bazár, predaj, inzercia, predám

Králiky

Kategória: Králiky

Predám 3 mesačné králiky na chov alebo na mäso majú od 2,5 do 3kg, otec NOS matky francúzsky baran izabela a viedenska modrá.
Králiky
Podobné inzeráty
Predám králiky viedenské a miešané.
Samica 7 mesačná/18 eur/ Samec 7 mesačný /16 eur/ Dvojmesačné králiky po 8 eur/kus. Králiky sa nachádzajú v obci Prašice,okres Topoľčany.
Zakrslé ( zdrobnené) kraliky teddy gén s VP
Roztomilé mláďatká s teddy génom ( levíky), v dospelosti dlhšia srsť okolo hlavy, zadných nôh, cca 1,5-1,8 kg. Preliecené proti kokcidioze, odčervené proti vnútorným parazitom, v čase odberu bude mať bude mať mláďatko ostrihané pazuriky. Všetky fotky sú aktuálne, z môjho chovu. Do nového domova idú mláďatká vo veku min 7 týždňov, avšak je to individuálne vzhľadom k stavu mláďatka a tiež je odber vhodné realizovať, ak nemáte v čase krátko po odbere plánovanú dovolenku, odcestovanie, v tom prípade odporúčam odber neskôr. Hobby chov mám 12 rokov, s ľuďmi, čo majú odo mňa králiky som v kontakte kedykoľvek poradiť, pomôcť. Všetky mláďatká dostanú krmivo, seno, na čo sú zvyknuté, Výpis predkov, spísané rady. Sú socializované na podnety z vonku, zvyknuté na deti, iné zvieratá. Môžu žiť celoročne vonku, ak majú zabezpečené podmienky ( závetrie, tieň, podstieľka...) Králik je spoločenské zviera, ale nie je pre každého. Ak nemáte vzťah k zvieratám, k ich výchove a každodenným povinnostiam, nedajte sa ovplyvniť deťmi zaobstarať si ho ako hračku! Deti to nemajú šancu zvládnuť, musia mať záujem pomáhať, ale starostlivosť bude hlavne na Vás dospelých! Možnosť novej komplet výbavy klietka 100 cm vrátane zariadenia, krmiva na mesiac a králika 119, na pokladničný doklad. Pre viac informácií ma kontaktujte do správy na messenger FB Zakrslé králiky-teddy, satén, rex, prípadne telefonicky( WhatsApp). Osobný odber Priepasné, okr Myjava
Zakrslé ( zdrobnené) kraliky s VP
K dispozícii samčekovia a samička ( krátka srsť, ušká hore, v dospelosti cca 1,5-1,8 kg) Samička v sfarbení modrá trieslová Samčekovia - čierny, durynský hnefý, čierny bielopesíkatý, modrý. Všetky fotky sú aktuálne, z môjho chovu. Do nového domova idú mláďatká vo veku min 7 týždňov, avšak je to individuálne vzhľadom k stavu mláďatka a tiež je odber vhodné realizovať, ak nemáte v čase krátko po odbere plánovanú dovolenku, odcestovanie, v tom prípade odporúčam odber neskôr. Hobby chov mám 12 rokov, s ľuďmi, čo majú odo mňa králiky som v kontakte kedykoľvek poradiť, pomôcť. Všetky mláďatká dostanú krmivo, seno, na čo sú zvyknuté, Výpis predkov, spísané rady. Sú socializované na podnety z vonku, zvyknuté na deti, iné zvieratá. Môžu žiť celoročne vonku, ak majú zabezpečené podmienky ( závetrie, tieň, podstieľka...) Králik je spoločenské zviera, ale nie je pre každého. Ak nemáte vzťah k zvieratám, k ich výchove a každodenným povinnostiam, nedajte sa ovplyvniť deťmi zaobstarať si ho ako hračku! Deti to nemajú šancu zvládnuť, musia mať záujem pomáhať, ale starostlivosť bude hlavne na Vás dospelých! Možnosť novej komplet výbavy klietka 100 cm vrátane zariadenia, krmiva na mesiac a králika 119, na pokladničný doklad. Pre viac informácií ma kontaktujte do správy na messenger FB Zakrslé králiky-teddy, satén, rex, prípadne telefonicky( WhatsApp). Osobný odber Priepasné, okr Myjava
Meklenburský strakáč
Predám čistokrvných králikov. Plemeno Meklenburský strakáč-červený. Králiky registrované (s rodokmeňom), tetované, očkované proti moru prípravkom CASTOREX. Preliečené proti kokcidióze. Králiky v kresbe, spĺňajú štandard pre dané plemeno, sú vhodné na ďalší chov. V ponuke sú aj netetované-králiky vhodné do hobby chovu. Možnosť zostaviť nepríbuzný pár. Cena dohodou podľa výberu od 40 Eur.
Predám králiky
Predám králiky plemena Nemecký obrovitý strakáč. Králiky sú staré 6 mesiacov. Sú očkované proti moru a myxomatóze. Cena za kus je 35€.
Mladé králiky Šarišské obrovité
Predám mladé králiky plemena Šarišské obrovité králiky.. Sú vo veku 2 mesiace cena je 10€/kus Viac info: