bazár, predaj, inzercia, predám

Kované otvaráky na pivo

Kategória: Ostatné

Predám kované otvaráky na pivo ručne ukuté v tradičnej kováčskej vyhni.
Je možná aj razba vlastného textu, prispôsobenie veľkosti, tvaru či váš vlastný návrh.
Kované otvaráky na pivo
Podobné inzeráty
predám otváraky na fľaše
Predám drevené, maľované, funkčné otváraky na fľaše,dĺžka 11 cm, cena 14 €
Drevené otvaráky ozdobné - Kuchárikovia
Predám drevené maľované otvaráky na fotke. Okrasný predmet do kuchyne. Osobný odber alebo poštou s úhradou vopred na účet. Pošta hradená na strane kupujúceho. Komunikácia mailom.
KOVANÉ VRATOVÉ SKRUTKY
PREDÁM KOVANÉ VRATOVÉ SKRUTKY Skrutky majú ručne kované hlavy, preto aj mierne nepravidelnosti a priznané okuje na hlavičkách. Hlavičky sú ošetrené voči korózii špecifickou ekologickou metódou bez použitia agresívnych chemikálií. Driek je zinkovaný. Farebná úprava hlavičiek môže byť kováčska čierna alebo vojenská čierna (tmavozelenkasté škvrny). Veľkosť závitu a dĺžka je ľubovoľná podľa požiadaviek. Cena sa stanovuje na každú objednávku osobitne, priemerná cena napr. pre skrutku M6 x 120mm je 2,60 Eur / ks. Minimálny odber nad 6,00 Eur, doprava nie je v cene, cena dopravy v závislosti od počtu. Vyrábame viaceré druhy kovaného, čierneného a tepaného spojovacieho materiálu – drevoskrutky, vratové skrutky, podložky, matice, kramličky...
Kované osy
Kované osy na rebriňák Predám kované osy z kvalitnej ocele, ktoré boli použité na voz tzv. rebriňák. 1. l=1545 mm, kužeľová časť l=345 mm, kužeľ od 27 do 39 mm, prierez štvorec 30x30 mm. 2. l=1545 mm, kužeľová časť l=345 mm, kužeľ od 34 do 48 mm, prierez štvorec 40x40mm. Vhodné aj ako kôl na robenie dier v zemi.
Predám profesionálny výčap pípu Lindr
Predám profi výčapné zariadenie, výčap, pípa značky Linda, s chladením a tlakovaním CO2, komplet aj s dvoma kohútmi a 2x narážačmi. Pivo + pivo alebo pivo a nealko .Plne funkčné v prevádzke.
Pivná párty pumpa
Predám výčapné zariadenie s plochým narážačom na súdy KEG alebo na ľubovoľné sudy s plochým narážačom typu FLACH. Zariadenie tlačí pivo zo súdka prostredníctvom bombičky s plynom CO2, tým pádom je pivo konzervované a je zamedzený prístup vzduchu a pivo vydrží v súdku vo veľmi dobrej kondícii aj viac týždňov. Jedna bombička vydrží na cca 5l piva t.z. na 10L súdok treba 2ks bombičiek a na 15L 3ks