bazár, predaj, inzercia, predám

Kozmetický darček

Kategória: Ostatné

Máme v ponuke tieto milé kozmetické krabičky vhodné ako darček na narodeniny, meniny či výročie. Na sklade viacero kusov. Kozmetika je od výrobcu Farmasi. Ak by ste mali záujem o jednotlivé produkty, vieme vám poskytnúť zľavu 23%.

Farmasi kombo - 18 €
Starostlivosť o vlasy a tvár - 15 €

Produkty:

Šampón so šalviou posilňuje slabé a jemné vlasy – šampón Farmasi Botanics obohatený o výťažok zo šalvie, vlasy jemne čistí a poskytuje im potrebnú starostlivosť. Pomáha posilňovať štruktúru pokožky hlavy, štruktúru vlasov a eliminuje ich lámavosť. Pomáha posilňovať rast vlasov, dodáva im objem a prirodzený lesk.

Posilňujúca maska na vlasy so šalviou – Vďaka výťažkom zo šalvie lekárskej vyživuje a posilňuje slabé a redšie vlasy. Dodáva im mimoriadny lesk bez straty objemu.

Multifunkčný hydratačný balzam – pomarančová jemnosť – Zahaľte sa príjemnou pomarančovou vôňou. Ľahký balzam s obsahom vitamínu E hydratuje a vyživuje pokožku. Majte ho vždy v kabelke.

Dr. C. Tuna Tea tree mydlo – Sodium Palmate, sodium Palm Kernelate, water/aqua, fragrance/parfum, glycerin, tea tree oil/melaleuca alternifolia leaf oil, sodium chloride, tetrasodium EDTA, tetrasodium etidronate, benzyl salicylate, eugenol.

Upokojujúca textilná maska – Upokojujúca textilná maska hydratuje a upokojuje pokožku v priebehu 15 minút vďaka špeciálnemu zloženiu, ktoré je obohatené o výťažok z uhorky.

Osviežujúca textilná maska – Osviežujúca textilná maska dodáva pleti svieži a žiarivý vzhľad v priebehu 15 minút vďaka špeciálnemu zloženiu, ktoré je obohatené o extrakt zo zeleného čaju.

Na znak toho, že chceme byť bližšie k vám, sme sa rozhodli podporovať lokálne komunity ako počas koncertu Helenine oči. Naše ceny v tombole odovzdával DJ Branislav Slezák.
Kozmetický darček
Podobné inzeráty
toaletný kozmetický stolík s led osvetlením a taburetkou
Veľký kozmetický toaletný stolík s led osvetlením a taburetkou Model: TS095 LED, NOVÝ Pre každú dámu, ktorá vo svojom dome ocení pohodlie a eleganciu. Kozmetický toaletný stolík vyrobený v modernom štýle. Do 4 zásuviek sa zmestia šperky a kozmetika. Toaletný stolík má veľké zrkadlo s 12 LED diódami s možnosťou zmeny osvetlenia. Ľahká a bezproblémová inštalácia 15 minút. Sada obsahuje: montážna sada, inštruktáž, 12 LED svetiel, zdroj. Farebné prevedenie: biela farba Rozmery: Šírka: 94 cm Výška: 140 cm Hĺbka: 43 cm Výška stola: 75 cm Dĺžka kábla: 170 cm Osobný odber (po-pia) alebo pošlem kuriérom.
Toaletný stolík Mira + stolička – ružový
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Ružový toaletný stolík Mira so zrkadlom, taburetom a 4 zásuvkami je pre kráľovné krásy absolútnou nevyhnutnosťou. Vytvorte si pohodlný kozmetický a kadernícky kútik vo svojej spálni, izbe pre mládež alebo detskej izbe. Toaletný stolík je vyrobený z ružového lakovaného dreva MDF a zaujme romantickým, hravým vzhľadom v štýle vidieckeho domu. Sklopné oválne zrkadlo a taburetka s mäkkým čalúnením zaisťujú veľa komfortu pri dennom líčení. Štyri zásuvky s ozdobnými rúčkami ponúkajú priestor pre kozmetiku, parfumy, šperky a všetky druhy doplnkov. Skvelý darček pre ženy a dievčatá. Kozmetický stolík je vybavený štyrmi zásuvkami – dvoma zásuvkami v stole a ďalšími dvoma v zrkadle. Ponúknu vám dostatok úložného priestoru na odkladanie štetcov, ceruziek, maskary a ďalších doplnkov na líčenie. Všetky nádoby máte uložené na jednom mieste, čisté a vždy po ruke. Pohodlná stolička s hrubým čalúnením poskytuje ďalšie pohodlie. Mäkké čalúnenie vám umožní pohodlne sedieť, aby ste sa mohli v pokoji pripraviť. Hrubá výplň je pokrytá bavlneným a polyesterovým poťahom. Toaletný stolík je vyrobený z ružového lakovaného dreva MDF. Solídne spracovanie zaručuje bezpečný stojan a dlhú životnosť. Vďaka laku sú povrchy odolné proti poškriabaniu a ľahko sa čistia. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka. Technické špecifikácie: 28163 Toaletný stolík: 100% MDF drevo Stolička: 40% bavlna, 60% polyester Farba: ružová Prevedenie: vidiecky štýl Počet zrkadiel: 1 Počet zásuviek: 4 Max. nosnosť stolice: 100 kg Rozmery (približné): Celkové rozmery: 75 × 40 × 141 cm Stôl: 75 × 40 × 70,5 cm Príloha: 38 × 70,5 cm Stolička: 37 × 28 × 44 cm Rozsah doručenia: 1 × toaletný stolík 1 × stolička
Kozmetický salón Prešov
Predám zabehnutý kozmetický salón s franšízou v Prešove.
Kozmetický box
Predám tento krásny luxusný kozmetický zo skla. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty
PREDAJ:  Štartovací priestor v obľúbenej časti Petržalky
Realitná kancelária RE/MAX Diamond ponúka exkluzívne na predaj zrekonštruovaný Nebytový priestor, aktuálne slúžiaci ako kozmetický salón v žiadanej lokalite Petržalky na Topoľčianskej ulici. PRIESTOR: •kompletná rekonštrukcia (2021) •výmera 31 m2 •priestor sa nachádza na úrovni pod terasou bytového domu •momentálne funkčný kozmetický salón, s menším skladom a sanitárnou miestnosťou •1 samostatný vchod s nákladnou rampou •predáva sa spolu so zariadením viď. priložené fotografie VÝHODY : •lokalita v obľúbenej časti Petržalky •ideálne ako štartovací priestor na rôzne druhy podnikania •predáva sa kompletne zariadený, vhodný ako salón, kozmetika, starostlivosť o ľudské telo a pod. •výborná dopravná dostupnosť •rampa na zásobovanie •dostatok parkovacích miest v okolí Cena: 79; 000,- Eur Pre viac informácií ma kontaktujte na tel. č.
Mobilný ZOSILNENÝ KONTAJNER kozmetický salón, ateliér
» Rýchle dodanie » Celoročne obývateľné » Univerzálne využitie PREDMET INZERÁTU : Mobilný kontajner vhodný na predajňu, stánok so zmrzlinou, kaderníctvo, kozmetický salón alebo iné s rozlohou 18m2 vo veľkosti 600 cm x 300 cm. VYBAVENIE A ŠPECIFIKÁCIA : ~ Vnútorná výška 260 cm so sklonom na 250 cm. ~ Steny zo sendvičového panela z tvrdenej peny PIR, hrúbka 100 mm, hladký profil. Tepelná priepustnosť 0,22W / m2K. ~ Strecha zo sendvičového panela so strešným profilom z tvrdenej peny PIR, hrúbka 100 mm. Tepelná priepustnosť 0,22W / m2K. ~ Podlaha zo sendvičového panela z tvrdenej peny PIR, hrúbka 100 mm, pokrytá OSB doskou a linoleom. Tepelná priepustnosť 0,22W / m2K. ~ Elektroinštalácia ( 2 x LED lampa, 3 x dvojité zástrčky, poistná skriňa, príprava pre napojenie ). ~ Presklené hliníkové dvere 100 cm x 210 cm. ~ 2 kusy plastových okien 100 cm x 210 cm. ~ Vetracie mriežky. ~ Konštrukcia. Kontajner vieme na základe individuálnej ponuky vybaviť klimatizáciou, WC, kúpeľnou, alarmom a vonkajšími roletami. Cena za kontajner 600 cm x 300 cm - 7700€ bez DPH plus doprava s vykládkou 850€ bez DPH