bazár, predaj, inzercia, predám

Koženné balerínky zn. Bartus

Kategória: Obuv

Predám koženné balerínky zn. Bartus, veľkosť 24, poškodenia detailne nafotené.
Koženné balerínky zn. Bartus
Podobné inzeráty
Balerínky 31 a 32
Predám: - prekrásne ružové trblietavé balerínky H&M č 31. ... Boli obuté max 2x. Sú v peknom nosenom stave, nemajú žiadne oškrenie, ani opadané trblietky. Sú veľmi pekné. Vnútorná dĺžka je 20 cm. Cena 10 eur, - prekrásne biele trblietavé balerínky H&M č 31. ... Boli obuté max 2x. Sú v peknom nosenom stave, nemajú žiadne oškrenie, ani opadané trblietky. Vnútorná dĺžka je 20 cm. Cena 10 eur, - prekrásne trblietavo lakované ružové balerínky s mašličkou vpredu značky H&M č 31. Mali sme ich max 2-3x, majú drobné chybičky krásy, iba trolinka opadlo popri samých krajoch troška trblietok. Viď foto. Nie je to nič strašné. Inak sú celé balerínky v peknom stave. Vnútorná dĺžka je 19,5 cm na doraz. Cena 8 eur, - prekrásne bledoružové balerínky s tenkými mašličkami č 31. Boli len vyskúšané. Kupované dopredu, žiaľ nám boli najskôr veľké, teraz sú nám žiaľ už malé. Ale sú prekrásne. Posúvame ďalej. Vnútorná dĺžka je 19,5 cm na doraz. Cena 9 eur, - prekrásne ružové balerínky H&M č 32. ... Boli obuté 2x max. Dcérke rýchlo rástla nožička. ... Nosenie troška vidno. Sú veľmi pekné. Vnútorná dĺžka je 20,5 cm. Cena 10 eur, - prekrásne zlaté balerínky H&M č 32. ... Boli obuté max 2x, žiaľ nájde sa sem tam škrabanček, ale nič extra výrazné, iba také jemnučké, vzadu, viď foto, ale na tej zlatej farbe to tak nie je vidno. Vpredu sú krásne, top stav. ... Dcérke rýchlo rástla nožička. ... Celkovo sú v peknom nosenom stave. Vnútorná dĺžka je 20,5 cm. Cena 10 eur. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte správou pod inzerát, telefón je neplatný, prosím nevolať.
Detské snehule zn. Bartus sivoružové
Predám detské snehule zn. Bartus, veľkosť 27. V peknom stave.
Detské snehule zn. Bartus čiernoružové
Predám detské snehule zn. Bartus, veľkosť 27. V peknom stave.
Detské sandále Bartus
Predám detské sandálky značky Bartus, veľkosť 20. Farba tmavo zelená, na suchý zips, pevná päta, bez poškodenia. Cena 10 eur + poštovné alebo osobne v Piešťanoch.
Balerinky
Dievcenske krásne gumaky ako nove, velkost 30,cena 9e. Dievcenske balerinky tmavomodra farba s miernymi trblietkami,velkost 28,cena 3e. Strieborne balerinky,nove,velkost 34,cena 8e Dievcenske topánky neposkodene, velkost 35,cena 10e
Detské tyrkysovo-biele balerínky č. 31
Predám veľmi pekné tyrkysovo-biele balerínky veľkosti 31. Balerínky sú vo veľmi dobrom stave, vpredu a vzadu krásne lakované, lak nie je vyšúchaný. Cena je 6 €.