bazár, predaj, inzercia, predám

Kotol na tuhé palivo, plynový kotol, plynový ohrev

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám kotol na tuhé palivo, plynový kotol a prietokový ohrievač.
Cena dohodou.
Bližšie info na t.č.
Kotol na tuhé palivo, plynový kotol, plynový ohrev
Podobné inzeráty
Drew 24
Kotol na tuhé palivo DREX, výkon 24kW DREW MET Materiál Oceľ Výkon 24 kW Vhodné palivo Čierne uhlie, Drevené brikety, Kotol na tuhé palivo DREX, 24kW DREX je kotol na tuhé palivo, určený na spaľovanie kusového dreva vo forme polien. Kotly využívajú pri prevádzke prirodzený ťah vzduchu pomocou sklopnej klapky v dvierkach popolníka, ktorú možno nastaviť ručne alebo pomocou regulátora ťahu, pričom pri spaľovacom procese nie je potrebná elektrická energia. Priestranná spaľovacia komora a veľké nakladacie dvierka umožňujú spaľovať veľké kusy dreva s dĺžkou do 55 cm* bez nutnosti sekania. DREX je kotol s jednoduchou ale dômyselnou konštrukciou, ktorá je zárukou jeho spoľahlivej prevádzky a dobrých parametrov spaľovania. Kotol je vybavený spoľahlivým pohyblivým liatinovým roštom a je prispôsobený na prevádzku s regulátorom ťahu komína. Je ideálny na napájanie sústav s gravitačným obehom vody. Palivo: suché kusové drevo. Alternatívne palivo: čierne uhlie, drevené brikety. Má uzatvorený kanál s prívodom vzduchu, vďaka čomu je možné kontrolovať činnosť kotla pomocou regulátora a ventilátora (voliteľné). * dĺžka násypnej komory pre výkon 20 kW a 24 kW. Výhody kotlov DREX: – sú šetrné k životnému prostrediu, – produkujú menej škodlivých látok, – vykazujú vysokú tepelnú účinnosť viac ako 88 %, – majú modernú konštrukciu s využitím keramických komponentov, čo výrazne zvyšuje účinnosť spaľovacieho procesu, – v kotloch od spoločnosti DREW-MET sa používa certifikovaný kotlový plech P265GH s hrúbkou 6 mm – dostupné paliva- čierne uhlie, drevené brikety, suché drevo.
kotol na tuhe palivo, skladom
Predam liatinovy kotol na tuhe palivo 4,5,6 clankov 20,25,30kw 20kw 4 clanky 1200€ 25kw 5 clankov 1350€ 30kw 6 clankov 1500€ s moznostou doplnenia horaku a zasobnika na peletky (emisna trieda 5) ocelovy kotol na tuhe palivo 20kw 1100 28kw 1200 Foto ilustracne Podobny ako Viadrus Hercules, Buderus, hunor kappa po dohode viem zabezpecit zapojenie. moznost akumulacna nadoba, bojler, tepelne cerpadlo,ohrev cez fotovoltika, ... Viac info mail alebo mobil
Kotol na tuhé palivo na ohrev TUV a UK  VIGAS 25
Predám používaný kvalitný kotol slovenského výrobcu VIGAS 25 KW na drevo a uhlie. Kotol je určený na ohrev TUV a ústredné vykurovanie. Je aktuálne demontovaný a pred opätovnou montážou potrebuje vyčistiť palivový priestor, prípadne obnoviť na niekoľkých miestach náter. Tiež potrebuje vymeniť pár súčastí palivového priestoru ktoré už mám k nemu kúpené a tesnenie dvierok. Výhodou je to, že sú dostupné všetky ND, nakoľko sa kotol stále vyrába. Pôvodná cena v bola okolo 1900 €. kotol je možné repasovať a spustiť aj s pomocou servisného technika. Pred demontážou fungovala aj automatika a ventilátor.
Kotol na Drevo tuhe palivo
Zdravim. Predám úplne Nový nepoužívaný Kotol na tuhe palivo. Kotol je vyrobený z vysokokvalitnej kotlovej ocele. Dôvod predaja kotol je nevyhovujuci. Všetky potrebné informácie poskytnem telefonicky
Predám liatinový kotol na tuhé palivo Viadrus
Predám liatinový kotol na tuhé palivo značky Viadrus, 26kw. Kotol je starší, rok výroby 1987, používaný bol však menej ako 10 rokov. Kotol je plne funkčný. Cena možná aj dohodou.
Oceľový kotol na tuhé palivo - KVALITA + DOBIERKA KURIÉROM
Predám kvalitný a robustný oceľový kotol na tuhé pevné palivo (drevo, brikety, atď...). Pozrite si technické parametre a sami uvidíte, že kotol je veľmi dobre technicky spracovaný. Dôvod predaja: zmena kúrenia Stav: kotol je nový V prípade záujmu mi volajte.