bazár, predaj, inzercia, predám

Košice - montér klimatizácií, vzduchotechniky

Kategória: Stavebníctvo

Baltes klima s.r.o., Holubyho 11, Košice príjme montéra na montáž klimatizačných zariadení, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel.
Práca v stabilnej spoločnosti. Už 31. rokov sme tu pre našich spokojných zákazníkov
Zamestnanecké benefity :
podporujeme vzdelávanie, kariérny rast, nadobudnutie vedomostí z odboru.
možnosť využitia firemného vozidla na cestu do/z práce, zamestnanecké zľavy.
Pracovný čas PO-PIA : od 7:00 do 15:30, Platobné podmienky : od 1.300 € brutto, mzda pozostáva zo základnej a variabilnej zložky podľa výkonu.
Osobnostné predpoklady a zručnosti : Stredoškolské vzdelanie, Vodičské oprávnenie Skupina B, zručnosť, fyzická zdatnosť, samostatnosť, tímová práca, ochota učiť sa nové veci, dĺžka praxe aspoň 12 mesiacov vítaná.
Práce sa vykonávajú prevažne v Košiciach a okolí.
Kontaktovať nás môžete telefonicky - , osobne alebo nám pošlite životopis na e-mail baltesklima@, klima@, ww.
Košice - montér klimatizácií, vzduchotechniky
Podobné inzeráty
Montér vzduchotechniky - SZČO - Nemecko - IHNEĎ
Hľadáme jednotlivcov alebo dvojice skúsených samostatných montérov vzduchotechniky. Práca vyžaduje prax a znalosť čítania výkresov, je potrebné sa dorozumieť nemecky s nadriadeným na pracovisku. Nástup: priebežne počas celého roka Hodinová sadzba: 23€ - 25€ (záleži podľa skúseností a znalosti nemeckého jazyka) Miesto výkonu práce: Nemecká spolková republika Ubytovanie: zabezpečené a po dohode hradené Fakturácia a splatnosť: 14/21 Turnusy podľa dohody: 3+1 alebo 4+1 Trvanie: dlhodobo Pracovný čas: 60+ hod. / týždeň Typ práce: Kompletná príprava a montáž vzduchotechniky podľa výkresovej dokumentácie. Podmienky: v partii aspoň 1 nemecky hovoriaci pracovník, živnosť + A1/legislatíva, vlastné auto, základné náradie (vodováha, kladivo, kábel bubon, nožnice na plech, pištoľ na silikón, golasada s vidlicovými, račnovými a imbusovými kľúčmi) potrebné aku náradie: normálna a rázová uťahovačka so sadou bitov a nástrčných orechov, vŕtačka do betónu, aku flex, laser. Pri vzájomnej spokojnosti zaručujeme dlhodobú stabilnú spoluprácu. V prípade záujmu nám pošlite svoj životopis na info@ alebo nám zavolajte. Sivák Kovalčík Dogma s.r.o.
Práca v Nemecku
Firma JLT Company práve obsadzuje pozície: -Montér vzduchotechniky -Montér kúrenia & chladenia -Vedúci vzduchotechniky (povinnosť Nemeckého jazyka) -Vedúci kúrenárských prác (povinnosť Nemeckého jazyka) -Zvarač -Pomocník Projekty sa nachádzajú v Nemecku Finančné ohodnotenie závisí od pracovnej pozície a skúsenosti. Pozície sú voľné ako pre jednotlivcov tak aj pre skupiny Turnusy podľa dohody a potreby, obojstranne. Fakturácia- 14/14 Mzda 18-37€/hod. Nástup možný ihneď alebo dohodou. Kontakt : -E-mail : jltcompanyjlt@ -Tel.kontakt : Neváhajte nás kontaktovať. Pozície sú obmedzené počtom.
Montér klimatizácii / aj bez praxe
Do nášho kolektívu hľadáme nového ambiciózneho kolegu s elektrikárskym osvedčením §21. Hľadáme montéra klimatizácii, vzduchotechniky, rekuperácii a čoskoro tepelných čerpadiel na dlhodobú spoluprácu. Ak si túto prácu ešte nevykonával nevadí, prax si u nás urobíš a to vrátane odborných školení s certifikáciou. Ak máš chuť pracovať v stabilnej a perspektívnej firme v mladom kolektíve so skvelým osobným ohodnotením, tak neváhaj a ozvi sa. Radi sa s tebou stretneme na osobnom pohovore. Mzda od 1 200€ + motivujúce výkonnostné odmeny. U nás získaš: -Motivujúce finančné ohodnotenie -Stabilné pracovné miesto -Vzdelávanie a školenia -Možnosť profesijného rastu -Transparenté odmeny Osobnostné predpoklady: - elektrikárske osvedčenie §21 - skúsenosti s montážnymi prácami (prax minimálne 3 roky) - vodičský preukaz B - schopnosť pracovať vo výškach, nie veľkých, ale predsa budeš na rebríku - príjemné vystupovanie, pretože reprezentuješ seba aj firmu - kvalitná práca a spoľahlivosť E-mail: info@ tel.č.:
Vodoinstalater, kurenar, zvarac, monter vzduchotechniky
Hladame sikovnych instalaterov, kurenarov, zvaracov-autogen, monterov vzduchotechniky ako aj sikovnych pomocnikov co maju zaujem naucit sa nieco nove. Pracuje sa vyhradne na velkych projektoch trvajucich minimalne 6 mesiacov, ziadne rodinne domy a jazdenie krizom-krazom nemeckom. Zabezpecujeme a plne hradime ubytovanie, poskytujeme pracovne naradie, oblecenie a firemne vozidla. Tyzdenne sa pracuje 60-65h. Praca je vhodna aj pre ucelene partie s vlastnym naradim resp vozidlom. PROSIM ABY SA OZVALI IBA ZAUJEMCI ZO STREDNEHO A VYCHODNEHO SLOVENSKA! Hodinova mzda dohodou po telefone. 15-21€ Nastup mozny ihned
SURNE MONTER vzduchotechniky 25€
Ponuka práce pre monterov vzduchotechniky SURNE !!! nástup je možny aj počas týždňa -jedná sa o nové podzemné a nadzemné budovy okolie Fankfurtu stabilna práca na 2 roky minimalne. Požadujeme: - Živnostenské oprávnenie + formulár A1 - Prax minimálne 1 rok - Vlastné vozidlo a základné náradie po dohode odvoz do práce a na stavbu zabezpečíme Miesto výkonu práce: Nemecko - Okolie Frankfurtu Prac čas 10h denne pracuje sa aj v sobotu. Fakturacia 14/14 , možnosť záloh. Ubytovanie plne hradene firmou Na ubytovaní štandardne práčka, kuchyňa,mikrovlna rura , chladnička atd... Viac informácií po telefóne alebo pohovore.
Monter vzduchotechniky
Dobrý deň , prímeme na trvalo montera vzduchotechniky .Podmienkou je zodpovednosť, zručnosť,pracovitosť. Odmena za prácu je od 8-10e/hodina , podla schopností. Len szco alebo dohoda.Prímeme aj studentov vo forme letnej brigády. Okolie Nove Mesto nad Vahom.