRITE SI AJ NAŠE OSTATNÉ INZERÁTY Pre viac fotiek našej práce nás nájdete aj na Facebooku: pilenie , vyrub , spilovanie , tazba dreva , rizikovy vyrub , vyskove prace , živý plot spilovanie, spilenie, spiliť, pilenie, pilit, popilit, opilit, orezat, zrezat, orez, frézovanie, pílenie, rizikové pílenie stromov, výrub stromov v nedostupnom teréne likvidácia pňov, výrub, frézovanie pňa vyrub, vyrúbanie, tazba dreva, rizikove stromy, nebezpecny strom, výškové práce, prace vo vyskach, lezecka technika ovocne stromky , ovocne stromy stromolezeckej kosenie a údržbu trávnikov husqvarna stihl PílA PilčíK Píliť
DRVIČ NA DRVENIE ODPADU Z DREVNÝCH ODREZKOV S JEMNOU FRAKCIU
DRVIČ PROFI 800-2 HORIZONT ( 119 kW) – dvojsekciový Väčší rozmer vstupnej násypky dvojsekciového DRVIČA PROFI 800-2 HORIZONT (ďalej len DP 800-2 H) ponúka širšiu škálu podrvenia materiálu. Zariadenie slúži na drvenie odpadu z drevených hranolov a odrezkov z píly na jemnú pilinu, ktorá je následne vhodná na peletovanie. Veľkou výhodou drviča je, že zvládne zredukovať drevný odpad v surovom – mokrom stave, ako ja v suchom stave. Tým, že drvič je dvojsekciový, šetrí sa prepravný a úložný priestor pre odpad a zjednoduší sa jeho ďalšie spracovanie. DP 800-2 H podrví drevo (palety, odpad z výroby, preglejku, drevotriesku, drevený nábytok , odpad vo viniciach, sadoch), plast (plastové sudy, PET fľaše, PET fólie, polystyrén, plastové nádoby, plastové obaly), kov (kovové nádoby, konzervy, bicykle, autosedačky, kabeláž – Cu, Al, starý riad, kovový šrot, kovové súčiastky), papier (kartón, rozvoľnený papierový obal, zväzky papiera, knihy, kancelárske zakladače, papierové trubice, tetrapakové obaly), sklo (sklenené fľaše, nádoby, obaly, poháre, fľašky od kozmetiky, okenné sklo). Podľa typu drveného materiálu sa navrhuje vhodný model zubov. Je nevyhnutné pripomenúť, že podrvením materiálu môžeme zmenšiť pôvodný objem vyprodukovaného odpadu až o 80 %. JE VHODNÝ: - do stredných prevádzok a firiem, - pre nábytkárov, stolárov, stolárske centrá na drvenie drevotriesky, drevnej štiepky, hoblín, malých drevených debničiek, odpadu zo stolárskych centier, - na drvenie kôry po následnom omietaní z reziva, - pre vinárov na drvenie haluziny, - pre záhradkárov na drvenie biologického odpadu a skvalitnenie kompostu, - pre firmy, kde vzniká papierový odpad v obmedzenom množstve (kartón, obaly, skartácia papiera), - pre firmy, kde vzniká zmiešaný kovový, plastový či gumený odpad (nádoby od farieb, riedidiel či iných chemikálií, plastové nádoby, obaly, fólie, fľaše, dosky, profily, a i.). POPIS A PREDNOSTI DRVIČA: veľkorysá drviaca komora tichá prevádzka, patentované prevodovky a drviace ozubenie, spätný chod pri preťažení, VRCHNÁ SEKCIA (2 x 22 kW) – dve hriadele s vymeniteľným ozubením, výsledkom je hrubá frakcia SPODNÁ SEKCIA – (75 kW) – kladivový spôsob drvenia, prídavné sito, výsledkom je jemná frakcia – pilina vhodná na peletovanie. Vyrobené na Slovensku! Výber správneho modelu drviacej technológie do značnej miery závisí od vlastností spracovávaného materiálu. Preto odporúčame úzko spolupracovať s kvalifikovanými pracovníkmi firmy Shredder Technology, ktorí svojou odbornosťou zabezpečia pre Vás a Vašu firmu to najoptimálnejšie riešenie. W W W.
DRVIČ NA DRVENIE DREVNEJ KÔRY
DRVIČ PROFI 800 ( 2 x 11 kW) – jednosekciový Väčší rozmer vstupnej násypky dvojrotorového DRVIČA PROFI 800 (ďalej len DP 800) ponúka širšiu škálu podrvenia materiálu. DP 800 podrví drevo (palety, odpad z výroby, preglejku, drevotriesku, drevený nábytok , odpad vo viniciach, sadoch), plast (plastové sudy, PET fľaše, PET fólie, polystyrén, plastové nádoby, plastové obaly), kov (kovové nádoby, konzervy, bicykle, autosedačky, kabeláž – Cu, Al, starý riad, kovový šrot, kovové súčiastky), papier (kartón, rozvoľnený papierový obal, zväzky papiera, knihy, kancelárske zakladače, papierové trubice, tetrapakové obaly), sklo (sklenené fľaše, nádoby, obaly, poháre, fľašky od kozmetiky, okenné sklo). Podľa typu drveného materiálu sa navrhuje vhodný model zubov. Podrvením materiálu môžeme zmenšiť pôvodný objem vyprodukovaného odpadu až o 80 %. JE VHODNÝ: - do stredných prevádzok a firiem, - pre nábytkárov, stolárov, stolárske centrá na drvenie drevotriesky, drevnej štiepky, hoblín, malých drevených debničiek, odpadu zo stolárskych centier, - na drvenie kôry po následnom omietaní z reziva, - pre vinárov na drvenie haluziny, - pre záhradkárov na drvenie biologického odpadu a skvalitnenie kompostu, - pre firmy, kde vzniká papierový odpad v obmedzenom množstve (kartón, obaly, skartácia papiera), - pre firmy, kde vzniká zmiešaný kovový, plastový či gumený odpad (nádoby od farieb, riedidiel či iných chemikálií, plastové nádoby, obaly, fólie, fľaše, dosky, profily, a i.). POPIS A PREDNOSTI DRVIČA: veľkorysá drviaca komora tichá prevádzka, patentované prevodovky a drviace ozubenie, spätný chod pri preťažení. Vyrobené na Slovensku! Výber správneho modelu drviacej technológie do značnej miery závisí od vlastností spracovávaného materiálu. Preto odporúčame úzko spolupracovať s kvalifikovanými pracovníkmi firmy Shredder Technology, ktorí svojou odbornosťou zabezpečia pre Vás a Vašu firmu to najoptimálnejšie riešenie. W W W.
Rizikové vypilovanie pílenie a orez stromov
PONÚKAME ARBORISTICKÉ PRÁCE : ASANÁCIA STROMOV PÍLENIE NEBEZPEČNÍCH STROMOV PÍLENIE V TAŽKO DOSTUPNOM TERÉNE VÝRUB STROMOV STRIHANIE STROMOV PÍLENIE STROMOV PO ČASTIACH RIZIKOVÉ VYPILOVANIE HOROLEZECKOU TECHNIKOU RIZIKOVÉ VYPILOVANIE STROMOLEZCKOU TECHNIKOU POSTUPNÉ A KONTROLOVANÉ SPÚŠŤANIE KONÁROV BEZPEČNE NA ZEM PÍLENIE NAD STRECHAMI , ALTÁNKAMI, ELEKTRICKÝM VEDENÍM KOMPLETNÝ ODVOZ ODPADU PO PRÁCI ODVOZ A LIKVIDÁCIA vzniknutého zeleného odpadu a buriny je samozrejmosť. ZABEZPEČUJEME KOMPLETNÝ ODVOZ A VYČISTENIE POZEMKU OD KONÁROV, BURINY, LÍSTIA... PO KAŽDEJ PRÁCI. VYPRACOVANIE CENOVEJ PONUKY PO DOHODE A OBHLIADKE SO ZÁKAZNÍKOM. Obhliadky a nacenenie zdarma. PRACUJEME PO CELOM ÚZEMÍ SLOVENSKA. V prípade záujmu a pre viac informácií volajťe - V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. VOLAJTE NONSTOP. Pre viac fotiek našej práce nás nájdete aj na Facebooku: POZRITE SI AJ NAŠE ĎALŠIE INZERÁTY stromolezeckej kosenie a údržbu trávnikov Údržba zelene Údržba záhrad vyčistenie zarastených a stavebných pozemkov úpravy pozemkov Ukladanie trávnych kobercov výsadba záhradných drevín likvidácia odpadu a konárov spilovanie, arboristika arboristické práce spilenie, spiliť, pilenie, pilit, popilit, opilit, orezat,, orez, vyrub, vyrúbanie, tazba dreva, rizikove stromy, výškové práce, prace vo vyskach, lezecka technika, husqvarna stihl
SLUŽBY VÁM | ÚDRŽBA ZELENE A POZEMKOV | 2011 - 2023
SINCE 2011 Už viac ako 10 rokov Vám, ponúkame záhradnícke služby, serióznu a kvalitnú prácu, precíznosť pri prácach, dôraz na detail, spoľahlivosť ! • ODBORNÝ REZ A STRIHANIE OVOCNÝCH STROMOV - arborist standard* (opravné rezy, výchovný rez, udržiavací rez, zmladzovací rez, presadby a výsadby stromov a rastlín) • RIZIKOVÉ, HAVARIJNÉ OREZY, PÍLENIE A VÝRUBY STROMOV, KLČOVANIE PŇOV (výškové pílenie stromov stromolezeckou technikou alebo plošinou, pílenie dreva na časti) • PRÍPRAVA A ČISTENIE DLHODOBO ZARASTENÝCH POZEMKOV (spracovanie odpadu, mulčovanie, drvenie, štiepkovanie) • ÚDRŽBA, REKONŠTRUKCIA A ZAKLADANIE TRÁVNIKOV (kosenie okrasných trávnikov, vertikutácia, aerifikácia, hnojenie, dosievanie) • ÚDRŽBA, REKONŠTRUKCIA, REVITALIZÁCIA ZÁHRAD (výsadba a presadba rastlín, mulčovanie, čistenie záhonov) • KOSENIE VEREJNÝCH A SÚKROMNÝCH POZEMKOV (výkonnými profesionálnymi krovinorezmi zn. STIHL, rotačnou kosačkou s pojazdom pre okrasné trávniky, bubnovou kosačkou pre vysokú a húževnatú zeleň, mulčovanie trávy, mulčovacou kosačkou) • STRIHANIE RASTLÍN, ŽIVÝCH PLOTOV, SKRACOVANIE A ÚPRAVA TUJÍ (vyčistenie záhonov, mulčovanie, hnojenie bio. hnojivom) • TERÉNNE PRÁCE, PRÍPRAVA POZEMKOV, PLANÍROVANIE, ORANIE POZEMKOV (rekultivácia pozemkov, návoz zeminy a zlepšenie pôdnych podmienok pôdy, finálna úprava pozemku) • POSTREKY RASTLÍN, LIKVIDÁCIA BURÍN A RUDERÁLNEHO PORASTU (biologické postreky proti hubovým ochoreniam, chemické a mechanické odstraňovanie nežiadúcich burín) • LIKVIDÁCIA SRŠŇOV, ÔS (totálna bezpečná likvidácia sršních a osích hniezd s dlhodobým zamedzením prístupu, sršeň, osy) • REKONŠTRUKCIE OPLOTENIA (odstránenie a likvidácia starého oplotenia, dodanie materiálu, montáž) • VYPRATÁVANIE POZEMKOV A NEHNUTEĽNOSTÍ • BÚRACIE A DROBNÉ STAVEBNÉ PRÁCE (vyčistenie priestorov od nepotrebného materiálu, odvoz odpadu na skládku) • ODVOZ A LIKVIDÁCIA ODPADU (zber odpadu, naloženie a odvoz odpadu na skládku) • ZIMNÁ ÚDRŽBA odhŕňanie snehu, odpratávanie snehu, posyp soľou Pre šetrenie času a kvalitne odvedené práce, využívame benzínové motorové profesionálne technické zariadenia, preto nie je nutná vaša domová, chatová či záhradná elektrická energia! Disponujeme všetkým záhradným náradím a strojovou technikou. "STAŇTE SA AJ VY NAŠIM SPOKOJNÝM ZÁKAZNÍKOM" Peter Rybár 0 9 1 1 3 9 9 9 3 3 sluzbyvam@