bazár, predaj, inzercia, predám

KOŽENÝ DOKTORSKÝ KUFRÍK

Kategória: Plecniaky a kufre

Nová – nepoužitá exkluzívna kožená kabela- doktorský kufrík. Elegantná a praktická cestovná taška v hnedej farbe. Uzatváranie tašky 2 kovovými klapkami na vrchu. Taška je vyrobená z pravej kože originálna stará, ale nikdy nepoužívaná, Rozmery 50 x 28 x 23 cm, cena 210 €.
Prosím kontaktovať najlepšie cez SMS. Osobný odber v Košiciach. Ďakujem.
KOŽENÝ DOKTORSKÝ KUFRÍK
Podobné inzeráty
specialny kufor Gehrer SAT, alarm programovatelny, dymovnica
Predam specialny bankovy, ochranny kufor GEHRER AG - SAT, made in Switzerland s alarmom, bateriou, plne funkcne, system ochrany penazi farbiacou kartusou, osobná ochrana, profesionálna bezpečnostná aktovka, bezpečná mobilná preprava cenností. Rok vyroby 1997, kufor je celohlinnikovy, je k nemu iba jeden kluc j kednemu zamku, ma dva zamky a k druhemu zamku nieje kluc, nahradne diely sa daju objednat na aktualne sa stale predava v cene okolo troch tisic eur. Je vo velmi dobrom zachovalom stave vhodne pre zberatela alebo aj na pouzivanie. Pri serioznom zaujme je mozna aj dohoda. Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od vyjazdu z dialnice D1 na novu R7 alebo postou... SAT BEZPEČNOSTNÝ kufrík NA PREPRAVU CENNOSTÍ Bezpečnostný kufrík SAT bol vyvinutý na prepravu hodnoty v rôznych odvetviach pre firmy ako aj pre jednotlivcov. Používa sa špeciálne na prepravu a krátkodobé uskladnenie peňazí a cenných papierov. SAT je možné objednať s dymovým alebo atramentovým farbením. Aplikácia: Bezpečnostný kufrík SAT je určený na prepravu cenností všetkými druhmi firiem a súkromných osôb. Je to užitočné najmä pre bezpečnú prepravu a krátkodobé skladovanie peňazí, akcií a akcií. Aktovku SAT je možné objednať s atramentovým alebo dymovým systémom. SAT je jediné bezpečnostné puzdro s „bezpečnou funkciou“: dva zámky, povrchová ochrana a sledovanie času. Rezanie škrupiny je neúspešné: celý povrch je elektronicky chránený, rovnako ako pánty a zámky. Ochranné funkcie Zabezpečenie cenností proti vytrhnutiu a strate počas prepravy Zabezpečenie cenností pred krádežou a špehovaním počas státia Prevencia spolupáchateľstva a zneužitia Ochrana kuriéra pred útokmi a podozrením Ochrana obsahu (prostredníctvom farbenia) Ochranné zariadenia Princíp 2 kľúčov, zabezpečuje princíp 4 očí Elektronická celková povrchová ochrana Alarm Atrament alebo dym na zafarbenie cenností a zaskočenie útočníka Rukoväť proti vytrhnutiu Ochrana na mieste proti krádeži pomocou vyťahovacej šnúry Bezpečná funkcia s časovacím mechanizmom Vybavený tromi testovacími systémami Automatický test pri zapnutí (s akustickým signálom, ktorý ukazuje, že je pripravený na použitie) Automatický test batérie Možnosť manuálneho testu pre používateľa Roztrhávače vreciek (voliteľné) zaisťujú silnú perforáciu vrecúšok, čo zaisťuje optimálne zafarbenie bankoviek.
Kozmetický kufrík
Ponúkam na predaj kozmetický kufrík Dove tmavomodrej farby. Kufrík má rozmery - 27x20x8cm. Po obvode má zips. Vo vnútri sú 2 vrecká, jedno so sieťkou na zips, druhé s gumičkou. Vo vnútri je aj malé zrkadielko - dá sa odobrať je na suchý zips. Posielam poštou / zásielkovňa (poštovné platí kupujúci), osobný odber Ke. Kontaktujte na mail, t.č. je vymyslené
Predám kožený kufrík na tajné dokumenty
Predám kožený kufrík na tajné dokumenty k manuálu britskej kráľovskej ponorke. Zámky v poriadku ale bez kľúča. Fotky napovedia viac.
Kozmetický kufrík
Predám tento kožený kozmetický kufrík.Volat,sms alebo mail.Pozri moje ďalšie inzeráty
kovový kufrík
predám starý kvalitný kovový hliníkový kufrík má kľúče, zámok plne funkčný, vnútro má pamäťovú penu čiernej farby
HP Deluxe Roller kufrik na kolieskach
Ponúkam na predaj HP Deluxe puzdro na kolieskach, vo veľmi dobrom stave, nepoškodený, funkčné kolieska, vyťahovacia rukoväť do 2 polôh. • Kufrík s kolieskami HP Deluxe je ideálne riešenie pre ľudí, ktorí často obchodne cestujú a ktorí uprednostňujú pohodlie kufríka s kolieskami pred nosením prenosného počítača a dokumentov na veľkých preplnených letiskách. • Rad puzdier • Hodí sa pre všetky prenosné počítače HP Business po rozmer 17 palcov • Pomáha chrániť váš prenosný počítač pred poškodením Hmotnosť výrobku 5,81 kg Rozmery výrobku (Š x H x V) 457 x 508 x 269 mm