bazár, predaj, inzercia, predám

Kozicka

Kategória: Ovce a kozy

Predám kozicku, ma 12 týždňov po dobrej dojke, cca 3l na jeden podoj cena 40€
Kozicka
Podobné inzeráty
predám kozenku
do dobrých rúk predám túto krásnu kozenku.okotená 14.3.2023.kozička je vhodná do chovu.dôvod predaja?kozička stále vyhľadáva matkine vemeno.a dojí ju.matke musíme stále zaliepať cecky.manželka mi dala ultimátum,že kozička musí isť do mesiaca preč.lebo že nebudeme prichádzať o mlieko.niekedy ich zhodí a kozička to hneď využije.takto prichádzame o mliečko.matka je veľmi dobrá dojka.ľúto nám ju zabiť.novému zodpovednému gazdovi bude určite prinášať úžitok.matka aj otec sú úplne biely .otec aj matka sú k nahliadnutiu.kozenky sú odčrevnené.kozička na predaj je tá mladá na posledných obrázkoch tá s tou dojačkou je jej matka. Kozenka je predaná do stáda v Plevniku.
Capko a kozička
Predám kozičky a capkov vo veku 5 mesiacov, sú to krížence, otec 100% anglonubijsky cap a matky podielové anglonubijské kozy. Majú bielo-krémové sfarbenie. Pasú sa a sú zvyknuté na elektrický oplotok. Vhodné aj do chovu, či už na mlieko alebo mäso. Pasú sa spolu s ovcami. V ponuke už iba 3 capkovia a 1 kozička Capko 35€, kozička 40€.
Mini capko + kozička
Mini capko výkonný + kozička dobre kosačky volať non-stop Registračné číslo chovu: 1
Anglonubijská kozička
Predám čistokrvnú, anglonubijsku kozičku z dvojčiat, narodená 27. februára 2023. Kozička je odrohovaná, silná a zdravá, pokojnej povahy a naučená na ľudí. Po rodičoch s POP Matka z línie: Hayo Otec z línie: Spelborn Možnosť odberu ihneď. Viac informácií na tel. čísle, prípadne mailom ...
Mini koza
Ponúkam na predaj holandské minikozičky z dôvodu splnenia ich úlohy vypásania -3 ročná ryšavá koza (70e) -tohtoročný sivý capko (30e) -3 ročná čiernobiela koza (65e) - tohtoročný hnedobiely capko (30e) -tohtoročná krémová kozička (50e) -tohtoročná hnedá kozička (50e) -1.5 ročný ryšavý strakatý cap (50e) Ryšavá máva obvykle 2 kozliatka,čiernobiela 3-5 Tohtoročné kozliatka sú okrem sivého capka odrohované Predaj ma šíri ,v prípade oberú všetkých prípadne viac naraz možná menšia dohoda na cene Kozy sú podľa všetkého znovu kotné
Predám kozu
Predám kozičku, narodenu v aprili. Matka excelentná dojka 5l mkieka/deň. Kozicka heneticky s preddispoziciou vysokej dojivosti. Kozicka odcervena, prítulná, zdrava vo výbornej kondícii. Len do ďalšieho chovu, špekulanti a mäsiari prosím nereagovať. Tel , cena 50€.