bazár, predaj, inzercia, predám

Kožená sedačka na predaj

Kategória: Sedacie súpravy

Ponúkam na predaj použitú staršiu koženú sedačku 3+2+1,čierna
Treba vidieť
Iba osobný odber v KE
Kožená sedačka na predaj
Podobné inzeráty
Luxusná sedačka a luxusný stôl z masívu na chatu
Nábytok je vyrobený v Sedaciu súpravu tvorí 3 a 2 sedačka. Poťah je z kvalitnej kvetinovej látky, doplnenej kožou vo farbe šampaň. Taktiež sú takto kombinované aj vankúše. Kvalitný nábytok z masívneho drátkovaného dreva je vyrobený na mieru. V prípade záujmu pošlem video. Rozmery: 3-sedačka: celková šírka-2300mm . šírka sedenia-1950mm . hĺbka sedenia-790mm . hĺbka sedenia s vankúšom za chrbtom-550mm . výška sedenia od zeme-420mm . výška chrbta od zeme-820mm . dĺžka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-920mm . šírka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-160mm Rozmery: 2-sedačka: celková šírka-1420mm . šírka sedenia-1100mm . hĺbka sedenia-750mm . výška sedenia od zeme-420mm . výška chrbta od zeme-820mm . dĺžka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-870mm . šírka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-160mm Rozmery: Masívny stôl: . 1000x1000mm . výška od zeme-450mm . hrúbka nohy-cca100mm Sedacia súprava – 900€ Stolík – 500€
Kožená Sedačka euroSofa zľava
Čierna kožená sedačka EuroSofa C312 rohová. Kúpená v r. 2010. Posledné 4 roky nepoužívaná. Pôvodná cena 1930€. Rozmery: 290x240 cm// 93x90cm šírka x výška. Na jednej časti vysedená. Iba osobný odber - Sedačka je rozložená na tri kusy. Bratislava IV - Devínska Nová Ves. Píšte iba WhatsApp alebo Viber. SUPER CENA!!! Potrebujem vysťahovať priestor...
Nová rohová sedacia súprava - Relax . Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Relax pôvodná cena 600€ teraz v akciovej cene za €300 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je 2x úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 245 cm šírka: 150 cm výška: 70cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava - Marcelle . Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Marcelle. Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava L - Marcelle . Dovoz celá SR
Nová rohová sedacia súprava L - Marcelle . Dovoz celá SR Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Marcelle. Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava - Ivan. Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Ivan pôvodná cena 600€ teraz v akciovej cene za €290 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná velúrova látka Monolith je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 230 cm šírka: 150 cm výška: 70cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.